ΑρχικήUpdatesΤα Galaxy S20, Galaxy A52 και Galaxy A22 5G λαμβάνουν το update...

Τα Galaxy S20, Galaxy A52 και Galaxy A22 5G λαμβάνουν το update Απριλίου

Η Samsung μόλις κυκλοφόρησε την ενημερωμένη έκδοση ασφαλείας Απριλίου για τη σειρά Galaxy S20, το Galaxy A52 και τώρα – για πρώτη φορά – και για τη συσκευή Galaxy A22 5G. Μαζί με αυτή την ενημερωμένη ενημέρωση ασφαλείας έρχεται και η έκδοση One UI Core 5.1, την οποία και οι δύο προηγούμενες συσκευές έχουν ήδη λάβει νωρίτερα μέσω προηγούμενων ενημερώσεων.

Δείτε επίσης: Το Samsung Galaxy S23 FE αναμένεται να φτάσει πριν από το τέλος του 2023

Galaxy S20, Galaxy A52 και Galaxy A22 5G

Η έκδοση SMR (Security Maintenance Release) του Απριλίου για τη σειρά Galaxy S20 είναι πλέον διαθέσιμη σε πολλές χώρες της Λατινικής Αμερικής. Αυτή η ενημέρωση άρχισε να κυκλοφορεί στις εκδόσεις 4G των Galaxy S20, Galaxy S20+ και Galaxy S20 Ultra με αριθμό κατασκευής υλικολογισμικού G98*FXXSGHWCF. Ενώ μέχρι στιγμής έχουν πωληθεί μόνο τα μοντέλα 5G εντός των ΗΠΑ, η Samsung σύντομα θα επεκτείνει αυτή την ανάπτυξη σε περισσότερες αγορές – συμπεριλαμβανομένης της Αμερικής! Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν υπάρχουν διαφορές μεταξύ αυτών των δύο εκδόσεων εκτός από την κινητή συνδεσιμότητα.

Το Galaxy A52 παίρνει επίσης αρχικά το SMR Απριλίου στις χώρες της Λατινικής Αμερικής, με έκδοση υλικολογισμικού A525MUBS5DWC1. Αν και αυτή η ενημέρωση περιορίζεται προς το παρόν μόνο στα μοντέλα 4G, σύντομα θα είναι διαθέσιμη τόσο για το 5G όσο και για το 4G παγκοσμίως. Σε αντίθεση με άλλα προϊόντα της Samsung, όπως η σειρά S20 – η οποία πωλούσε αποκλειστικά το μοντέλο 5G στις ΗΠΑ – και οι δύο κυψελοειδείς εκδόσεις του A52 διαθέτουν μοναδικές προδιαγραφές– με την ισχυρότερη CPU και GPU να ξεχωρίζουν στο αντίστοιχο 5G σε σύγκριση με αυτό του αντίστοιχου 4G.

Δείτε επίσης: Samsung Galaxy Z Flip 5: Μεγαλύτερη οθόνη στο πίσω μέρος;

Το Galaxy A22 5G αποκτά νέες δυνατότητες με την ενημέρωση Απριλίου

Οι ενημερώσεις της Samsung αυτού του μήνα έφεραν διορθώσεις ευπάθειας για τις συσκευές Galaxy S20 series και Galaxy A52. Εν τω μεταξύ, με την πρόσφατη ενημέρωσή του, το τηλέφωνο μεσαίας κατηγορίας Galaxy A22 5G του 2021 λαμβάνει το One UI Core 5.1 – μια προηγμένη έκδοση του προσαρμοσμένου λογισμικού Android της Samsung που έχει ήδη κυκλοφορήσει σε δεκάδες άλλες συσκευές, όπως ορισμένα μοντέλα χαμηλού κόστους.

Αυτό το τηλέφωνο μεσαίας κατηγορίας λαμβάνει τη μεγάλη ενημέρωση ευρέως στην Ευρώπη, την Ασία και τη Λατινική Αμερική. Ωστόσο, το SMR Απριλίου διατίθεται μόνο στις δύο προηγούμενες αγορές. Οι χρήστες στην τελευταία αγορά αποκτούν το One UI Core 5.1 με την ενημερωμένη έκδοση κώδικα ασφαλείας Μαρτίου.

Δείτε επίσης: Peloton και Samsung δημιουργούν εφαρμογή για Galaxy Watches!

Οι Ευρωπαίοι και οι Ασιάτες πελάτες μπορούν να αναγνωρίσουν το λογισμικό τους παρακολουθώντας το A226BXXU5DWC1, ενώ οι Λατινοαμερικάνοι θα εμφανίζονται ως A226BRUBU5DWC2 στη λίστα με τους αριθμούς build number του firmware της συσκευής τους όταν γίνει η αναβάθμιση.

Πηγή πληροφοριών: androidheadlines.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS