ΑρχικήGamingFallout 5: Θα μπορούσε να επωφεληθεί από μια αλλαγή τοπίου

Fallout 5: Θα μπορούσε να επωφεληθεί από μια αλλαγή τοπίου

Fallout 5

Το Fallout 5 είναι ένας πολυαναμενόμενος τίτλος, με το μακροχρόνιο franchise να είναι μια από τις πιο επιτυχημένες αγορές της Bethesda. Με τον τελευταίο κύριο τίτλο να βγαίνει 8 χρόνια πριν (δεν μετράμε το Fallout 76), είναι λογικό να βλέπουμε τους λάτρεις να είναι τόσο απελπισμένοι για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με το sequel. Τίποτα δεν είναι γνωστό ακόμα, όμως αυτό δεν έχει σταματήσει τους ανθρώπους από το να συζητάνε τι θέλουν να δουν αργότερα.

Δείτε επίσης: Fallout Shelter για iOS και Fallout 4 από 10 Νοεμβρίου

Ενώ η δοκιμασμένη φόρμουλα του ευρύτερου franchise θα μπορούσε να λειτουργήσει καλά με το Fallout 5, θα επωφελούνταν από το να πάει ενάντια στο αναμενόμενο ρεύμα. Το Fallout 5 θα μπορούσε πραγματικά να ξεχωρίσει ανατρέποντας τις προσδοκίες σχετικά με τα τοπία και το σκηνικό του, διαθέτοντας περισσότερες περιοχές με έντονη ζωή και βιοποικιλότητα σε αντίθεση με τις συνήθεις άγονες ερημιές που έχουν συνηθίσει οι λάτρεις του παιχνιδιού.

Πολλοί τίτλοι του Fallout απεικονίζουν τον αντίκτυπο της καταστροφής του πυρηνικού πολέμου σε αστικούς χώρους, όπως πόλεις με μεγάλη επιρροή, με το Fallout 3 να εξερευνά την Ουάσινγκτον και τις γύρω περιοχές, ενώ το Fallout 4 απεικονίζει τη Βοστώνη της Μασαχουσέτης. Άλλα μέρη έχουν παρουσιάσει αξιομνημόνευτες εκδοχές των επιπτώσεων της πυρηνικής ερήμωσης, με το Fallout: New Vegas να επιλέγει ως γνωστόν μια πιο άγρια δυτική απεικόνιση της ερήμου Mojave.

Πρόταση: Resident Evil 4: Πούλησε πάνω από 4 εκατομμύρια τεμάχια!

Αν το Fallout 5 ήθελε να κάνει στροφή από τις κλασικές ερημίες θα μπορούσε να ακολουθήσει τα βήματα του Fallout 76 το οποίο παρουσιάζει δάση και παρθένα εδάφη γύρω από την Απαλάχια. Το παιχνίδι θα μπορούσε είτε να διαδραματίζεται σε μια τοποθεσία που έμεινε σχετικά ανέγγιχτη από τους βομβαρδισμούς, είτε ακόμη και να διαδραματίζεται αιώνες μετά τον πόλεμο, όταν η φύση θα έχει ανακτήσει τη γη μετά την πυρηνική καταστροφή.

Fallout 76

Ενώ προσφέρει μια ίσως αναγκαία αλλαγή στη συνηθισμένη αισθητική για την οποία έχει γίνει γνωστή η σειρά Fallout, ένα πιο γόνιμο τοπίο στο Fallout 5 θα μπορούσε να προσφέρει κρίσιμες αλλαγές στο gameplay. Ένα υψηλότερο επίπεδο χλωρίδας και πανίδας θα μπορούσε να αλλάξει εντελώς πράγματα όπως η συλλογή πόρων, με τους παίκτες να πρέπει να βασίζονται λιγότερο στην αστική αναζήτηση λόγω της εισαγωγής της αναζήτησης τροφής και του κυνηγιού.

Ένα μεταγενέστερο χρονικό πλαίσιο για το Fallout 5 θα μπορούσε επίσης να φέρει μεγάλες αλλαγές στην αφήγηση και τις εμπλεκόμενες συγκρούσεις του τίτλου, καθώς είναι ένα περιβάλλον στο οποίο οι επιζώντες του Fallout είχαν πολύ περισσότερο χρόνο για να αναπτύξουν τις δικές τους κοινωνίες, φατρίες, ακόμα και πράγματα όπως η θρησκεία. Ενώ αυτή η μορφή post-apocalyptic ζωής έχει εξερευνηθεί στο παρελθόν στο franchise, ένα πιο πράσινο, μελλοντικό Fallout 5 θα μπορούσε να ωθήσει τις αφηγήσεις και το τοπίο του τίτλου πέρα από ό,τι έχει δει ποτέ η IP.

To Fallout 5 έχει επιβεβαιωθεί από την Bethesda, αλλά ακόμα δεν είναι σε ενεργή παραγωγή.

Διαβάστε επίσης: Bethesda Starfield: Καθυστερεί και άλλο η κυκλοφορία του

πηγή πληροφοριών: gamerant.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS