ΑρχικήinetFirefox Relay: Η Mozilla Firefox ενσωματώνει την τεχνολογία αιχμής

Firefox Relay: Η Mozilla Firefox ενσωματώνει την τεχνολογία αιχμής

Η Mozilla ανακοίνωσε την ενσωμάτωση του Firefox Relay, ενός συστήματος ασφαλείας που προστατεύει τους χρήστες από trackers και spammers, απευθείας στο πρόγραμμα περιήγησης Firefox. Με αυτό το νέο χαρακτηριστικό, μπορείτε να αποτρέψετε τυχόν ανεπιθύμητους εισβολείς κατά την περιήγησή σας για να βεβαιωθείτε ότι τα δεδομένα σας παραμένουν ασφαλή και προστατευμένα.

Δείτε επίσης: Mozilla: Κυκλοφόρησε ο Firefox 111 για Android
Firefox Relay

Στο μέλλον, κάθε φορά που ένας χρήστης θα πέφτει πάνω σε έναν διαδικτυακό ιστότοπο που απαιτεί τη δημιουργία λογαριασμού, το Firefox Relay θα προσφέρει την ευκαιρία να δημιουργήσει και να χρησιμοποιήσει είτε ολοκαίνουργιες είτε ήδη υπάρχοντα ψευδόνυμα email. Οι χρήστες του Firefox μπορούν τώρα να επωφεληθούν από την ευκολία που προσφέρει αυτή η λειτουργία και να διεκπεραιώσουν εύκολα τις διαδικασίες εγγραφής, χωρίς να χρειάζεται να μεταπηδήσουν από το ένα ταμπλό στο άλλο.

Θωρακιστείτε από κακόβουλους εισβολείς ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και προστατέψτε τις πραγματικές πληροφορίες επικοινωνίας σας με το Firefox Relay, τη νέα δωρεάν beta υπηρεσία της Mozilla που ξεκίνησε τον Αύγουστο του 2020. Δημιουργήστε ψευδώνυμα για να ξεγελάσετε τους spammers και τους trackers χωρίς να εκθέσετε την πραγματική σας διεύθυνση!

Η χρήση ψευδώνυμων για την προώθηση μηνυμάτων επιτρέπει στους χρήστες να διατηρούν την ανωνυμία και την ιδιωτικότητά τους τους, ενώ παράλληλα έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιούν διαδικτυακές υπηρεσίες.

Είναι πανεύκολο να διαγράψετε ένα ψευδώνυμο αν αρχίσει να λαμβάνει ανεπιθύμητη αλληλογραφία ή μηνύματα, και δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το ενδεχόμενο να επηρεαστούν οι κύριοι λογαριασμοί σας. Επιπλέον, η δημιουργία ενός νέου είναι εξίσου απλή!

Δείτε ακόμα: Mozilla Firefox: Προσφέρει στους χρήστες Android ένα πρωτοφανές επίπεδο ασφάλειας

Mozilla Firefox

Και εάν υπάρξει ποτέ παραβίαση δεδομένων, η μόνη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που εκτίθεται σε πιθανούς επιτιθέμενους είναι ένα εφήμερο ψευδώνυμο Firefox Relay, περιορίζοντας έτσι την έκθεση σε κίνδυνο.

Ο Firefox δηλώνει με υπερηφάνεια ότι η υπηρεσία του που εστιάζει στην προστασία της ιδιωτικής ζωής έχει αποτρέψει περισσότερα από 2,1 εκατομμύρια ανεπιθύμητα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από τότε που ξεκίνησε! Το Firefox Relay λειτουργεί παρόμοια με την υπηρεσία προστασίας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του DuckDuckGo, η οποία είναι υπεύθυνη για τη δημιουργία ιδιωτικών ψευδώνυμων μιας χρήσης, γνωστών ως “προσωπικές διευθύνσεις Duck (@duck.com)

Επιπλέον, η Προστασία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προχωρά ένα βήμα παραπέρα, αφαιρώντας προληπτικά τους εντοπιστές ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από τα εισερχόμενα μηνύματα πριν τα προωθήσει στα εισερχόμενά σας.

Δείτε επίσης: Firefox Android: Τώρα μπορείτε να ακούτε άρθρα και να κρύβετε τη διεύθυνση email

Σε αντίθεση με άλλα προγράμματα περιήγησης, ο Firefox σας επιτρέπει να προσαρμόσετε την εμπειρία σας με πρόσθετα και επεκτάσεις, ώστε ο καθένας να μπορεί να φτιάξει τη δική του εξατομικευμένη έκδοση του Firefox. Με περισσότερα από 15.000 πρόσθετα και επεκτάσεις που διατίθενται δωρεάν, μπορείτε να προσαρμόσετε την εμπειρία περιήγησής σας με επιπλέον λειτουργίες, όπως ενσωμάτωση του Pinterest και θέματα που αλλάζουν την εμφάνιση του προγράμματος περιήγησης. Υπάρχουν επίσης πολλά χρήσιμα πρόσθετα ασφαλείας, όπως αποκλειστές διαφημίσεων και διαχειριστές κωδικών πρόσβασης.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS