ΑρχικήHow ToWindows 11: Πώς να επαναφέρετε βασικά εικονίδια στην επιφάνεια εργασίας;

Windows 11: Πώς να επαναφέρετε βασικά εικονίδια στην επιφάνεια εργασίας;

Windows 11 εικονίδια

Μετά από μια νέα εγκατάσταση των Windows 11, πολλά βασικά εικονίδια, όπως το This PC και ο κάδος ανακύκλωσης, εμφανίζονται στην επιφάνεια εργασίας σας για να μπορείτε να τα χρησιμοποιείτε γρήγορα και εύκολα. Τα εικονίδια της επιφάνειας εργασίας είναι ένας βολικός τρόπος πρόσβασης στις εφαρμογές και τα αρχεία σας. Αλλά μερικές φορές, μπορεί να εξαφανιστούν ξαφνικά, προκαλώντας μεγάλη ταλαιπωρία, ειδικά όταν πρέπει να εκκινήσετε ή να αποκτήσετε γρήγορα πρόσβαση σε βασικά αρχεία ή εφαρμογές. Εάν σας έχει συμβεί, μην ανησυχείτε. Eίναι εύκολο να επαναφέρετε τα εικονίδια της επιφάνειας εργασίας σας.

Δείτε επίσης: Microsoft Error Lookup Tool: Πώς χρησιμοποιείται σε Windows 11;

Πώς να επαναφέρετε τα εικονίδια συστήματος στην επιφάνεια εργασίας των Windows 11;

Είναι εύκολο να προσαρμόσετε τα εικoνίδια στην επιφάνεια εργασίας σας – το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να αποκτήσετε πρόσβαση στο παράθυρο “Desktop Icon Settings“.

Είναι εύκολο να ανοίξετε αυτές τις ρυθμίσεις. Πατήστε στο μενού Start. Πληκτρολογήστε “Desktop Icon Settings” στη γραμμή αναζήτησης και, στη συνέχεια, πατήστε Enter, κάντε κλικ στο “Open” ή κάντε κλικ στο “Themes and Related Settings” (Με την αναζήτηση, μπορεί να δείτε ότι δεν λαμβάνετε αποτέλεσμα για Desktop Icon Settings αλλά για Themes and Related Settings. Μην ανησυχείτε – εκεί θα βρείτε τις ρυθμίσεις εικονιδίων).

Μπορείτε επίσης να πλοηγηθείτε στο παράθυρο Themes από την εφαρμογή Ρυθμίσεις (Settings > Personalization > Themes).

Κοιτάξτε προς το κάτω μέρος του παραθύρου Themes, κάτω από την κεφαλίδα “Related Settings“.

Έπειτα, κάντε κλικ στο “Desktop Icon Settings“.

Όταν βρεθείτε στο παράθυρο ρυθμίσεων των εικονιδίων επιφάνειας, επιλέξτε τα πλαίσια για τα εικονίδια που θέλετε να εμφανίζονται στην επιφάνεια εργασίας σας στα Windows 11.

Όταν τελειώσετε, πατήστε “OK“.

Δείτε επίσης: Windows 11: Πώς να κάνετε factory reset για να διαγράψετε όλα τα αποθηκευμένα δεδομένα

Windows 11 εικονίδια επιφάνεια εργασίας

Πώς να επαναφέρετε όλα τα εικονίδια στην επιφάνεια εργασίας;

Αν λείπουν πολλά από τα βασικά εικονίδια από την επιφάνεια εργασίας σας στα Windows 11, τότε η επαναφορά όλων των εικονιδίων μαζί είναι καλύτερη λύση.

Κάντε δεξί κλικ στον κενό χώρο στην επιφάνεια εργασίας σας, τοποθετήστε το δείκτη του ποντικιού πάνω (ή κάντε κλικ) “View” και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο “Show Desktop Icons“.

Δείτε επίσης: Πώς θα απενεργοποιήσετε το Bing στο Start Menu των Windows 11

Η επαναφορά των εικονιδίων της επιφάνειας εργασίας σας δεν είναι δύσκολη υπόθεση εάν ακολουθήσετε τα σωστά βήματα. Επαναφέροντας τα εικονίδια θα μπορείτε να επιστρέψετε στην εργασία σας σε χρόνο μηδέν.

Πηγή: www.howtogeek.com

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS