ΑρχικήinetWindows 11: Νέες διαρροές δείχνουν oρισμένες μεγάλες αλλαγές

Windows 11: Νέες διαρροές δείχνουν oρισμένες μεγάλες αλλαγές

Πρόσφατα, εμφανίστηκαν ενδείξεις για σημαντικές αλλαγές στο περιβάλλον χρήστη των Windows 11, συμπεριλαμβανομένων αναβαθμίσεων των widget και μιας γκαλερί εικόνων στο File Explorer.

Δείτε επίσης: Τα Windows 11 ενημερώνουν το Widgets Board (ξανά)

Windows 11

Παρόλο που η γκαλερί εικόνων δεν είναι ακόμα διαθέσιμη, το PhantomOfEarth έχει διερευνήσει το test build 23419 για να αποκαλύψει τα μυστικά του. Όταν ενεργοποίησαν τη δυνατότητα, ανακάλυψαν ότι μια ουσιαστική αλλαγή είχε εφαρμοστεί σε αυτή τη λειτουργία – το File Explorer θα εμφανίζει τώρα αμέσως τις προσαρμογές που έγιναν σε οποιαδήποτε φωτογραφία.

Όπως φαίνεται στο βίντεο που έχει ανέβει στο Twitter, η χρήση των επιλογών γρήγορης επεξεργασίας στην επάνω μπάρα, επιτρέπει μια γρήγορη περιστροφή 90 μοιρών μίας εικόνας μέσα στο φάκελό της. Μπορείτε πλέον να δείτε αμέσως τα αποτελέσματα των αλλαγών που κάνετε στο παράθυρο φακέλων του File Explorer.

Δείτε ακόμα: Microsoft: Διορθώνει το bug στο Snipping Tool των Windows 11
διαρροές

Γνωρίζετε ότι το File Explorer διαθέτει μια γκαλερί φωτογραφιών; Αυτή η κρυφή λειτουργία ανακαλύφθηκε στις δοκιμαστικές builds τον Φεβρουάριο του 2023 και είναι διαθέσιμη ακόμα και σήμερα.

Ο Zac Bowden, γνωστός για τις γνώσεις του σε όλα τα θέματα της Microsoft, έκανε σήμερα το πρωί άλλη μια διαρροή σχετικά με τα Windows 11 που μας κίνησε το ενδιαφέρον. Κατά τη διάρκεια του πιο πρόσφατου podcast του για το Windows Central, ο Bowden συζήτησε τη δυνατότητα μεταφοράς widgets στην επιφάνεια εργασίας – μια ιδέα που προτάθηκε για πρώτη φορά από τον XenoPanther στο Twitter.

Δείτε επίσης: Microsoft: Προσθέτει μια σελίδα αντιμετώπισης προβλημάτων USB4 στα Windows 11

Επιπλέον, πρόσφατα ενημερωθήκαμε για μια πιθανή λειτουργία “Cloud PC” που θα μπορούσε να αποτελέσει μέρος της επερχόμενης μεταμόρφωσης των Windows – ενδεχομένως με τη μορφή της επόμενης ενημέρωσης της Microsoft, των Windows 12. Παρά τις εικασίες και τις διαρροές που περιβάλλουν αυτή την ιδέα, παραμένει προς το παρόν αποκλειστικά στις μελλοντικές εκδόσεις.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS