ΑρχικήGamingDungeons & Dragons: Νέο DLC στο Minecraft

Dungeons & Dragons: Νέο DLC στο Minecraft

Το Dungeons & Dragons έρχεται στο Minecraft σε μια νέα περιπέτεια αυτή την άνοιξη. Οι Wizards of the Coast και Mojang ανακοίνωσαν την Τρίτη, κατά τη διάρκεια μιας D&D Direct παρουσίασης, ότι οι Minecraft παίκτες θα μπορούν να εξερευνήσουν τα Forgotten Realms ως κλασικές κατηγορίες χαρακτήρων D&D και να πολεμούν τέρατα όπως beholders, mimics, mindflayers και — τα πιο κατάλληλα Minecraft αποβράσματα — ζελατινώδεις κύβους.

Δείτε επίσης: Minecraft: Το αγαπημένο video game έρχεται στα Chromebook!

Minecraft Dungeons & Dragons DLC

Το βασισμένο στην ιστορία Dungeons & Dragons DLC για το Minecraft θα ξεκινήσει όπως κάνουν πολλές περιπέτειες D&D: στο τραπέζι, με τους παίκτες να επιλέγουν τις κατηγορίες χαρακτήρων και τα στατιστικά τους πριν ξεκινήσουν για μέρη όπως το Candlekeep και το Icewind Dale.

Οι Mojang και Everbloom Games για την «αποτελεσματική αντιμετώπιση του κόσμου του D&D» θα επιτρέψουν στους παίκτες να παίξουν ρόλους ως paladin, βάρβαρους, μάγους ή κακοποιούς και θα διαθέτουν ένα προσαρμοσμένο σύστημα μάχης. Οι παίκτες θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν δεξιότητες – όπως το πισώπλατο μαχαίρι του κακοποιού – και να εξοπλιστούν με εξοπλισμό που επηρεάζει τα στατιστικά του χαρακτήρα τους στη δράση RPG του Minecraft. Οι παίκτες μπορούν να περιμένουν περίπου 10 ώρες παιχνιδιού βασισμένο στην αφήγηση την πρώτη τους φορά μέσω του DLC Dungeons & Dragons.

Πρόταση: Nvidia AI: Παίζει Minecraft και κερδίζει βραβείο machine learning

Οι Wizards of the Coast και Mojang επίσης φέρνουν τον κόσμο του Minecraft στο Dungeons & Dragons, χάρη σε μια νέα ψηφιακή συλλογή τεράτων που περιλαμβάνει στατιστικά για τον Creeper, τον Enderman και άλλες κλασικές Minecraft απειλές.

Το παιχνίδι είναι διαθέσιμο για όλες σχεδόν τις σύγχρονες πλατφόρμες, συμπεριλαμβανομένων των Android, iOS, Linux, Mac, Nintendo Switch, PlayStation 4, PlayStation 5, Windows PC, Xbox One και Xbox Series X.

Διαβάστε επίσης: Minecraft: Νέο Angry Birds DLC εμπλουτίζει το sandbox παιχνίδι

πηγή πληροφοριών:polygon.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS