ΑρχικήinetiOS 17: Νέα χαρακτηριστικά στην οθόνη κλειδώματος ;

iOS 17: Νέα χαρακτηριστικά στην οθόνη κλειδώματος ;

iOS 17

Αρχίζουμε να αποκτούμε μια σαφέστερη εικόνα για το ποια νέα χαρακτηριστικά θα μπορούσαν να εισαχθούν με το iOS 17 φέτος. Μια νέα δημοσίευση στο Weibo από μια προηγουμένως ακριβή πηγή ισχυρίζεται ότι το λογισμικό θα περιλαμβάνει αλλαγές στην οθόνη κλειδώματος του iPhone, νέα χαρακτηριστικά για το Apple Music και πολλά άλλα.

Δείτε επίσης: Το iOS 17 μπορεί να είναι κάτι πολύ περισσότερο από μια ενημέρωση συντήρησης

Νέα χαρακτηριστικά στο iOS 17: Οι τελευταίες διαρροές

Η πηγή αυτής της φήμης στο Weibo είναι η ίδια πηγή που διέρρευσε σωστά το κίτρινο iPhone 14 πριν από την επίσημη ανακοίνωσή του. Αυτό μας οδηγεί στο να δώσουμε κάποια αξιοπιστία στη σημερινή διαρροή του iOS 17, αλλά θα ενθαρρύναμε ακόμα κάποιο σκεπτικισμό. Αυτή η πηγή δεν έχει μακρύ ιστορικό ακρίβειας ακόμα, ειδικά όταν πρόκειται για διαρροές λογισμικού.

Με αυτό κατά νου, η σημερινή διαρροή αναφέρει ότι το iOS 17 θα περιλαμβάνει αρκετές αλλαγές στην οθόνη κλειδώματος του iPhone, ενημερώσεις του περιβάλλοντος εργασίας χρήστη για το Apple Music και άλλα. Ακολουθεί μια σύνοψη των ισχυρισμών:

  • Αλλαγές στο UI του Κέντρου Ελέγχου.
  • Υποστήριξη προσαρμοσμένων κατηγοριών και άλλων δυνατοτήτων οργάνωσης για τη βιβλιοθήκη εφαρμογών.
  • Η δυνατότητα προβολής των στίχων του Apple Music απευθείας στην οθόνη κλειδώματος.
  • Ενημερώσεις στη διεπαφή χρήστη του Apple Music που μειώνει την ποσότητα του κειμένου προς όφελος νέων εικόνων και γραφικών.
  • Υποστήριξη για την κοινή χρήση custom σχεδίων οθόνης κλειδώματος με άλλα άτομα, πιθανώς παρόμοια με την υπάρχουσα υποστήριξη για την κοινή χρήση των όψεων του Apple Watch.
  • Πρόσθετες επιλογές προσαρμογής της οθόνης κλειδώματος για γραμματοσειρές, ταπετσαρίες emoji και “άλλες λειτουργίες”.
  • Ρύθμιση “χωρίς βήματα” για τη φωτεινότητα του φακού, δίνοντας πιο λεπτομερή έλεγχο. Επί του παρόντος, η φωτεινότητα του φακού μπορεί να ρυθμιστεί μόνο σε τρεις προκαθορισμένες ρυθμίσεις.

Πρόταση: iOS 17: Λόγοι που ανυπομονούμε να κυκλοφορήσει

Αυτές οι νέες φήμες για το iOS 17 έρχονται να προστεθούν σε προηγούμενες διαρροές από πηγές όπως το Bloomberg. Πιο πρόσφατα, το Bloomberg ανέφερε ότι το iOS 17 θα επιτρέψει την υποστήριξη για εφαρμογές side-loading (αλλά μόνο στην Ευρωπαϊκή Ένωση), καθώς και αλλαγές στο Find My και στην εφαρμογή Wallet. Μια έκθεση της Wall Street Journal την περασμένη εβδομάδα πρότεινε επίσης ότι η Apple θα λανσάρει μια νέα εφαρμογή journaling ως μέρος του λογισμικού φέτος.

Το iOS 17 θα ανακοινωθεί επίσημα από την Apple σε λιγότερο από δύο μήνες στο WWDC 2023, το οποίο ξεκινά στις 5 Ιουνίου.

Διαβάστε επίσης:Apple: Λέει όχι στο δωρεάν iOS 17 developer beta

πηγή πληροφοριών:9to5mac.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS