ΑρχικήinetPixel Search: Η ολοκαίνουργια και απόλυτη εφαρμογή αναζήτησης

Pixel Search: Η ολοκαίνουργια και απόλυτη εφαρμογή αναζήτησης

Ετοιμαστείτε να ζήσετε την επανάσταση στην εμπειρία αναζήτησης με την απίστευτη εφαρμογή “Pixel Search“, που είναι τώρα διαθέσιμη στο Google Play Store. Ο διάσημος προγραμματιστής Rushikesh Kamewar είναι ο δημιουργός αυτής της επαναστατικής εφαρμογής. Είναι επίσης ο ιδιοφυής αρχιτέκτονας πίσω από τις εφαρμογές AppBar, Shortcut Maker, Privacy Dashboard, Pinned Shortcuts και μια πληθώρα άλλων καινοτόμων εφαρμογών.

Pixel Search

Μετά από εβδομάδες αναμονής και συζητήσεων στο Twitter, η εφαρμογή για την οποία μιλούσε είναι πλέον διαθέσιμη. Όσοι το εγκατέστησαν και το δοκίμασαν, έμειναν περισσότερο από εντυπωσιασμένοι. Έχει τόσα πολλά χαρακτηριστικά που κάνουν τη ζωή πιο εύκολη.

Με αυτό το εργαλείο, θα μπορείτε να κάνετε γρήγορη αναζήτηση στις επαφές, τα αρχεία, τις συντομεύσεις και τις εφαρμογές του τηλεφώνου σας, ακόμη και να λαμβάνετε προτάσεις αναζήτησης στο διαδίκτυο – και όλα αυτά ταυτόχρονα.

Κατά την εκκίνηση της εφαρμογής, ο προγραμματιστής έχει προσθέσει μερικές έξυπνες συντομεύσεις για να κάνει την εμπειρία σας ακόμα πιο βολική. Εδώ, θα ανακαλύψετε πολλαπλές συντομεύσεις, όπως “Αναζήτηση στο Google”, “Αναζήτηση στο YouTube”, ακόμα και “Αναζήτηση στους Χάρτες”! Μπορείτε να κάνετε γρήγορη αναζήτηση σε οποιαδήποτε από αυτές τις εφαρμογές για καλύτερα αποτελέσματα.

Δείτε ακόμα: Google Search: Προσθέτει εξατομικευμένο κατάλογο podcast

εφαρμογή αναζήτησης

Το UI αυτής της εφαρμογής είναι καθαρό και φιλικό προς το χρήστη, καθιστώντας το μια επιθυμητή επιλογή για χρήση. Αν ψάχνετε για ένα ενιαίο, εύχρηστο εργαλείο που μπορεί να εντοπίσει σχεδόν τα πάντα, τότε αυτή η εφαρμογή είναι η τέλεια λύση!

Εκτός του ότι δεν έχει καθόλου διαφημίσεις και είναι δωρεάν, η εφαρμογή σας επιτρέπει να δημιουργήσετε συντομεύσεις με λίγα απλά βήματα. Είναι εύκολο στη χρήση και χωρίς να σας μπερδεύει.

Το Pixel Search είναι ένα διαισθητικό πρόγραμμα που προσφέρει ένα διπλό σύστημα υποστήριξης για φωτεινά και σκούρα θέματα, καθώς και θεματοποίηση πακέτων εικονιδίων. Επιπλέον, διατίθεται και ένα όμορφο widget Material You.

Δείτε επίσης: Google SafeSearch: Σύντομα θα θολώνει τις ακατάλληλες εικόνες από προεπιλογή

Αν θέλετε να δοκιμάσετε την εφαρμογή, απλά κάντε κλικ σε αυτόν σύνδεσμο για γρήγορη και ασφαλή λήψη.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS