ΑρχικήUpdatesΤο νέο update του WhatsApp δίνει στους admins περισσότερο έλεγχο στα group

Το νέο update του WhatsApp δίνει στους admins περισσότερο έλεγχο στα group

Ο διευθύνων σύμβουλος της Meta, Mark Zuckerberg, ανακοίνωσε μια ενημέρωση για τα groups στο WhatsApp, η οποία έχει σχεδιαστεί για να δίνει στους διαχειριστές περισσότερο έλεγχο σχετικά με το ποιος μπορεί να γίνει μέλος μιας ομάδας. Ο Zuckerberg αποκάλυψε επίσης ένα χαρακτηριστικό που διευκολύνει τους χρήστες να ανακαλύψουν ποια groups έχουν κοινά με κάποιον.

Δείτε επίσης: WhatsApp: Μπορεί σύντομα να είναι παράνομο στο Ηνωμένο Βασίλειο

Το νέο update του WhatsApp δίνει στους admins περισσότερο έλεγχο σχετικά με το ποιος μπορεί να συμμετάσχει στο group

Η εταιρεία λέει ότι ήθελε να δώσει στους διαχειριστές περισσότερο έλεγχο του απορρήτου της ομάδας τους, γι’ αυτό και έχει δημιουργήσει ένα απλό εργαλείο που δίνει στους διαχειριστές τη δυνατότητα να αποφασίζουν γρήγορα ποιος μπορεί να γίνει μέλος μιας ομάδας. Όταν ένας διαχειριστής επιλέγει να κοινοποιήσει τον σύνδεσμο πρόσκλησης της ομάδας του ή να κάνει την ομάδα του να συμμετέχει σε μια κοινότητα, μπορεί πλέον να έχει πρόσβαση σε όλα τα αιτήματα σε ένα μέρος για να διαχειριστεί ποιος θα επιτρέψει να εισέλθει. Με αυτήν τη νέα δυνατότητα, οι διαχειριστές μπορούν να κάνουν κλικ σε ένα “X” ή ένα σημάδι επιλογής είτε για απόρριψη είτε για έγκριση χρήστη.

Δείτε επίσης: WhatsApp: Γνωρίστε την ολοκαίνουρια λειτουργία φωνητικών σημειώσεων

WhatsApp

Το WhatsApp λέει ότι θέλει επίσης να διευκολύνει τους χρήστες να μάθουν ποιες ομάδες έχετε κοινές με κάποιον. Η εφαρμογή σάς επιτρέπει τώρα να αναζητήσετε το όνομα μιας επαφής για να δείτε τις κοινές ομάδες σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη νέα δυνατότητα εάν προσπαθείτε να θυμηθείτε το όνομα μιας ομάδας που γνωρίζετε ότι μοιράζεστε με κάποιον ή εάν θέλετε να δείτε τις ομάδες στις οποίες είστε και οι δύο.

Μετά το λανσάρισμα των Communities – ένα νέο χαρακτηριστικό που επιτρέπει πιο οργανωμένες συνομιλίες με έως και 1.024 μέλη και παρέχει ελέγχους διαχειριστή, υπο-ομάδες, ομάδες ανακοινώσεων, φωνητικές/βιντεοκλήσεις 32 ατόμων, μεγαλύτερες δυνατότητες κοινής χρήσης αρχείων, emoji reactions και δημοσκοπήσεις – το WhatsApp εισάγει τώρα ακόμα περισσότερα χαρακτηριστικά που θα φέρουν επανάσταση στην εμπειρία ανταλλαγής μηνυμάτων! Αυτές περιλαμβάνουν κρυπτογράφηση από άκρο σε άκρο για μέγιστη ασφάλεια, καθώς και μια σειρά βελτιωμένων εργαλείων, όπως οι ομαδικές συνομιλίες με ενισχυμένη υποστήριξη για τους χρήστες.

Δείτε επίσης: WhatsApp: Περιορίζει τη δυνατότητα των χρηστών να επιλέγουν όλες τις επιλογές στα polls

Μετά το επιτυχημένο λανσάρισμα του προσπαθούμε να δημιουργήσουμε ακόμη πιο αποτελεσματικά εργαλεία διαχείρισης για τους διαχειριστές, καθώς και ευκολότερες επιλογές πλοήγησης για όλους τους χρήστες μας. Είμαστε ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε σήμερα την προσθήκη αρκετών νέων ενημερώσεων που θα κάνουν τις ομάδες σημαντικά πιο εύχρηστες και απλές στη χρήση!

Τα δύο νέα χαρακτηριστικά που ανακοινώθηκαν σήμερα θα αρχίσουν να κυκλοφορούν παγκοσμίως τις επόμενες εβδομάδες.

Πηγή πληροφοριών: techcrunch.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS