ΑρχικήUpdatesΤο TikTok επιτρέπει τώρα να κάνετε reset στο For You feed σας

Το TikTok επιτρέπει τώρα να κάνετε reset στο For You feed σας

Το TikTok λανσάρει μια ολοκαίνουρια λειτουργία που σας επιτρέπει να κάνετε reset τo For You feed σας, αν οι προτάσεις περιεχομένου δεν ταιριάζουν πλέον με τα ενδιαφέροντά σας. Αυτό το χαρακτηριστικό θα διαγράψει όλες τις πληροφορίες που είχε αποθηκεύσει σχετικά με τις προτιμήσεις σας, επιτρέποντας έτσι στον αλγόριθμό του να ξεκινήσει ξανά από την αρχή – σαν να ήταν η πρώτη φορά που ανοίγετε την εφαρμογή!

Δείτε επίσης: Νέα Ζηλανδία: Ban του TikTok σε κυβερνητικές συσκευές

Ωστόσο, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε! Αυτή η επαναφορά δεν επηρεάζει το Following fees, τις πληροφορίες προφίλ και τα μηνύματά σας. Θα επηρεαστεί μόνο το For You feed σας. Όμως, πρέπει να έχετε στο νου σας, ότι μόλις γίνει reset στο For You feed, δεν μπορείτε να αναιρέσετε την αλλαγή. Πρέπει να ξεκινήσετε από την αρχή και μπορεί να βλέπετε βίντεο που ίσως δεν είναι σχετικά με τα ενδιαφέροντά σας. Θα πρέπει να περιμένετε έως ότου η εφαρμογή μάθει αρκετά για τα ενδιαφέροντα και τις προτιμήσεις σας για να αρχίσει να εμφανίζει σχετικό περιεχόμενο. Όσο περισσότερο αλληλεπιδράτε, τόσο περισσότερα θα μαθαίνει για εσάς ο αλγόριθμος και θα βελτιώνει τις προτάσεις.

Δείτε επίσης: ΗΠΑ προς ByteDance: Πουλήστε τo μερίδιό σας στο TikTok αλλιώς έρχεται ban

TikTok For You feed
Το TikTok σας επιτρέπει τώρα να κάνετε reset στο For You feed σας

Το κουμπί επαναφοράς είναι διαθέσιμο στις ρυθμίσεις απορρήτου του TikTok. Μεταβείτε στην ενότητα “Content preferences” στο μενού Settings and Privacy και πατήστε στο νέο κουμπί “Refresh your For You feed“. Το TikTok θα σας εξηγήσει τι αλλαγές θα γίνουν μετά το reset (αυτά που αναφέραμε παραπάνω). Πατήστε “Continue” για να προχωρήσετε. Επιβεβαιώστε την επιλογή σας πατώντας στο “Refresh” στο αναδυόμενο μενού.

Το νέο κουμπί “Refresh” είναι διαφορετικό από την υπάρχουσα pull-down refresh επιλογή. Η παλιά επιλογή ανανεώνει το feed σας με νέα βίντεο με βάση τον τρέχοντα αλγόριθμο προτάσεων. Δεν επαναφέρει τον αλγόριθμο ώστε να σβηστούν οι παλιές προτάσεις και να αρχίσει να προτείνει νέες. Αυτό το κάνει το νέο χαρακτηριστικό. Οι περισσότερες εφαρμογές μέσων κοινωνικής δικτύωσης προσφέρουν τέτοια κουμπιά ανανέωσης για την ανάκτηση νέου περιεχομένου.

Δείτε επίσης: Το TikTok παρουσιάζει τη νέα λειτουργία Series για creators

Αυτό το νέο χαρακτηριστικό είναι ό,τι πρέπει για τους χρήστες που συνήθιζαν να βλέπουν συγκεκριμένα βίντεο και έχουν αλλάξει ενδιαφέροντα.

Η νέα λειτουργία θα είναι διαθέσιμη σε όλους τις επόμενες ημέρες. Μπορείτε να κάνετε λήψη της πιο πρόσφατης έκδοσης της εφαρμογής TikTok από το Google Play Store και να χρησιμοποιήσετε το νέο feature.

Το TikTok φέρνει συνεχώς νέα συναρπαστικά χαρακτηριστικά που διευκολύνουν όσο ποτέ άλλοτε τους χρήστες να βλέπουν και να δημιουργούν εκπληκτικό περιεχόμενο και να αλληλεπιδρούν με τους followers τους στην πλατφόρμα.

Πηγή: www.androidheadlines.com

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS