ΑρχικήGamingTekken 8: Επιστρέφει ο Grandmaster of Drip, Leroy Smith

Tekken 8: Επιστρέφει ο Grandmaster of Drip, Leroy Smith

Στο τελευταίο κύμα ανακοινώσεων για νέους χαρακτήρες στο Tekken 8, η Bandai Namco κυκλοφόρησε το gameplay για τον Leroy Smith. Ο Leroy είναι ένας σχετικά νέος χαρακτήρας στο franchise αλλά έγινε γρήγορα αγαπητός από το κοινό. Αρχικά παρουσιάστηκε ως DLC χαρακτήρας για το Tekken 7, o Leroy Smith φέρνει εξαιρετικές ικανότητες στις πολεμικές τέχνες, αλλά και απίστευτο drip.

Δείτε επίσης: Destiny 2: Ένας παίκτης κατάφερε μόνος να κερδίσει το final boss

Στο πρόσφατο trailer για το Tekken 8, φαίνεται σε όλη του τη δόξα ο Leroy Smith. Παρουσιάζεται ως ο Grandmaster of Drip δικαίως. Η εμφάνιση του περιλαμβάνει άσπρα ράστα, ένα μακρύ άσπρο jacket και χρυσά κοσμήματα μαζί με ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου. Το νέο του look είναι κάπως διαφορετικό από το αρχικό αλλά το θυμίζει αρκετά. Μπορείτε να δείτε το trailer παρακάτω:

Πρόταση: March Of the Machine: Έρχεται το μεγάλο event της Magic

Ο Grandmaster of Drip επιστέφει στο Tekken 8

Ο Leroy Smith έχει ένα παρόμοιο σετ κινήσεων με αυτό του Tekken 7. Χρησιμοποιεί μια τεχνική που ονομάζεται Wing Chun την οποία έχει τελειοποιήσει ανά τα χρόνια. Οι μπουνιές τους είναι η κύρια μορφή επικοινωνίας του. Χρησιμοποιώντας τις γροθιές του για όλων των ειδών των δυνατών κινήσεων ο Leroy είναι ένας επικίνδυνος παλαιστής. Έχει επίσης μια αίσθηση του χιούμορ που κοροϊδεύει τους εχθρούς του κατά τη διάρκεια των αγώνων. Ακόμα και εκεί είναι ένας πολύ πειθαρχημένος και έμπειρος πολεμικός καλλιτέχνης.

Tekken 8: Επιστρέφει ο Grandmaster of Drip, Leroy Smith

Ο Leroy Smith φαίνεται να είναι μια αξιόλογη προσθήκη στη λίστα της ομάδας του Tekken 8, που αποτελείται από μερικούς εκπληκτικούς legacy χαρακτήρες. Μαζί με την προσθήκη του Leroy το roster φτάνει στους 11 χαρακτήρες και η επιστροφή του μπορεί να σημαίνει πως κι ’άλλοι χαρακτήρες από το Tekken 7 να επιστρέψουν και να μην είναι απλά για μια μόνο φορά.

Το Tekken 8 θα κυκλοφορήσει στα PlayStation 5, Xbox Series X|S και PC μέσω του Steam όμως η ακριβή ημερομηνία δεν είναι ακόμα γνωστή, όπως επίσης και οι πληροφορίες για pre-order.

Διαβάστε επίσης: PS5 Sackboy είναι δωρεάν στο PS Plus τον Απρίλιο

πηγή πληροφοριών:whatifgaming.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS