ΑρχικήinetAdobe: Η νέα AI γεννήτρια «Firefly» δεν θα κλέβει τα έργα άλλων

Adobe: Η νέα AI γεννήτρια «Firefly» δεν θα κλέβει τα έργα άλλων

Η νέα AI (τεχνητή νοημοσύνη) γεννήτρια εικόνων της Adobe, η “Firefly”, υπόσχεται να παράγει δημιουργικές εικόνες χωρίς να παραβιάζει το έργο άλλων.

Firefly adobe

Την Τρίτη, η Adobe ανακοίνωσε μια νέα οικογένεια μοντέλων τεχνητής νοημοσύνης με την ονομασία Firefly. Σε αντίθεση με άλλες γεννήτριες εικόνων που κάνουν χρήση δειγμάτων από το διαδίκτυο, η Adobe δήλωσε ότι η υπηρεσία της κατασκευάζεται μόνο με εικόνες που προέρχονται από τον ιστότοπο εικόνων stock, εργασίες ανοιχτού κώδικα και περιεχόμενο δημόσιου domain.

Ανυπομονείτε να δοκιμάσετε τη beta έκδοση Firefly της Adobe Αν ναι, μπορείτε να μεταβείτε και να υποβάλετε το αίτημά σας αμέσως! Δυστυχώς, λόγω του τεράστιου όγκου των αιτήσεων που υποβάλλονται αυτή τη στιγμή, η σελίδα έχει προσωρινά υπερφορτωθεί. Μόλις τεθεί σε χρήση όμως, οι χρήστες θα μπορούν να επωφεληθούν από ένα ισχυρό σύστημα δημιουργίας κειμένου σε εικόνα με τεχνητή νοημοσύνη, το οποίο τους επιτρέπει να κάνουν τροποποιήσεις, όπως αλλαγές αναλογίας διαστάσεων ή προσαρμογές φωτισμού, αφού εισάγουν μια αρχική προτροπή. Επιπλέον, έχουν πρόσβαση και σε διαφορετικά στυλ τέχνης!

Το πιο εντυπωσιακό στα σχέδια της Adobe για την τεχνητή νοημοσύνη της είναι το εκτεταμένο σύνολο δεδομένων στα οποία εκπαιδεύεται, το οποίο περιλαμβάνει περιεχόμενο από το Adobe Stock, καθώς και πηγές ανοικτού κώδικα και public domain. Αυτό σημαίνει ότι η AI θα εκτεθεί σε ένα ευρύ φάσμα δεδομένων που μπορούν να βοηθήσουν στη βελτίωση της ακρίβειας και της αποτελεσματικότητάς της σε τομείς όπως η επεξεργασία φωτογραφιών και η αναγνώριση εικόνων.

Κατά τη διάρκεια μιας συνομιλίας με το The Verge, ο αντιπρόεδρος της Adobe για τη γεννητική τεχνητή νοημοσύνη, Alexandru Costin, δήλωσε ότι το σύστημά τους δεν μπορούσε να δημιουργήσει υλικό παρόμοιο με άλλα εμπορικά σήματα ή πνευματικές ιδιοκτησίες καθαρά επειδή δεν είχε εκτεθεί στο περιεχόμενο και τα εμπορικά σήματα του εμπορικού σήματος.

Η Adobe τόνισε στις Συχνές Ερωτήσεις ότι το περιεχόμενο των πελατών δεν θα χρησιμοποιηθεί ποτέ για την εκπαίδευση του Firefly. Ωστόσο, η υπάρχουσα συμφωνία αδειών χρήσης τους επιτρέπει να χρησιμοποιούν εικόνες αρχείου που έχουν συνεισφέρει για το πρόγραμμα που βασίζεται στην τεχνητή νοημοσύνη. Επιπλέον, αναπτύσσουν ένα αντισταθμιστικό μοντέλο για τους συνεισφέροντες- περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτή τη νομισματική προσέγγιση θα γίνουν διαθέσιμες μόλις το Firefly βγει από τη λειτουργία δοκιμών beta και κυκλοφορήσει στο κοινό. Τέλος, σύμφωνα με την σχετική αναφορά του Gizmodo, η Adobe θα παράσχει περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τα νέα χαρακτηριστικά και μέσα στους επόμενους μήνες.

Πηγή πληροφοριών: gizmodo.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS