ΑρχικήinetΤο Netflix με διαφημίσεις στο Apple TV επιτέλους λειτουργεί

Το Netflix με διαφημίσεις στο Apple TV επιτέλους λειτουργεί

Μια από τις μεγαλύτερες απογοητεύσεις σχετικά με το Netflix που κυκλοφόρησε πρόσφατα με διαφημίσεις ήταν ότι δεν λειτουργούσε στο Apple TV, αλλά όλα άλλαξαν χάρη σε μια πρόσφατη ενημέρωση της εφαρμογής Netflix tvOS.

Δείτε επίσης: Το Netflix σας επιτρέπει να προσαρμόσετε τους υπότιτλους

Ένας χρήστης του Reddit στη Γερμανία ήταν από τους πρώτους που παρατήρησε (όπως αναφέρεται από το FlatpanelsHD) ότι η έκδοση 2.3 της εφαρμογής Netflix για tvOS επέτρεψε επιτέλους στους χρήστες της Apple TV να κάνουν stream βίντεο χρησιμοποιώντας το φθηνότερο πρόγραμμα του Netflix που υποστηρίζεται από διαφημίσεις.

Όταν το Netflix κυκλοφόρησε για πρώτη φορά την υποστηριζόμενη από διαφημίσεις κατηγορία των 6,99 δολαρίων τον μήνα τον Νοέμβριο του περασμένου έτους, η συμβατότητα με ορισμένες συσκευές ήταν ελλιπής – το Apple TV, οι παλαιότερες συσκευές Chromecast, το PlayStation 3 και η εφαρμογή Netflix των Windows δεν υποστηρίζονταν.

Δείτε επίσης: Το Netflix έχει σκοπό να κυκλοφορήσει 40 παιχνίδια αυτό το χρόνο

Παρά τη μη δοκιμή, αξίζει να σημειωθεί ότι οι παλαιότερες συσκευές Chromecast δεν ορίζονται πλέον ως ασύμβατες στη σελίδα “με διαφημίσεις” του Netflix. Παρόλο που το PlayStation 3 και η εφαρμογή Netflix για Windows παραμένουν ανεξήγητα, εξακολουθούν να αναφέρονται ως μη υποστηριζόμενες από την υπηρεσία αυτή.

Τον Νοέμβριο του 2022, το Netflix λάνσαρε το πρώτο του συνδρομητικό πρόγραμμα με διαφημίσεις, το οποίο επέτρεπε στους συνδρομητές να έχουν πρόσβαση σε ένα stream 720p με μόνο 6,99 δολάρια το μήνα. Επιπλέον, οι θεατές θα πρέπει να υπομένουν 4-5 λεπτά διαφημίσεων ανά ώρα streaming – οπότε προετοιμαστείτε!

Netflix Apple TV

Δείτε επίσης: Netflix Games: Μπορεί να έρθουν σε τηλεοράσεις με iPhone ως χειριστήριο

Φαίνεται ότι η κατάσταση αυτή αλλάζει, με το The Crown – μια εκπομπή που δεν ήταν διαθέσιμη στη βαθμίδα που υποστηρίζεται από διαφημίσεις – να είναι τώρα προσβάσιμη μέσω του προγράμματος.

Δυστυχώς, το πρόγραμμα Netflix με διαφημίσεις δεν σας προσφέρει τη δυνατότητα λήψης βίντεο για προβολή εκτός σύνδεσης. Για να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτή τη λειτουργία, απαιτείται αναβάθμιση σε συνδρομή Netflix χωρίς διαφημίσεις.

Πηγή πληροφοριών: techhive.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS