ΑρχικήinetΗ Samsung φέτος μπορεί να κυκλοφορήσει το πρώτο της tri-fold tablet

Η Samsung φέτος μπορεί να κυκλοφορήσει το πρώτο της tri-fold tablet

Σύμφωνα με μια νέα έκθεση, η Samsung μπορεί πραγματικά να κυκλοφορήσει το πρώτο tri-fold tablet φέτος. Αυτές οι πληροφορίες προέρχονται από τον Yogesh Brar, έναν tipster. Μοιράστηκε τις πληροφορίες μέσω Twitter, ενώ πρόσθεσε ότι το Galaxy S23 FE μπορεί να μην κυκλοφορήσει τελικά.

Δείτε επίσης: Google: 18 zero day ευπάθειες σε Samsung Exynos chipsets

Samsung tri-fold tablet

Δείτε επίσης: Samsung Galaxy S23: Οι φωτογραφίες φεγγαριού είναι ψεύτικες;!

Η Samsung μπορεί να κυκλοφορήσει το πρώτο tri-fold tablet φέτος

Σύμφωνα με μια αξιόπιστη πηγή, δεν υπάρχει Galaxy S23 FE στα σκαριά, σε αντίθεση με ό,τι εικάζεται. Αντίθετα, επιβεβαίωσε ότι η παραγωγή των επερχόμενων Galaxy Z Fold 5 και Flip 5 καθώς και μιας συναρπαστικής νέας “τριπλής” συσκευής προχωράει.

Αν αυτή η αναφορά είναι ακριβής, η Samsung μπορεί να κυκλοφορήσει το πρώτο της tri-fold tablet το 2023.

Η tri-fold συσκευή της Samsung φημολογείται εδώ και πολύ καιρό. Έχουμε δει μια σειρά από διπλώματα ευρεσιτεχνίας που κατέγραψε η εταιρεία, πέρα ​​από ορισμένες συσκευές demo που έδειχναν κυρίως τις αναδιπλούμενες οθόνες της εταιρείας.

Στα μέσα του 2021, εμφανίστηκε μια εξαιρετικά καινοτόμος πατέντα: μια tri-fold συσκευή που διπλώνει προς τα μέσα. Αυτό ήταν μόνο ένα από τα πολλά παραδείγματα διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας που ανακαλύφθηκαν κατά τη διάρκεια του περασμένου έτους – και σίγουρα μπορούμε να περιμένουμε και άλλα!

Δείτε επίσης: Samsung: Νέα σειρά OLED τηλεοράσεων

Το Galaxy S23 FE μπορεί τελικά να μην κυκλοφορήσει

Οι εικασίες οργιάζουν σχετικά με την πιθανή κυκλοφορία του Galaxy S23 FE – ορισμένες φήμες υποδηλώνουν την άφιξή του, ενώ άλλες προειδοποιούν γι’ αυτό. Η πιο πρόσφατη φήμη υποστηρίζει ότι δεν θα κυκλοφορήσει τελικά.

Με το Galaxy S23 FE, γίνεται όλο και πιο δύσκολο να διακρίνουμε τι είναι αλήθεια. Μόλις πριν από 10 ημέρες κυκλοφόρησε μια φήμη που έλεγε ότι το τηλέφωνο εξακολουθεί να προορίζεται για κυκλοφορία με έναν παλαιότερο επεξεργαστή – Snapdragon 8 Gen 1. Τώρα εδώ είμαστε και πάλι σε αναζήτηση σαφήνειας για το θέμα αυτό και για όλες τις άλλες πληροφορίες που σχετίζονται με την κυκλοφορία του.

Η Samsung μπορεί να έκανε ένα λάθος με το να μην αναβαθμίσει τον επεξεργαστή Snapdragon 8+ Gen 1, δεδομένης της σαφούς υπεροχής του έναντι του Snapdragon 8 Gen1. Παρ’ όλα αυτά, πρέπει να περιμένουμε να δούμε πώς θα εξελιχθεί αυτή η απόφαση στο εγγύς μέλλον.

Πηγή πληροφοριών: androidheadlines.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS