ΑρχικήReviewsSamsung: Νέα σειρά OLED τηλεοράσεων

Samsung: Νέα σειρά OLED τηλεοράσεων

Samsung OLED S90C

Η Samsung επιτέλους προσφέρει παραπάνω από την μια σειρά OLED τηλεοράσεων που είχαμε μέχρι σήμερα. Η εταιρία μεγαλώνει το εύρος της Quantum Dot OLED για να προσθέσει μια πιο οικονομική S90C «οικογένεια». Θα πρέπει να συμβιβαστείτε με μια αναβαθμισμένη έκδοση του ήχου παρακολούθησης αντικειμένων όμως δεν θα έχετε τη δυνατότητα τοποθέτησης της S95C στο σχεδόν ίδιο επίπεδο με τον τοίχο ή το εξωτερικό κουτί σύνδεσης. Θα έχετε ακόμα μια δυνατή QD-OLED εικόνα, χαρτογράφηση HDR βασισμένη σε AI, Dolby Atmos ήχο και συγχρονισμό με τα Samsung soundbar.

Δείτε επίσης: Sony και Samsung: Θα δημιουργήσουν την πρώτη QD-OLED 4K TV

Η S90C ξεκινά από τα $1,899 για το μοντέλο των 55 ιντσών και φτάνει μέχρι και τα $3,599 για την έκδοση των 77 ιντσών. Μια 65 ιντσών σειρά «έρχεται σύντομα». Οι τιμές αυτές είναι ίδιες με τις τιμές της LG για τη σειρά των C3 τηλεοράσεων – η Samsung προφανέστατα θέλει να επισκιάσει τον κύριο ανταγωνιστή της αν και δεν προσφέρει ακόμα Dolby Vision HDR.

Επιπλέον, θα έχετε περισσότερες επιλογές αν θέλετε να ξοδέψετε λίγο παραπάνω στην S95C. Με την κυκλοφορία του μοντέλου, των $4,499 και 77 ιντσών, η Samsung προσθέτει ένα ακόμα πιο λογικό μοντέλο στις 55 ίντσες ($2,499) και ένα ακόμα των 65 ιντσών ($3,299). Αν και αυτές οι τιμές είναι πιο ψηλές από τα περσινά μοντέλα ταιριάζουν απόλυτα με τις τιμές της ναυαρχίδας της LG G3. Η Samsung ισχυρίζεται πως διαθέτει μια πιο φωτεινή έξοδο των 2,000 nit και ένα ρυθμό ανανέωσης στα 144Hz συμβατά με PC παιχνίδια.

Πρόταση: Οι τηλεοράσεις OLED 2023 της LG είναι πιο φωτεινές από ποτέ

Τα δυο μοντέλα έχουν ήδη κυκλοφορήσει. Είναι ακόμα νωρίς όμως, για να πούμε ποια από τις δύο εταιρίες -Samsung ή LG- έχει τις καλύτερες OLED τηλεοράσεις φέτος αλλά το πιο πιθανό είναι να συγκριθεί μεταξύ της υποστήριξης Dolby Vision ή της πιο φωτεινής εικόνας. Ένα από τα σίγουρα δεδομένα πάντως είναι πως η Samsung έχει επενδύσει στην δημιουργία των OLED τηλεοράσεων, αφού τις απέφευγε για χρόνια. Γενικά, ο extra ανταγωνισμός μπορεί να είναι καλός αν οδηγήσει σε πιο επιθετικές τιμές και σε περισσότερες αναβαθμίσεις στα χαρακτηριστικά.

Διαβάτε επίσης: Samsung: Οι οθόνες OLED της αναβαθμίζουν τα γραφικά laptop

πηγή πληροφοριών: engadget.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS