ΑρχικήinetΗ Lenovo έβαλε τέλος στη σειρά Legion

Η Lenovo έβαλε τέλος στη σειρά Legion

Η Lenovo με την σειρά Legion είχε χαράξει μια θέση στον τομέα των gaming smartphones με εντυπωσιακά specs και τεχνάσματα όπως τον SSD RAID αποθηκευτικό χώρο και κάμερες που βγαίνουν από το πουθενά. Πλέον, αποφάσισε η εταιρία να αφήσει τον κόσμο του gaming εντελώς.

«Η Lenovo σταματάει την Android σειρά των gaming smartphone της, Legion, ως μέρος ενός ευρύτερου μετασχηματισμού της εταιρίας και ενοποίησης του gaming portfolio. Ως ένας ηγέτης των gaming συσκευών και λύσεων, η Lenovo έχει δεσμευτεί να προωθήσει την κατηγορία gaming σε όλες τις μορφές παραγόντων, όπως επίσης στοχεύει εκεί που μπορεί να αποδώσει περισσότερη αξία για την παγκόσμια κοινότητα gaming.» ανέφερε ένας εκπρόσωπος στην Android Authority.

Δείτε επίσης: Η Lenovo διορθώνει ευπάθειες που επιτρέπουν την απενεργοποίηση του UEFI Secure Boot

Τα προβλήματα που αντιμετώπισε η Lenοvo στα gaming smartphones πιθανότατα οφείλονται στο γεγονός ότι απέτυχε να καθιερώσει το brand της Legion εκτός Κίνας. Απέσπασε έναν αριθμό από υπαλλήλους από την ομάδα της ASUS ROG στην αρχή, αρά ήταν ξεκάθαρο πως ήταν δεσμευμένη στον τομέα του mobile gaming από νωρίς. Το τελευταίο της Legion τηλέφωνο με χαμηλότερη ποιότητα ήταν το Y70 το οποίο ανακοινώθηκε τον περασμένο Αύγουστο.

Lenovo Legion Y90

Πρόταση: Η Lenovo ανακοίνωσε το νέο Lenovo Pro Slim 9i και άλλα laptop

Με την Lenοvo εκτός, οι εταιρίες που μένουν είναι η ASUS, με την gaming σειρά ROG μαζί με την Nubia Red Magic και την Xiaomi Black Shark για τον τομέα των gaming smartphones. Αν και η Black Shark πρόσφατα απέλυσε ένα μεγάλο μέρος από το προσωπικό της. Η Lenovo πλέον θα στρέψει τη προσοχή της στην σειρά Moto μαζί με ειδικά μοντέλα όπως το ThinkPhone.

Διαβάστε επίσης: Τα νέα ThinkPads της Lenovo θα διαθέτουν επεξεργαστές Snapdragon & οθόνες 165 Hz

πηγή πληροφοριών:engadget.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS