ΑρχικήReviewsΗ LG κυκλοφορεί το νέο "SuperSlim Gram" laptop

Η LG κυκλοφορεί το νέο “SuperSlim Gram” laptop

LG SuperSlim Gram laptop

Η LG κυκλοφόρησε επίσημα το μοντέλο SuperSlim, το νέο laptop της στη σειρά Gram, που η εταιρεία ονομάζει “το πιο λεπτό LG Gram που έχει κυκλοφορήσει ποτέ“. Σίγουρα αυτή η περιγραφή δεν είναι υπερβολική, αν λάβουμε υπόψη ότι το SuperSlim είναι 0,43 ίντσες σε πάχος και ζυγίζει λιγότερο από ένα κιλό. Αυτό το στοιχείο το τοποθετεί στην κατηγορία “ultra-portable“. Συγκριτικά, το MacBook Air του 2022 είναι 0,44 ίντσες σε πάχος και ζυγίζει περίπου 1200 γραμμάρια.

Δείτε επίσης: Πώς να μειώσετε τον θόρυβο του ανεμιστήρα στο laptop σας;

Το laptop παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο φετινό CES, αλλά τότε είχε παρουσιαστεί με το όνομα “Ultraslim”. Δεν έχουν αλλάξει πολλά από την αρχική ανακοίνωση, εκτός από το όνομα. Το LG SuperSlim Gram διαθέτει αξιοπρεπείς προδιαγραφές. Έρχεται με επεξεργαστή Intel Evo 13ης γενιάς και κάρτα γραφικών Intel Iris Xe. Υπάρχει επίσης οθόνη OLED 15,6 ιντσών και η LG υποστηρίζει ότι διαθέτει “100% DCI-P33 color gamut” και “ενσωμάτωση VESA DisplayHDR True Black“.

Η LG αναφέρει ότι το SuperSlim Gram πέρασε επτά δοκιμές για να εξασφαλιστεί η ανθεκτικότητα σε στρατιωτικό επίπεδο (military-grade durability), κάτι που είναι θετικό, καθώς προηγούμενα LG Gram laptops είχαν κάποια θέματα. Άλλα χαρακτηριστικά που ξεχωρίζουν περιλαμβάνουν ένα πιο συμπαγές τροφοδοτικό από προηγούμενους υπολογιστές Gram, κάμερα full HD με ενσωματωμένα μικρόφωνα και τρεις θύρες USB-C, δύο εκ των οποίων υποστηρίζουν συνδέσεις Thunderbolt 4.

Δείτε επίσης: Η Lenovo ανακοίνωσε το νέο Lenovo Pro Slim 9i και άλλα laptop

Η LG κυκλοφορεί το νέο “SuperSlim Gram” laptop

Το νέο laptop της LG έρχεται σε δύο εκδοχές: α)16 GB μνήμη RAM και SSD 512 GB, το οποίο μπορείτε να αγοράσετε για 1.700 $ και β) ένα μοντέλο με 32 GB μνήμη RAM και SSD 2 TB, που προσφέρεται στην τιμή των 2.000 $. Ως μπόνους, η LG προσφέρει μια δωρεάν φορητή οθόνη Gram +view με κάθε αγορά μέχρι τις 14 Μαΐου.

Δείτε επίσης: Η Acer ενημερώνει τη γκάμα των gaming laptop για το 2023

Τα LG Gram laptops είναι μία από τις κορυφαίες επιλογές για όσους αναζητούν ένα ελαφρύ laptop με μεγάλη διάρκεια μπαταρίας. Με λεπτό σχεδιασμό και την απαραίτητη ποσότητα αποθηκευτικού χώρου, τα LG Gram laptops είναι ιδανικά για όσους αναζητούν ένα laptop που θα τους ακολουθήσει σε όλες τους τις εγχώριες και διεθνείς περιπέτειες. Το νέο LG Gram Superslim συμπληρώνει τέλεια αυτή τη σειρά φορητών υπολογιστών!

Πηγή: www.engadget.com

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS