ΑρχικήinetΟ YouTuber Tanner Cook δέχτηκε σφαίρα κατά τη διάρκεια prank video

Ο YouTuber Tanner Cook δέχτηκε σφαίρα κατά τη διάρκεια prank video

Ο Tanner Cook, ένας YouTuber που παράγει βίντεο για το κανάλι του Classified Goons, δέχτηκε μια σφαίρα στην κοιλιά, την ώρα που γύριζε ένα prank video.

Ο YouTuber Tanner Cook δέχτηκε σφαίρα κατά τη διάρκεια prank video

Όλα έγιναν στο εμπορικό κέντρο Dulles Town Center Mall στο Στέρλινγκ της Βιρτζίνια. Ο 21χρονος Cook έχει αναρτήσει στο κανάλι του διάφορες φάρσες που κάνει με τους φίλους του σε ανυποψίαστους ανθρώπους. Όταν, όμως, επιχείρησε να κάνει μια φάρσα στον 31χρονο Alan W. Colie, στα πλαίσια ενός prank video, τα πράγματα δεν πήγαν καλά.

Το τμήμα του σερίφη της κομητείας Loudoun δήλωσε σε δελτίο τύπου ότι ο Tanner Cook, ο οποίος δέχτηκε σφαίρα στην κοιλιά, μεταφέρθηκε σε τοπικό νοσοκομείο.

Υπό το πρίσμα της έρευνας που βρίσκεται σε εξέλιξη, οι αρχές αρνήθηκαν να μοιραστούν περισσότερα στοιχεία σχετικά με το συμβάν.

Δείτε επίσης: Πώς να κάνετε ‘Create a Radio’ στο YouTube Music

Ο Colie αντιμετωπίζει κατηγορίες για τραυματισμό, για χρήση πυροβόλου όπλου για τη διάπραξη εγκλήματος και για πυροβολισμούς σε οικοδομή. Αφού έλαβε χώρα το περιστατικό, πολλά βίντεο με τη σύλληψη του αναρτήθηκαν στα social media.

Έκανα μια φάρσα και αυτός ο τύπος δεν το πήρε πολύ καλά“, είπε ο Cook στην τοπική θυγατρική του CBS, WUSA, αφού υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

Ο Youtuber παραμένει στο νοσοκομείο μετά την επέμβαση. Ο πατέρας του, Jeramy Cook, είπε στο Insider ότι η χοληδόχος κύστη του γιου του αφαιρέθηκε κατά τη διάρκεια της επέμβασης και ότι χρειάστηκαν βαριά φάρμακα για να αντιμετωπίσει τον πόνο.

Δείτε επίσης: YouTube Music: Τα τραγούδια αποκτούν τo “View song credits”

Ο YouTuber Tanner Cook δέχτηκε σφαίρα κατά τη διάρκεια prank video

Ο Tanner Cook υποστήριξε ότι αυτή η εμπειρία δεν θα τον σταματήσει και ότι θα συνεχίζει να ανεβάζει prank video στο κανάλι του στο YouTube. Εκεί, υπάρχουν ήδη πολλές φάρσες που έχει κάνει σε υπαλλήλους του καταστήματος Target, σε οδηγούς της Uber και πολλούς άλλους.

Δείτε επίσης: YouTube: Βίντεο που έχουν δημιουργηθεί με AI διανέμουν infostealer malware

Δεν είναι η πρώτη φορά που ένα prank video καταλήγει σε τραγωδία. Το 2021, το NBC News ανέφερε ότι ο Timothy Wilks δέχτηκε σφαίρα και σκοτώθηκε αφού προσπάθησε να κάνει φάρσα σε μια ομάδα ανθρώπων πλησιάζοντάς τους με μπαλτάδες. Ο David Starnes Jr., ο οποίος πυροβόλησε τον Wilks, είπε ότι δεν κατάλαβε ότι επρόκειτο για φάρσα και άνοιξε πυρ καθώς βρισκόταν σε αυτοάμυνα.

Οι φάρσες μπορεί να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να περάσετε καλά, αλλά είναι σημαντικό να μπαίνουν κάποια όρια. Όπως είδαμε, ορισμένα αστεία μπορεί να έχουν πραγματικά σοβαρές και επικίνδυνες συνέπειες. Όταν σχεδιάζετε μια φάρσα, είναι σημαντικό να σκεφτείτε καλά τα πιθανά αποτελέσματα.

Πηγή: www.nbcnews.com

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS