ΑρχικήinetSamsung Galaxy Z Flip 5: Μεγαλύτερη οθόνη στο πίσω μέρος;

Samsung Galaxy Z Flip 5: Μεγαλύτερη οθόνη στο πίσω μέρος;

Samsung Galaxy Z Flip 5: Μεγαλύτερη οθόνη στο πίσω μέρος;

Η σειρά της Samsung με τα αναδιπλούμενα smartphones φαίνεται πως αυτή τη χρονιά θα έχει επιπλέον προσθήκες με τα Galaxy Z Fold 5 και Galaxy Z Flip 5. Και τα δύο μοντέλα αναμφισβήτητα θα φέρουν σημαντικές αναβαθμίσεις, όπως το φημολογούμενο μεντεσέ waterdrop το οποίο θα επιτρέψει επιτέλους στα αναδιπλούμενα κινητά της Samsung να κλείνουν χωρίς να αφήνουν κάποιο κενό μεταξύ τον δύο πλευρών.

Δείτε επίσης: Η Samsung δείχνει την συσκευή της με το Try Galaxy App

Για το Galaxy Z Flip 5, φήμες λένε πως θα έχει μεγαλύτερη οθόνη στο εξωτερικό του. Το πρώτο Z Flip είχε μια μικρή 1.1-ιντσών οθόνη ενώ τα επόμενα δύο έφεραν μια οθόνη 1.9 ιντσών. Δεν ήταν μεγάλο upgrade αλλά βοήθησε στο να γίνει κάπως πιο χρήσιμη αυτή η οθόνη σε σχέση με το πρώτο Z Flip.

Η πιο πρόσφατη φήμη για την εξωτερική οθόνη του έρχεται μέσα από βίντεο και φωτογραφίες από τυχόν σενάρια, με βάση των SuperRoader, ο οποίος δείχνει ένα σχέδιο για το Z Flip 5 το οποίο είναι «2000000% αληθινό». Αυτό το σενάριο, δείχνει μια περίεργου σχήματος εξωτερική οθόνη κάτι που αποδεικνύεται μέσω πηγών, πως το σενάριο αυτό είναι αληθινό. Παρακάτω θα δείτε το πρώτο mockup με βάση το design αυτό.

Samsung Galaxy Flip 5 concept

Πρόταση: Galaxy Z Flip 4: Αποκτά το update ασφαλείας Ιανουάριου 2023

Η περιοχή της οθόνης στο εξωτερικό του Z Flip φαίνεται να καλύπτει όσο περισσότερο χώρο μπορεί, δίνοντας την δυνατότητα να γίνουν περισσότερα πράγματα χωρίς να χρειαστεί να ανοίξετε το τηλέφωνο. Είναι σχεδόν σίγουρο πως η μεγαλύτερη οθόνη απλά θα βοηθήσει να βγάζετε καλύτερες selfies με τις κάμερες αλλά δουλειές όπως το να τσεκάρεις τις ειδοποιήσεις και να απαντάς στα μηνύματα θα είναι ευκολότερο να γίνουν.

Θα πρέπει να περιμένουμε όμως για να δούμε αν η Samsung θα φτάσει να αφήσει τους χρήστες να χρησιμοποιούν ολόκληρα apps στην οθόνη αυτή, κάτι που μπορείς να κάνεις στο Motorola RAZR. Επιπλέον, δεν είναι σίγουρο το ακριβές μέγεθος της οθόνης. Ενημερωθήκαμε πως θα είναι γύρω στις 3 με 4 ίντσες αν και το πιο πιθανό θα είναι να βρίσκεται στο πιο χαμηλό εύρος με βάση τις διαστάσεις του Galaxy Z Flip 4.

Όσο για την κανονική αναδιπλούμενη οθόνη, δεν υπάρχουν πληροφορίες για το αν θα έχει αλλαγές ή όχι. Ένας μεντεσές waterdrop θα ελαττώσει αρκετά το ζάρωμα αλλά τίποτα δεν μπορεί να είναι σίγουρο ακόμα.

Διαβάστε επίσης: Μερικές οθόνες Galaxy Z Fold 3 ραγίζουν και η ζημιά δεν καλύπτεται από την εγγύηση

πηγή πληροφοριών:sammobile.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS