ΑρχικήgamingEA: Λέει αντίο στην FIFA και παρουσιάζει το EA Sports FC

EA: Λέει αντίο στην FIFA και παρουσιάζει το EA Sports FC

EA Sports FC

Η EA επίσημα αποκάλυψε νέες λεπτομέρειες για το παιχνίδι ποδοσφαίρου της για το 2023, το EA Sports FC, το πρώτο παιχνίδι αυτού του νέου franchise χωρίς το όνομα της FIFA. Αφού διέκοψε τους δεσμούς της με τη διεθνή ποδοσφαιρική ομοσπονδία πέρυσι, η EA παρουσίασε ένα νέο franchise με επίκεντρο το παγκόσμιο άθλημα που είναι ήδη εξοπλισμένο με μια σειρά από διάσημους παίκτες, ομάδες και γήπεδα λόγω των συμφωνιών αδειοδότησης.

Δείτε επίσης: Electronic Arts: Χάκερς έκλεψαν τον source code για το FIFA 21 και άλλα video games

Πιο πολλές λεπτομέρειες για το EA Sports FC, θα ανακοινωθούν τον Ιούλιο, όμως αυτή τη βδομάδα, η EA πρόσθεσε πως το παιχνίδι θα είναι μια «πλατφόρμα δημιουργίας, καινοτομίας και ανάπτυξης νέων εμπειριών ποδοσφαίρου» όταν κυκλοφορήσει αργότερα αυτό το χρόνο.

«Βασιζόμαστε σε 30 χρόνια ηγεσίας και ιστορίας δημιουργώντας εμπειρίες που φέρνουν την παγκόσμια κοινότητα του ποδοσφαίρου πιο κοντά και συνεχίζουμε να το κάνουμε πάντα με προτεραιότητα τον φίλαθλο» είπε ο Nick Wlodyka της EA Sports FC. «Το EA Sports FC θα είναι σύμβολο για το άθλημα, ένα σύμβολο καινοτομίας και αλλαγής, είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι να δείξουμε στους φιλάθλους περισσότερα τον Ιούλιο για το τι επιφυλάσσει το μέλλον».

EA Sports FC no FIFA logo

Για τους λάτρεις του ποδοσφαίρου, θα μπορείτε να παίξετε αγώνες στην Premier League, La Liga, Bundesliga, Serie A, Ligue 1, και WSL ενώ η EA λέει πως εκατοντάδες πρωταθλήματα, ομάδες, μάρκες και αθλητές θα εκπροσωπούνται στο παιχνίδι. Όσο για την FIFA, ακόμα σχεδιάζει να κυκλοφορήσει ένα παιχνίδι με το όνομα της μέσω τρίτων προγραμματιστών και εκδοτών ενώ ο πρόεδρος της FIFA υποστηρίζει πως το παιχνίδι θα είναι «το μόνο αυθεντικό, αληθινό παιχνίδι που θα έχει το όνομα FIFA» και πως θα είναι το «καλύτερο» που κυκλοφορεί για τους φιλάθλους.

Πρόταση: Electronic Arts (EA): Ανακοίνωσε απολύσεις

«Μπορώ να σας καθησυχάσω πως θα είναι το μόνο αυθεντικό αληθινό παιχνίδι με όνομα FIFA και το καλύτερο για τους gamers και τους φιλάθλους του ποδοσφαίρου. Το όνομα FIFA είναι ο μόνος παγκοσμίως, original τίτλος. FIFA 23, FIFA 24, FIFA 25 and FIFA 26 κ.λπ. – η σταθερά είναι το όνομα και θα μείνει για πάντα και θα είναι το καλύτερο» είπε ο πρόεδρος της.

Βάση πληροφοριών, η FIFA φαίνεται να ζητούσε $1 δις. από την EA για να χρησιμοποιήσει το όνομα της στα παιχνίδια της κάθε τέσσερα χρόνια, κάτι που πολύ πιθανόν ήταν από τους λόγους που η EA αποφάσισε να διακόψει τη συνεργασία της με τη FIFA και να αναπτύξει το δικό της ποδοσφαιρικό παιχνίδι.

Διαβάστε επίσης: Η FIFA θα τερματίσει την αποκλειστική συνεργασία με την EA Sports

πηγή πληροφοριών:gamespot.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS