ΑρχικήUpdatesGoogle Meet: Μπορείτε να θέσετε σε παύση τα video feed μεμονωμένων tile

Google Meet: Μπορείτε να θέσετε σε παύση τα video feed μεμονωμένων tile

Το Google Meet εισάγει μια καινοτόμο λειτουργία, η οποία σας επιτρέπει να διακόπτετε τα video feed για μεμονωμένα tile κατά τη διάρκεια των συνομιλιών, προκειμένου να επικεντρωθείτε στους βασικούς ομιλητές και παρουσιαστές.

Δείτε επίσης: Google Meet: Πώς να διορθώσετε τo σφάλμα σίγασης μικροφώνου;

Google Meet

Για να απενεργοποιήσετε μεμονωμένες ροές, μπορείτε να πατήσετε το μενού με τις τρεις κουκκίδες δίπλα στο όνομα του ατόμου στην πλαϊνή γραμμή στον ιστό και να κάνετε κλικ στο “Don’t watch”. Στο κινητό, υπάρχει μια νέα λειτουργία “Audio only”, η οποία απενεργοποιεί όλες τις ροές, εκτός από τη ροή του presenter. Ας ελπίσουμε ότι η Google θα κυκλοφορήσει αυτή τη δυνατότητα και σε desktop.

Η λειτουργία “Audio only” είναι σίγουρα χρήσιμη για την εξοικονόμηση δεδομένων εάν βρίσκεστε εν κινήσει.

Δείτε επίσης: Google Meet – Μεταφρασμένοι υπότιτλοι: Προστέθηκαν περισσότερες γλώσσες

Το Meet της Google υπόσχεται να μην ενοχλήσει/ενημερώσει τους συνομιλητές σας όταν απενεργοποιείτε τα video feed και διαβεβαιώνει ότι τίποτα δεν θα διαταράξει τη ροή του meeting σας.

Η εταιρεία έχει ήδη ξεκινήσει να λανσάρει τη λειτουργία και θα είναι προσβάσιμη σε όλους σε μερικές εβδομάδες. Ως πρόσθετο πλεονέκτημα, ο admin έλεγχος της ατομικής χρήσης δεν είναι δυνατός – που σημαίνει ότι οι χρήστες θα έχουν πάντα πρόσβαση σε αυτή την ευεργετική τεχνολογία.

Δείτε επίσης: Πώς να χρησιμοποιήσετε τα Google Meet In-meeting reactions

Νωρίτερα μέσα στην χρονιά, η Google παρουσίασε υποστήριξη για emoji reactions στις κλήσεις στο Meet. Τον Φεβρουάριο, η εταιρεία έφερε τα virtual backgrounds 360 μοιρών για το Meet σε κινητά.

Πηγή πληροφοριών: techcrunch.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS