ΑρχικήinetTesla: Αρχίζει επιτέλους να κυκλοφορεί το Full Self-Driving Beta v11

Tesla: Αρχίζει επιτέλους να κυκλοφορεί το Full Self-Driving Beta v11

Μετά από μήνες αναμονής, η Tesla κυκλοφόρησε επιτέλους το Full Self-Driving Beta v11 – μια αξιοσημείωτη ενημέρωση του λογισμικού Autopilot. Αυτή η σημαντική πρόοδος επιτρέπει μια πλήρως αυτοματοποιημένη εμπειρία οδήγησης που θα φέρει επανάσταση στις μεταφορές όπως τις ξέρουμε.

Δείτε επίσης: Full Self-Driving Beta v11: Η πολυαναμενόμενη ενημέρωση της Tesla αναβλήθηκε ξανά

Tesla

Το Tesla FSD Beta v11 είναι ένα συναρπαστικό αλλά και αγχωτικό ορόσημο, καθώς στοχεύει να ενώσει τις ικανότητες του Autopilot στον αυτοκινητόδρομο με τις δυνατότητες της Πλήρους Αυτοκίνησης. Τα οχήματα Tesla με FSD Beta έχουν την αξιοσημείωτη ικανότητα να οδηγούν αυτόνομα στον προορισμό τους, ωστόσο οι οδηγοί πρέπει να παραμένουν προσεκτικοί και προετοιμασμένοι να αναλάβουν τον έλεγχο του οχήματος ανά πάσα στιγμή.

Παρόλο που το σύστημα της Tesla ονομάζεται Autopilot, οι οδηγοί εξακολουθούν να είναι υπεύθυνοι – έτσι συνεχίζει να κατατάσσεται ως σύστημα υποβοήθησης οδηγού επιπέδου 2. Το πρόγραμμα είχε αρκετά σκαμπανεβάσματα, με ορισμένες από τις ενημερώσεις να προκαλούν επιδείνωση της οδηγικής ικανότητας.

Η Tesla κυκλοφορεί με συνέπεια προηγμένες ενημερώσεις λογισμικού στο πρόγραμμα FSD Beta, ενώ επεκτείνει σταδιακά τη βάση χρηστών της. Με την κυκλοφορία της beta πέρυσι, 400.000 ιδιοκτήτες Tesla στη Βόρεια Αμερική έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα, σχεδόν όλοι όσοι αγόρασαν τα οχήματά τους με δυνατότητες πλήρους αυτοοδήγησης (FSD).

Παρά το σχέδιο της Tesla να διαθέσει τις ενημερώσεις v11 FSD beta στους ιδιοκτήτες τον Νοέμβριο του 2022, οι περισσότεροι από αυτούς δεν τις έχουν λάβει ακόμη. Αυτή η ενημέρωση έχει κολλήσει σε δοκιμές εντός του ιδιωτικού της στόλου εδώ και αρκετό καιρό.

Δείτε ακόμα: Tesla: Το Full Self-Driving Beta v11 θα κάνει ντεμπούτο αυτή την εβδομάδα

Όπως πολύ εύστοχα είπε ο Elon Musk, αυτή η ενημέρωση είναι ένα σημαντικό βήμα προς τα εμπρός λόγω της ενσωμάτωσης νευρωνικών δικτύων τελευταίας τεχνολογίας. Από τη σκοπιά του καταναλωτή, είναι επίσης σημαντικό, καθώς αυτή η ενημέρωση λογισμικού θα ενώσει το σύστημα FSD Beta που χρησιμοποιείται στους δρόμους και την πόλη με το πρόγραμμα Autopilot της Tesla που χρησιμοποιείται ως μηχανισμός υποστήριξης οδηγού επιπέδου 2 για τους αυτοκινητόδρομους. Αυτός ο πρωτοποριακός συνδυασμός υπόσχεται να φέρει επανάσταση στον τρόπο που οδηγούμε!

Full Self-Driving Beta v11

Μετά από αρκετές προγραμματισμένες καθυστερήσεις, κυκλοφόρησε τελικά σε κλειστή beta έκδοση τον περασμένο μήνα. Η Tesla επεκτείνει σταδιακά την ομάδα δοκιμών beta και σύντομα θα είναι έτοιμη να διαθέσει το προϊόν της στο κοινό.

Τον τελευταίο μήνα, ο CEO Elon Musk έχει επανειλημμένα διαβεβαιώσει ότι μια πιο εκτεταμένη έκδοση είναι προ των πυλών. Την περασμένη εβδομάδα, διακήρυξε ότι αναμένεται αυτό το Σαββατοκύριακο. Επιτέλους, η Tesla κυκλοφόρησε το FSD Beta 11.3.2 (2022.45.11) αυτό το Σαββατοκύριακο σε ακόμα μεγαλύτερο αριθμό οχημάτων!

Κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, οι ιδιοκτήτες Tesla στη Βόρεια Αμερική με FSD Beta ανέφεραν ότι έλαβαν μια νέα ενημέρωση! Αλλά μην ανησυχείτε αν δεν έχει φτάσει ακόμα σε εσάς. Η Tesla έχει ξεκινήσει μια ευρύτερη εξάπλωση και καθώς η ενημέρωση εφαρμόζεται σταδιακά, μπορείτε να περιμένετε την άφιξή της σύντομα!

Όπως πάντα, να είστε προσεκτικοί όταν πειραματίζεστε με το νέο λογισμικό. Θα πρέπει να είστε συνεχώς σε εγρήγορση και να κρατάτε τα χέρια σας στο τιμόνι, ώστε να διατηρείτε πάντα τον πλήρη έλεγχο.

Δείτε επίσης: Η Tesla επεκτείνει το Full Self-Driving Beta σε 60.000 ακόμη κατόχους

Συνολικά, το FSD Beta v11 της Tesla αποτελεί ένα σημαντικό άλμα προς τα εμπρός στην τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης. Με τις βελτιωμένες δυνατότητες πλοήγησης, τις λειτουργίες αποφυγής εμποδίων, την τεχνολογία ανίχνευσης αντικειμένων και τις βελτιώσεις στο περιβάλλον εργασίας χρήστη, αυτή η ενημέρωση θα κάνει την οδήγηση ασφαλέστερη και πιο ευχάριστη για όλους όσους την βιώνουν. Είτε είστε ήδη εξοικειωμένοι με τα αυτόνομα οχήματα είτε μόλις αρχίζετε να ασχολείστε με αυτά για πρώτη φορά, το FSD Beta v11 έχει κάτι για όλους!

Absenta Mia
Absenta Miahttps://secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS