ΑρχικήinetTwitter Circle tweets: Η ιδιωτικότητα τους βρίσκεται σε κίνδυνο

Twitter Circle tweets: Η ιδιωτικότητα τους βρίσκεται σε κίνδυνο

Πέρυσι, το Twitter παρουσίασε τη λειτουργία Circle – μια ιδέα παρόμοια με το Close Friends του Instagram, αλλά με μια τεράστια διαφορά: φαίνεται ότι η “ιδιωτικότητα” αυτών των tweets τίθεται πλέον σε κίνδυνο, καθώς εμφανίζονται τυχαία στις ροές ειδήσεων κάποιων χρηστών. Αν θέλατε να δημοσιεύσετε κάτι ιδιωτικά στον στενό κύκλο των φίλων και της οικογένειάς σας, αυτό μπορεί να σας προβληματίσει!

Δείτε επίσης: Το Twitter κυκλοφορεί την λειτουργία ‘half ads’ για τους συνδρομητές Blue

twitter

Δείτε επίσης: Twitter: Αποκλείει τα tweets που παραπέμπουν στο Substack

Μην εμπιστεύεστε τα μυστικά σας στο Twitter Circle

Τις τελευταίες 7 ημέρες, αρκετοί άνθρωποι εξέφρασαν τη σύγχυσή τους για το γεγονός ότι βλέπουν tweets από άγνωστους χρήστες στην καρτέλα For You του Twitter. Αυτές οι αναρτήσεις προφανώς προέρχονταν από ένα “Circle”, ο οποίος υποτίθεται ότι δεν πρέπει να φαίνεται από κανέναν εκτός της συγκεκριμένης ομάδας. Αυτό το πρόβλημα έχει προκαλέσει κάποια ανησυχία σε όσους δεν είναι εξοικειωμένοι με αυτούς τους κύκλους ή τον τρόπο λειτουργίας τους.

Το Twitter είναι πλέον ένα χάος

Από την εξαγορά του Twitter από τον Elon Musk και τις επακόλουθες μαζικές απολύσεις, συμπεριλαμβανομένων θέσεων μηχανικών, η πλατφόρμα μαστίζεται από πολλά προβλήματα. Η πανωλεθρία της έφτασε στο αποκορύφωμά της όταν ο πηγαίος κώδικάς της παραβιάστηκε κατά τη διάρκεια ενός διαβόητου black out που συνέβη πριν από εβδομάδες.

Τον Μάρτιο, το Twitter έκανε κάποιες δραστικές τροποποιήσεις στην καρτέλα For You – εμφανίζοντας πλέον tweets από λογαριασμούς που δεν ακολουθούνται, καθώς και tweets από λογαριασμούς όπως ο Elon Musk σε όσους δεν τον ακολουθούν. Φαίνεται ότι αυτές οι αλλαγές έχουν διαταράξει τον επιδιωκόμενο σκοπό του πώς θα έπρεπε να λειτουργεί σωστά το Twitter.

Δείτε επίσης: Το Twitter σταματά να περιορίζει τα tweets με Substack links

Με στόχο την προώθηση της συνδρομής Twitter Blue επί πληρωμή, ο Musk υποστήριξε ότι το μπλε σήμα επαλήθευσης θα είναι πλέον διαθέσιμο μόνο μέσω πληρωμής. Συν τοις άλλοις, ανέφερε ότι λαμβάνουν πρόσθετα μέτρα για να περιορίσουν την εμβέλεια των tweet από χρήστες που δεν πληρώνουν, προκειμένου να μειώσουν το spam και τα bots στην πλατφόρμα.

Πηγή πληροφοριών: 9to5mac.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS