ΑρχικήgamingOverwatch 2: Ο νέος χαρακτήρας έχει προκαλέσει πανικό

Overwatch 2: Ο νέος χαρακτήρας έχει προκαλέσει πανικό

Αν και το Overwatch 2 ανακοινώνει σήμερα ένα νέο ήρωα, ο ήρωας αυτός έχει ήδη διαρρεύσει από ένα άρθρο του PCGamesN. Παρόλο που το άρθρο έχει κατέβει, οι fans είδαν αρκετά για να τους καθηλώσει ο νέος support χαρακτήρας με όνομα Lifeweaver και αυτό συνέβη γιατί είναι hot και pansexual.

Δείτε επίσης: Overwatch 2: Η αγελάδα που χορευέι είναι πάλι κοντά μας;

Ο Lifeweaver είναι ο 37ος χαρακτήρας που προστίθεται στην ομάδα των shooters και ο 9ος παίκτης στον ρόλο του support. Χρησιμοποιεί τεχνολογία “biolight” για να θεραπεύσει την ομάδα του και να χτίσει κατασκευές όπως πλατφόρμες ώστε να ανεβάζει τους παίκτες σε ψηλότερα σημεία. Επιπλέον, μπορεί να μετακινήσει τους συμπαίκτες του με μια δύναμη που λέγεται Life Grip η οποία θωρακίζει και τραβάει τους συμπαίκτες του προς αυτόν. Αυτή η ικανότητα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να σώσει κάποιον από το να πέσει από το χάρτη ή απλά για να αποφύγει τα πυρά αν βρεθεί σε μειονεκτική θέση. Με βάση των υπεύθυνο σχεδιασμού, Alec Dawson, αυτό το στυλ παιχνιδιού είναι για τους παίκτες που ίσως έχουν θέμα με τον στόχο και είναι μια εναλλακτική για να παίζεις έναν χαρακτήρα support.

«Στόχος ήταν να δημιουργήσουμε ένα παίκτη support που δεν βασίζεται στην ικανότητα στόχου» είπε ο Alec στο PCGamesN. “Ο Lifeweaver είναι σχεδιασμένος για τους παίκτες που τους νοιάζει πιο πολύ η θέση τους και η αίσθηση παιχνιδιού – αυτές είναι ικανότητες που ελέγχουν πιο πολύ από ότι η ικανότητα στόχου»

Overwatch 2 Lifeweaver

Πρόταση: Επίθεση DDoS στους servers του video game Overwatch 2

Η ulti του ονομάζεται Tree of Life, η οποία επιτρέπει στον Lifeweaver να δημιουργήσει μια κατασκευή τεράστιου δέντρου οπουδήποτε στον χάρτη, το οποίο θεραπεύει και ταυτόχρονα χρησιμοποιείται και σαν κάλυψη για την ομάδα ώστε να αποφύγει τα πυρά.

Μετά από όλα αυτά, ο πραγματικός λόγος που καθήλωσε τους λάτρεις του παιχνιδιού ο Lifeweaver είναι επειδή είναι ένας πολύ όμορφος χαρακτήρας και έχει απίστευτη εμφάνιση διπλά στην κολλητή του την Symmetra. Το ομορφόπαιδο φαίνεται να λάμπει με τα άσπρα μαλλιά του, το ανοιχτό του πουκάμισο και το τεράστιο ροζ μηχανικό λουλούδι του στην πλάτη. Είναι ένα icon ήδη και δεν έχει ακόμα κυκλοφορήσει επίσημα.

Διαβάστε επίσης: Overwatch 2: Nέες αναβαθμίσεις στους ήρωες μια εβδομάδα μετά την beta

πηγή πληροφοριών:kotaku.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS