ΑρχικήReviewsΡίξτε μια πρώτη ματιά στο επερχόμενο Xiaomi 13 Ultra

Ρίξτε μια πρώτη ματιά στο επερχόμενο Xiaomi 13 Ultra

Από σήμερα, μπορείτε να ρίξετε μια πρώτη ματιά στο επερχόμενο Xiaomi 13 Ultra. Το MySmartPrix δημοσίευσε τα renders του τηλεφώνου που βασίζονται σε CAD, σε συνεργασία με το @OnLeaks. Λαμβάνοντας υπόψη το ιστορικό αυτού του tipster, αυτά είναι πιθανώς απολύτως ακριβή.

Δείτε επίσης: Η Xiaomi δείχνει το νέο 300W φορτιστή της

Οι απεικονίσεις που βασίζονται σε CAD μας δίνουν μια πρώτη γεύση από το Xiaomi 13 Ultra και είναι σίγουρο ότι θα σας αφήσει άναυδους.

Όπως αναμενόταν, το τηλέφωνο θα διαθέτει τέσσερις κάμερες, χρησιμοποιώντας παρόμοιους αισθητήρες κάμερας με αυτούς που βρίσκονται στο Xiaomi 13 Pro. Επιπλέον, ένας περισκοπικός τηλεφακός και ένας αισθητήρας μεταβλητού διαφράγματος έχουν προστεθεί στην κύρια συσκευή – ανεβάζοντας το επίπεδο όσον αφορά τις φωτογραφικές δυνατότητες.

Οι άκρες του τηλεφώνου θα είναι επίπεδες με την πίσω πλάκα να διαβαθμίζεται στο πλαίσιο κατά μήκος των πλευρών του. Επίσης, το πιθανότερο είναι ότι θα διαθέτει την ίδια οθόνη που είδαμε στο Xiaomi 13 Pro – ελαφρώς κυρτή στις άκρες της.

Στη δεξιά πλευρά θα βρίσκονται όλα τα φυσικά κουμπιά. Οι άκρες του τηλεφώνου είναι απίστευτα λεπτές, ενώ η οπή της κάμερας της οθόνης είναι ευθυγραμμισμένη στην κορυφή. Αυτή η συσκευή φαίνεται να συγκεντρώνει στοιχεία τόσο του Xiaomi 13 όσο και του Xiaomi 13 Pro με μια εντελώς ξεχωριστή μονάδα οπίσθιας κάμερας που περιλαμβάνεται επίσης.

Δείτε επίσης: Το πρώτο Wear OS 3 smartwatch της Xiaomi θα κυκλοφορήσει φέτος;

Xiaomi 13 Ultra

Αυτό το τηλέφωνο είναι μια βαριά και επιβλητική συσκευή, με μεγάλο μέγεθος και σημαντικό βάθος.

Με διαστάσεις 163,18 x 74,64 x 9,57 χιλιοστά (15,61 χιλιοστά με το εξόγκωμα της κάμερας), το Xiaomi 13 Ultra δεν είναι ιδιαίτερα μικρό ή λεπτό, αλλά αυτό το μέγεθος είναι κατανοητό δεδομένης της τεχνολογίας αιχμής που θα περιέχει στο εσωτερικό του!

Στο κάτω μέρος της συσκευής, μπορεί κανείς να εντοπίσει μια θύρα USB τύπου C, καθώς και μια θήκη για την κάρτα SIM και μια γρίλια ηχείων. Μια θύρα υπερύθρων βρίσκεται φυσικά στο επάνω μέρος αυτής της συσκευής.

Δείτε επίσης: Xiaomi Redmi Note 12 Turbo: Μόλις παρουσιάστηκε στην Κίνα!

Στις 18 Απριλίου αναμένεται η κυκλοφορία αυτού του αξιόλογου προϊόντος με μια εντυπωσιακή σειρά χαρακτηριστικών.

Ενώ η επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας του Xiaomi 13 Ultra δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί, οι φήμες κάνουν λόγο για κυκλοφορία στις 18 Απριλίου παγκοσμίως – κάτι που η ίδια η Xiaomi έχει επιβεβαιώσει.

Η επερχόμενη συσκευή Xiaomi θα αξιοποιήσει το εντυπωσιακό SoC Snapdragon 8 Gen 2 και θα προσφέρει μια εντυπωσιακά ισχυρή μπαταρία 4.900mAh μαζί με μια οθόνη 6,73 ιντσών QHD+ AMOLED με ρυθμό ανανέωσης 120Hz. Η απίστευτη ενσύρματη φόρτιση 90W συμπληρώνεται από ασύρματη φόρτιση 50W – παρέχοντας αστραπιαίους χρόνους φόρτισης.

Για φωτογραφίες ανώτερης ποιότητας, η συσκευή διαθέτει τέσσερις κάμερες 50 megapixel σε συνδυασμό με φακούς Leica. Το Android 13 θα είναι προεγκατεστημένο στη συσκευή, με το MIUI 14 από πάνω.

Πηγή πληροφοριών: androidheadlines.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS