ΑρχικήHow ToΠώς να ενεργοποιήσετε το Wi-Fi Calling στο Android

Πώς να ενεργοποιήσετε το Wi-Fi Calling στο Android

Με το Wi-Fi Calling, το τηλέφωνο Android σας θα έχει πάντα βέλτιστη σύνδεση για ομαλή επικοινωνία. Αν διαμένετε σε μια περιοχή με κακή υπηρεσία κινητής τηλεφωνίας, οι κλήσεις μέσω Wi-Fi Calling μπορεί να είναι σωτήρια λύση. Ενεργοποιήστε το για να αποκτήσετε πρόσβαση σε ανώτερη ποιότητα ήχου και βεβαιωθείτε ότι τα προβλήματα αποσύνδεσης ανήκουν στο παρελθόν.

Δείτε επίσης: Η Samsung διορθώνει ευπάθειες κλήσεων Wi-Fi που επηρεάζουν τα πρόσφατα τηλέφωνα Galaxy

Wi-Fi Calling

Η ενεργοποίηση του Wi-Fi Calling είναι πανεύκολη! Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να μεταβείτε στις Ρυθμίσεις της εφαρμογής “Τηλέφωνο” και να το ενεργοποιήσετε. Παρόλα αυτά, ορισμένοι φορείς κινητής τηλεφωνίας απαιτούν να το ενεργοποιήσετε μέσω της εφαρμογής τους.

Για τους χρήστες Samsung Galaxy, απλά ανοίξτε την προεπιλεγμένη εφαρμογή Phone και πατήστε το εικονίδιο με τις τρεις τελείες που βρίσκεται δεξιά της οθόνης σας. Επιλέξτε “Ρυθμίσεις” και ενεργοποιήστε την επιλογή “Wi-Fi Calling” εάν δεν είναι ήδη ενεργοποιημένη.

Δείτε ακόμα: Μήπως το smartphone δε λαμβάνει κλήσεις; Δείτε πώς θα το αντιμετωπίσετε

Εάν θέλετε μπορείτε να το ενεργοποιήσετε μέσω της εφαρμογής “Τηλέφωνο από την Google”. Πατήστε το εικονίδιο μενού με τις τρεις κουκκίδες επάνω δεξιά και επιλέξτε “Ρυθμίσεις“. Στη συνέχεια, μεταβείτε στις Κλήσεις/Λογαριασμοί κλήσεων > Κλήσεις Wi-Fi > Ενεργοποίηση. Ίσως χρειαστεί να επιλέξετε πρώτα την κάρτα SIM.

Το Google Fi είναι επίσης ένας πάροχος που ενεργοποιεί το Wi-Fi Calling μέσω της εφαρμογής του (σε συσκευές που δεν είναι Pixel). Για να το κάνετε αυτό, ανοίξτε την εφαρμογή Google Fi και επιλέξτε “Wi-Fi Calling” στην καρτέλα “Λογαριασμός“. Αυτό θα σας μεταφέρει στην οθόνη για να την ενεργοποιήσετε.

Android

Η χρήση Wi-Fi Calling είναι ακριβώς η ίδια με την πραγματοποίηση και τη λήψη τακτικών τηλεφωνικών κλήσεων. Αφού ενεργοποιηθεί, δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτα άλλο. Εάν είστε συνδεδεμένοι σε ένα σταθερό δίκτυο Wi-Fi, το τηλέφωνό σας θα χρησιμοποιήσει αυτόματα το Wi-Fi Calling ως την προτιμώμενη μέθοδο.

Δείτε επίσης: How To: Προσαρμόστε τα Settings των Windows 10 γρήγορα και εύκολα!

Εάν αποχωρήσετε από το δίκτυο Wi-Fi, η κλήση θα μεταβεί αυτόματα σε 5G, LTE ή στην επόμενη καλύτερη σύνδεση. Μπορείτε να απενεργοποιήσετε τις κλήσεις Wi-Fi στο Android, εάν παρατηρήσετε προβλήματα όταν το τηλέφωνό σας παραμένει συνδεδεμένο στο Wi-Fi.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS