ΑρχικήinetTesla: Μειώνει την επιπλέον τιμή για το επταθέσιο Model Y στα 3.000...

Tesla: Μειώνει την επιπλέον τιμή για το επταθέσιο Model Y στα 3.000 $

Η τιμή της επταθέσιας έκδοσης του δημοφιλούς SUV της Tesla, Model Y, έχει μειωθεί από 4.000 δολάρια σε 3.000 δολάρια. Η αλλαγή τιμής της εταιρείας είναι η πιο πρόσφατη ανάμεσα σε πολλές άλλες αλλαγές καθώς το απόθεμα έχει φτάσει σε νέα υψηλά επίπεδα.

Δείτε επίσης: Tesla: Το ανανεωμένο Model Y, θα ονομάζεται “Juniper”
Tesla

Το στάνταρ Model Y έχει πέντε θέσεις, αλλά οι αγοραστές μπορούν να κάνουν αναβάθμιση σε επιλογή επτά θέσεων. Τα δύο καθίσματα της τρίτης σειράς είναι μικρά, αλλά μπορούν να φανούν χρήσιμα σε οικογένειες με περισσότερα παιδιά, που χρειάζονται χώρο. Στο Model Y τα πίσω καθίσματα είναι στραμμένα προς τα εμπρός, διαφοροποιούμενα έτσι από το αρχικό Model S που είχε την επιλογή τα καθίσματα να βλέπουν προς τα πίσω στο πορτμπαγκάζ.

Αρχικά, η επιλογή ήταν διαθέσιμη με επιπλέον κόστος 3.000 $ όταν κυκλοφόρησε πριν από καιρό. Ωστόσο, η τιμή ανέβηκε στα 4.000 $ νωρίτερα φέτος. Τώρα, η Tesla μείωσε και πάλι την τιμή των πίσω καθισμάτων στα 3.000 δολάρια, σε μια περίοδο που έχει πραγματοποιηθεί μια σειρά άλλων περικοπών στις τιμές.

Η Tesla προσαρμόζει συνεχώς τις τιμές των αυτοκινήτων της καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Ξεκινά με μεγάλες πτώσεις στην αρχή της χρονιάς, ακολουθούμενες από μικρές αυξήσεις και στη συνέχεια με μεγαλύτερες περικοπές και προσφέρει επιπλέον κίνητρα για να αυξήσει τη ζήτηση.

Ο πρώτος γύρος περικοπών περιελάμβανε επίσης την αύξηση της τιμής της επταθέσειας έκδοσης από $3.000 σε $4.000.

Δείτε ακόμα: Tesla: Πόσο κοστίζει τελικά η συντήρηση ενός Model Y;
Model Y

Οι μειώσεις τιμών οφείλονται κυρίως στην αντίστροφη της αύξησης των τιμών που είχαμε δει τα προηγούμενα δύο χρόνι, και τα αυτοκίνητα της Tesla κοστίζουν τώρα περίπου όσο και πριν από την πανδημία του κορονοϊού. Αυτό οφείλεται επίσης σε μια έκτακτη ζήτηση για ηλεκτρικά αυτοκίνητα και στην αύξηση των τιμών για πολλά προϊόντα και υπηρεσίες.

Η τελευταία περικοπή δεν είναι πολύ μεγάλη, αφού είναι μόνο 1.000 $ και είναι μικρότερη από πολλές άλλες. Επιπλέον, ισχύει μόνο για μία επιλογή και όχι για ολόκληρο το όχημα.

Η μείωση μπορεί να οφείλετε στην ανάγκη να εξομαλυνθεί το κόστος των εξαρτημάτων για το επταθέσιο, ή από κάποιο προσωρινό ζήτημα που προέκυψε τους τελευταίους δύο μήνες. Παρόλα αυτά, η συνεχής αλλαγή των τιμών τον τελευταίο καιρό, η οποία φαίνεται να συμβαίνει κάθε εβδομάδα, προσθέτει στη σύγχυση όλων αυτών των αλλαγών.

Στις ΗΠΑ, το πιο οικονομικό επταθέσιο Model Y πωλείται τώρα στα 53.000 δολάρια. Η επιλογή των επτά θέσεων δεν είναι διαθέσιμη στο φθηνότερο Model Y Standard Range AWD που κοστίζει 47.000 $, αλλά μόνο στο μοντέλο Long Range που κοστίζει 50.000 $.

Δείτε επίσης: Hackers μπορούν να κλέψουν εύκολα οχήματα Tesla Model 3 και Model Y

Το Tesla Model Y είναι ένα πρωτότυπο ηλεκτρικό αυτοκίνητο που έρχεται με πολλά χαρακτηριστικά ανταγωνιστικών προτάσεων. Είναι ένα συμπαγές, ευέλικτο και απόλυτα συναρπαστικό αυτοκίνητο που παρέχει ασφάλεια, άνεση και έξυπνη τεχνολογία. Αν θέλετε ένα αυτοκίνητο με ισχυρή αισθητική και δυνατότητες εξοικονόμησης ενέργειας, τότε το Tesla Model Y είναι ακριβώς αυτό που ψάχνετε.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS