ΑρχικήUpdatesΤο update Απριλίου 2023 φέρνει το Image Clipper στα Galaxy S22

Το update Απριλίου 2023 φέρνει το Image Clipper στα Galaxy S22

Το Samsung Galaxy S22 λαμβάνει την ενημερωμένη έκδοση Απριλίου 2023 και οι χρήστες θα έχουν πλέον πρόσβαση στη λειτουργία Image Clipper.

Προς έκπληξη πολλών, η Samsung παρουσίασε το Image Clipper με τη σειρά Galaxy S23 τον Φεβρουάριο. Αν και δεν επιβεβαιώθηκε τότε, οι αναφορές λίγο αργότερα αποκάλυψαν ότι αυτή η νέα λειτουργία θα γινόταν σύντομα διαθέσιμη και σε άλλα τηλέφωνα της Samsung.

Φαίνεται ότι μια πρόσφατη ενημερωμένη έκδοση για το Galaxy S22 παίρνει το δρόμο για το περσινό τηλέφωνο-ναυαρχίδα και φέρνει μαζί της ένα συναρπαστικό χαρακτηριστικό: το Image Clipper. Αυτή η ενημερωμένη έκδοση ασφαλείας του Απριλίου 2023 ήταν προηγουμένως διαθέσιμη μόνο στις συσκευές Galaxy S23, αλλά τώρα όλοι οι χρήστες μπορούν να απολαύσουν αυτή τη νέα φανταστική προσθήκη!

Το update Απριλίου 2023 φέρνει το Image Clipper στα Galaxy S22
Το update Απριλίου 2023 φέρνει το Image Clipper στα Galaxy S22

Δείτε επίσης: Peloton και Samsung δημιουργούν εφαρμογή για Galaxy Watches!

Ξεκλειδώστε το πλήρες δυναμικό των φωτογραφιών σας με το Image Clipper! Αυτή η επαναστατική λειτουργία κάνει την περικοπή αντικειμένων από εικόνες γρήγορη και εύκολη – το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πατήσετε και να κρατήσετε πατημένο αυτό που θέλετε. Στη συνέχεια, αποθηκεύστε το ή μοιραστείτε το αστραπιαία ως μεμονωμένη εικόνα. Αυτό είναι κάτι που αξίζει πραγματικά να γιορτάσετε!

Η σειρά Galaxy S23 ήταν η πρώτη που παρουσίασε τη νέα πρωτοποριακή λειτουργία της Samsung όταν έφτασε με προεγκατεστημένο το One UI 5.1, αλλά δυστυχώς, η ίδια λειτουργία δεν συμπεριλήφθηκε στην ενημέρωση λογισμικού για τους χρήστες του Galaxy S22.

Για να παραδώσει αθόρυβα τη λειτουργία Image Clipper στη σειρά Galaxy S22, η εταιρεία έχει καταφύγει σε μια μηνιαία ενημερωμένη έκδοση patch ασφαλείας. Πολλαπλά tweets στο Twitter επιβεβαίωσαν περαιτέρω ότι μετά την ενημέρωση των τηλεφώνων τους με αυτό το τελευταίο υλικολογισμικό, οι χρήστες μπορούν πλέον να έχουν πρόσβαση στο Image Clipper στις συσκευές τους.

Η πολυαναμενόμενη λειτουργία Image Clipper έχει προβλεφθεί για τα Galaxy Note 20 και Note 20 Ultra, τις σειρές Galaxy Z Fold/Flip 3 και 4, καθώς και το αρχικό Galaxy Z Flip. Με όλες αυτές τις αναφορές που υποστηρίζουν αυτή τη νέα προσθήκη στα τηλέφωνα, είναι πιθανό ότι δεν θα χρειαστεί να περιμένουμε πολύ μέχρι να λάβουμε τη δική μας γεύση αυτής της ευεργετικής λειτουργίας.

Το update Απριλίου 2023 φέρνει το Image Clipper στα Galaxy S22
Το update Απριλίου 2023 φέρνει το Image Clipper στα Galaxy S22

Μην χάσετε την τελευταία ενημέρωση του Samsung Galaxy S22! Αυτή τη στιγμή κυκλοφορεί στην Ευρώπη και σύντομα θα είναι διαθέσιμη για όλες τις άλλες περιοχές. Βεβαιωθείτε ότι ελέγχετε τακτικά τις ενημερώσεις σας, ώστε να μπορείτε να επωφεληθείτε από αυτή την καταπληκτική νέα λειτουργία!

Είστε χρήστης της σειράς Galaxy S22; Η πιο πρόσφατη ενημέρωση για τη συσκευή σας θα πρέπει να φτάσει με έναν από τους ακόλουθους αριθμούς κατασκευής firmware, ανάλογα με την περιοχή σας: ΗΠΑ (S90U1UES2CWCC), Λατινική Αμερική (S90EXXU4CWCE), Ευρώπη (S90xBXXU4CWCG) ή Νότια Κορέα (S90*NKSU3CWCE).

Δείτε επίσης: Τα Galaxy S20, Galaxy A52 και Galaxy A22 5G λαμβάνουν το update Απριλίου

Μετά την εγκατάσταση της ενημέρωσης, ανοίξτε οποιαδήποτε φωτογραφία στην εφαρμογή Gallery και κρατήστε την πατημένη για μερικά δευτερόλεπτα. Εάν είναι ενεργοποιημένη η λειτουργία Image Clipper, θα πρέπει να μπορείτε να εξαγάγετε αβίαστα ένα αντικείμενο από την εικόνα ως ξεχωριστή οντότητα.

Πηγή: sammobile.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS