ΑρχικήinetWarner Bros: Έρχεται ολοκαίνουρια σειρά Harry Potter!

Warner Bros: Έρχεται ολοκαίνουρια σειρά Harry Potter!

Η Warner Bros. Discovery Inc. βρίσκεται κοντά στην δημιουργία μιας πρωτοποριακής τηλεοπτικής σειράς βασισμένη στα βιβλία Harry Potter!

Σύμφωνα με ανώνυμες πηγές που γνωρίζουν τη συμφωνία, κάθε σεζόν της επερχόμενης σειράς θα είναι προσαρμοσμένη σε ένα από τα επτά βιβλία της JK Rowling – προετοιμάζοντας χρόνια υλικού για τους θαυμαστές που θα έρθουν στο δρόμο τους. Αυτό είναι σίγουρο ότι θα κρατήσει τους θεατές καθηλωμένους σε αυτόν τον αγαπημένο κόσμο γεμάτο νέες περιπέτειες και ανείπωτες ιστορίες!

Η Warner Bros., η μητρική εταιρεία του HBO, αισιοδοξεί ότι η νέα στρατηγική streaming που θα παρουσιαστεί την επόμενη εβδομάδα θα περιλαμβάνει μια σειρά που δημιούργησε η J.K. Rowling, αν και η συμφωνία δεν έχει ακόμη οριστικοποιηθεί. Ο διευθύνων σύμβουλος David Zaslav και ο Casey Bloys του HBO κατέβαλαν σημαντικές προσπάθειες για να πείσουν την συγγραφέα να αναπτύξει κάτι γι’ αυτούς- δεν θα αργήσουμε να μάθουμε αν πέτυχαν!

Δείτε επίσης: Redmi: Κυκλοφορεί το νέο Redmi Note 12 Turbo Harry Potter edition

Με τη σειρά, οι συγγραφείς θα μπορούν να εξερευνήσουν τον εκτεταμένο κόσμο των αγαπημένων βιβλίων της Rowling– μερικά από τα οποία ξεπερνούν τις 500 σελίδες! Η Warner Bros. εκμεταλλεύτηκε αυτή την επιτυχία με μια κινηματογραφική μεταφορά για κάθε ξεχωριστό βιβλίο, η οποία κατέληγε σε ένα επικό φινάλε δύο τμημάτων βασισμένο στο τελευταίο μέρος.

Η Warner Bros. επιθυμούσε εδώ και καιρό να ασχοληθεί με μια κλασική σειρά βιβλίων που σημειώνει μεγάλες πωλήσεις – και τώρα επιτέλους μπορεί! Ενώ η Rowling συμφώνησε ευγενικά σε μια διασκευή του θεατρικού έργου καθώς και σε μια ατραξιόν θεματικού πάρκου, μέχρι πρόσφατα δεν είχε εγκρίνει άλλες νέες ταινίες ή τηλεοπτικές εκπομπές που να βασίζονται στο έργο της. Τώρα με την άδειά της να έχει δοθεί, οι θαυμαστές σε όλο τον κόσμο γιορτάζουν αυτά τα συναρπαστικά νέα!

Η συγγραφέας θα συμμετέχει ενεργά σε αυτή τη σειρά για να διασφαλίσει ότι το υλικό παραμένει πιστό στο αρχικό της έργο, αλλά δεν θα το διαχειρίζεται καθημερινά ούτε θα είναι η κύρια δημιουργός. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Rowling έχει προκαλέσει αντιδράσεις με σχόλια για τα τρανς άτομα τα τελευταία χρόνια.

Warner Bros.: Έρχεται ολοκαίνουρια σειρά Harry Potter!
Warner Bros.: Έρχεται ολοκαίνουρια σειρά Harry Potter!

Η Warner Bros. πρόκειται να αποκαλύψει το καινοτόμο σχέδιο streaming, με την ονομασία HBO Max, το οποίο περιλαμβάνει μια σειρά από φρέσκο περιεχόμενο: κυρίως ταινίες και τηλεοπτικές σειρές που βασίζονται στις αφηγήσεις και τους χαρακτήρες που οι θεατές ήδη εκτιμούν. Με αυτόν τον στρατηγικό ελιγμό, η Warner Bros. θα μπορέσει να αναζωογονήσει το κοινό της με νέες εμπειρίες σε μια αγαπημένη πλατφόρμα!

Η Warner Bros. διαθέτει μια εκτεταμένη γκάμα προγραμμάτων για να επιλέξετε, όπως το Wizarding World της J.K. Rowling, τη σειρά Lord of the Rings και μια πληθώρα υπερηρώων, όπως ο Batman, ο Superman και η Wonder Woman.

Με όραμα την παραγωγή λιγότερων, αλλά ποιοτικότερων ταινιών και τηλεοπτικών εκπομπών, ο Zaslav ανακοίνωσε ότι η εταιρεία του θα δημιουργήσει μια ολοκαίνουργια σειρά βασισμένη στον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών.

Δείτε επίσης: Hogwarts Legacy: Έρχεται σε PS4 και Xbox One στις 5 Μαΐου

Η σειρά Harry Potter εξιστορεί το συναρπαστικό ταξίδι ενός νεαρού μάγου, του οποίου η ζωή άλλαξε για πάντα σε ηλικία μόλις ενός έτους, όταν οι γονείς του σκοτώθηκαν με σκληρό τρόπο. Μεγαλωμένος από μη μαγικούς συγγενείς, ανακαλύπτει τελικά ποιος πραγματικά είναι και λαμβάνει πρόσκληση να φοιτήσει στο Hogwarts– την πιο αξιόλογη σχολή για μάγους.

Το franchise Potter γνώρισε απίστευτη επιτυχία και ανέπτυξε πολυάριθμα συναφή προϊόντα. Η Warner Bros., σε συνεργασία με την Avalanche Software με έδρα το Salt Lake City, κυκλοφόρησε το Hogwarts Legacy – ένα παιχνίδι ρόλων που διαδραματίζεται στο σύμπαν του Harry Potter – τον Φεβρουάριο με μεγάλη επιτυχία.

Warner Bros.: Έρχεται ολοκαίνουρια σειρά Harry Potter!
Warner Bros.: Έρχεται ολοκαίνουρια σειρά Harry Potter!

Επιπλέον, η αγαπημένη σειρά έχει μεταφερθεί σε μια αξιοσημείωτη θεατρική παράσταση με τίτλο “Ο Χάρι Πότερ και το καταραμένο παιδί”.

Αλλά είναι τα βιβλία και οι επτά ταινίες που είχαν τη σημαντικότερη επιρροή. Σύμφωνα με τον αμερικανικό εκδοτικό οίκο Scholastic Corp., μέσα σε 25 χρόνια, η σειρά αυτή των βιβλίων έχει πουλήσει το εκπληκτικό αριθμό των 600 εκατομμυρίων αντιτύπων παγκοσμίως σε 85 γλώσσες, γεγονός που την καθιστά σταθερά ένα από τα μπεστ σέλερ όλων των εποχών!

Οι οκτώ ταινίες που βασίζονται στη σειρά έχουν μαγέψει το κοινό παγκοσμίως, συγκεντρώνοντας το εκπληκτικό ποσό των 7,7 δισεκατομμυρίων δολαρίων στο box office, όπως αναφέρει το Box Office Mojo.

Πηγή: bloomberg.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS