ΑρχικήgamingPokémon Stadium: Έρχεται στο N64 service του Switch

Pokémon Stadium: Έρχεται στο N64 service του Switch

Η Nintendo ανακοίνωσε πως θα προσθέσει το αρχικό Pokémon Stadium στην υπηρεσία του Switch N64 την επόμενη βδομάδα, στις 12 Απριλίου.

Αυτός ο τίτλος battle arena κυκλοφόρησε πρώτη φορά το 2000 και είχε τα αρχικά 151 Pokémon από τα Pokémon Red Version, Pokémon Blue Version και Pokémon Yellow Version παιχνίδια. Περιλαμβάνει μια συλλογή από solo και multi-player λειτουργίες μαζί με minigames. Η Nintendo επίσης επιβεβαίωσε το παρακάτω:

«Παρακαλώ να σημειωθεί πως δεν θα μπορείτε να μεταφέρεται τα Pokémon από τους Game Boy τίτλους σε αυτή την έκδοση»

Δείτε επίσης: Pokemon Scarlet και Violet: Μεγαλύτερες πωλήσεις από ποτέ

Παρακάτω είναι μερικά λόγια από το PR της Nintendo:

“Στο Pokémon Stadium, μπορείτε να παλέψετε μόνοι με την ομάδα της επιλογής σας, που περιλαμβάνει έξι Pokémon μεταξύ τεσσάρων τουρνουά στην λειτουργία του Stadium ή να αντιμετωπίσετε elite εκπαιδευτές στο κάστρο των Gym Leader. Το να νικήσετε σε μια από αυτές τις λειτουργίες θα εξασφαλίσει μια θέση για την ομάδα σας στο Victory Palace αλλά με την ολοκλήρωση και των δυο λειτουργιών θα ξεκλειδώσετε μια τελική μάχη για να προκαλέσετε ακόμα και τον απόλυτο εκπαιδευτή.”

Πρόταση: Ψεύτικος Pokemon NFT game installer επιτρέπει το hijack του PC σας

“Ψάχνετε για λίγο multiplayer free-form fun; Ανταγωνιστείτε σε μάχες χωρίς όρια με τους φίλους σας στη λειτουργία για 1-4 παίκτες, Free Battle ή κάντε ένα πάρτι με τα εννιά minigames στο Kids Club. Μπορεί να λέγεται Kids Club αλλά μέχρι και έμπειροι εκπαιδευτές μπορεί να νιώσουν την ζέστη στο Sushi-Go-Round Kitchen ή αφού φτάσουν σε νέα ύψη στο Magikarp’s Splash!”

Η Ιαπωνία θα λάβει το ίδιο παιχνίδι στις 12 Απριλίου, αν και είναι γνωστό ως Pokémon Stadium 2. Ακολουθείται από το αρχικό παιχνίδι του 1998, το οποίο ήταν αποκλειστικό στην περιοχή.

Οι τίτλοι που απομένουν στο Nintendo batch για το N64 περιλαμβάνουν τα παιχνίδια Mario Party 3, Pokémon Stadium 2, 1080 Snowboarding και Excitebike 64. Η Ιαπωνία θα λάβει το Harvest Moon 64, επιπλέον.

Διαβάστε επίσης: Pokemon Sleep: Ο Pikachu θα σας τραγουδάει για να κοιμηθείτε

πηγή πληροφοριών:nintendolife.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS