ΑρχικήHow ToΠώς να προσθέσετε πολλούς συνδέσμους στο Instagram Bio

Πώς να προσθέσετε πολλούς συνδέσμους στο Instagram Bio

Το Instagram, μια πλατφόρμα που ανήκει στη Meta, εγκαινίασε πρόσφατα μια νέα λειτουργία που επιτρέπει στους χρήστες να προσθέτουν έως και πέντε συνδέσμους στο προφίλ τους. Η νέα λειτουργία της εταιρείας υπόσχεται να δώσει τη δυνατότητα στους χρήστες να μοιράζονται πιο αναλυτικά στοιχεία για τον εαυτό τους, όπως τα ενδιαφέροντα και τους σκοπούς που υποστηρίζουν, τις αγαπημένες τους εταιρείες και νεοφυείς επιχειρήσεις ή οποιοδήποτε άλλο στοιχείο είναι σημαντικό για αυτούς.

Δείτε επίσης: Instagram Reel: Πώς να ανεβάσετε ένα βίντεο από τον υπολογιστή;

Instagram

Όλοι οι τύποι λογαριασμών, συμπεριλαμβανομένων των λογαριασμών επιχειρήσεων και δημιουργών, έχουν πρόσβαση σε αυτή τη νέα λειτουργία – αλλά μόνο αν ενημερώσετε την εφαρμογή σας. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να προσθέσετε πολλούς συνδέσμους στο βιογραφικό σας στο Instagram:

Βήματα

  1. Ανοίξτε την εφαρμογή Instagram
  2. Τώρα μεταβείτε στην επιλογή επεξεργασίας προφίλ
  3. Μετά από αυτό, θα πρέπει να πλοηγηθείτε στους συνδέσμους
  4. Τώρα προσθέστε έναν εξωτερικό σύνδεσμο
Δείτε ακόμα: WhatsApp: Δοκιμάζει ένα πρόγραμμα επεξεργασίας κειμένου αλά Instagram
συνδέσμους

Οργανώστε εύκολα τους συνδέσμους του βιογραφικού σας στο Instagram, απλά σύροντάς τους και αφήνοντάς τους στη θέση τους.

Μόλις πρόσφατα, ανακοινώθηκε ότι η Meta σχεδιάζει να αποδεσμεύσει περισσότερους υπαλλήλους από το εργατικό δυναμικό της. Σύμφωνα με το Bloomberg, η Meta εξετάζει σημαντικές περικοπές θέσεων εργασίας στο πλαίσιο ενός σχεδίου αναδιάρθρωσης των εταιρικών ομάδων της.

Δείτε επίσης: Πώς να ελέγξετε την κατάσταση του λογαριασμού σας στο Instagram

Το Bloomberg απέκτησε ένα υπόμνημα που αποκαλύπτει ότι η μητρική εταιρεία του Facebook είναι σχεδόν έτοιμη να ανακοινώσει περικοπές θέσεων εργασίας την ερχόμενη Τετάρτη. Οι διευθυντές έχουν ενημερωθεί και τώρα προετοιμάζονται για το χειρότερο.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS