ΑρχικήinetAnker Soundcore: Noise cancellation ακουστικά με 36% έκπτωση

Anker Soundcore: Noise cancellation ακουστικά με 36% έκπτωση

Anker

Η Anker είναι γνωστή πιο πολύ για τους φορτιστές της και τα power banks αλλά η Soundcore σειρά προσφέρει μερικά εκπληκτικής αξίας ασύρματα ακουστικά. Αν ψάχνατε για ένα ζευγάρι noise cancellation και θέλατε να πληρώσετε λιγότερα από $100, έχει αρκετά μοντέλα τα οποία είναι αυτή τη στιγμή σε προσφορά. Αυτά τα μοντέλα περιλαμβάνουν το Soundcore Life Q30 το οποίο μπορείτε να το βρείτε στα $56 (30% έκπτωση), το Soundcore Space Q45 το οποίο είναι στα $100 για μια έκπτωση $50 και τα ασύρματα Space A40 με noise cancellation, τα οποία είναι στα $64 δηλαδή με μια έκπτωση 36% από την αρχική τους τιμή.

Δείτε επίσης: Anker: Κυκλοφόρησε νέο power bank συμβατό με το iPhone 12

Τόσο τα Soundcore Life Q30 όσο και τα Soundcore Space Q45 προσφέρουν άνετη εφαρμογή χάρη στην άφθονη επένδυση. Παρέχουν εξαιρετική διάρκεια ζωής της μπαταρίας έως και 40-50 ώρες, μπορούν να συνδέσουν δύο συσκευές ταυτόχρονα και συνοδεύονται από καλώδιο 3,5 mm για ενσύρματη ακρόαση (αν και μόνο το Space Q45 σας επιτρέπει τη χρήση ANC όταν είναι ενσύρματα). Το ANC δεν μπορεί φυσικά, να νικήσει τα ακουστικά υψηλής ποιότητας όπως τα Sony WH-1000XM5 ή τα Bose QuietComfort 45, αλλά κάνει εξαιρετική δουλειά στη μείωση των χαμηλότερων θορύβων από αεροπλάνα τζετ, τρένα κ.λπ.

Πρόταση: Πώς να συνδέσετε το PS5 σας με ασύρματα ακουστικά bluetooth;

Για παραπάνω λεφτά, τα Space Q45 έχουν μια προσαρμοσμένη ANC λειτουργία που μπορεί αυτομάτως να προσαρμόσει το πόσο δυνατό είναι το ANC των ακουστικών με βάση το περιβάλλον. Τα Life Q30, από την άλλη μεριά, απλά προσφέρουν τρία προεπιλεγμένα επίπεδα ANC. Για τους χρήστες των Android, τα Space Q45 επιπλέον υποστηρίζουν την υψηλότερη LDAC κωδικοποίηση ήχου. Και τα δύο, σας επιτρέπουν να συντονίσετε τον ήχο χρησιμοποιώντας τη συνοδευτική εφαρμογή της Anker, η οποία προσφέρει ένα εργαλείο γραφικού EQ και μερικές εναλλακτικές προεπιλογές προφίλ ήχου.

Anker Soundcore

Στο μεταξύ, τα Soundcore Space A40 μπορούν να μειώσουν το θόρυβο έως και 98 τοις εκατό, σύμφωνα με την Anker. Διαθέτουν λειτουργία one-touch transparency, adaptive noice cancellation και ασύρματο ήχο υψηλής ανάλυσης. Μια λειτουργία που ονομάζεται Hear ID Sound έχει σχεδιαστεί για να αναλύει τον τρόπο που ακούτε τη μουσική για να δημιουργήσει ένα προφίλ ήχου που είναι φτιαγμένο για τα αυτιά σας. Θα έχετε έως και 10 ώρες αναπαραγωγής με μία μόνο φόρτιση, ενώ η θήκη φόρτισης παρέχει άλλες 40 ώρες αναπαραγωγής. Η φόρτιση για 10 λεπτά μπορεί να σας προσφέρει έως και τέσσερις ώρες αναπαραγωγής. Η Soundcore υπόσχεται “pumping μπάσα” μαζί με “πλούσια middles και crisp trebles” χάρη στους drivers των 10 mm.

Διαβάστε επίσης: Anker USB-C Docking Station: Υποστήριξη τριπλής οθόνης σε M1 Mac

πηγή πληροφοριών:engadget.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS