ΑρχικήUpdatesΤο Reddit δοκιμάζει μόνιμα κανάλια συνομιλίας σε subreddits

Το Reddit δοκιμάζει μόνιμα κανάλια συνομιλίας σε subreddits

Το Reddit ανακοίνωσε ένα νέο χαρακτηριστικό για τα subreddits: τα κανάλια συνομιλίας (chat channels). Το λανσάρισμα συνοδεύεται από μια δήλωση αποποίησης ευθυνών από την εταιρεία ότι τα προηγούμενα Chat launches δεν έγιναν “με τον καλύτερο τρόπο” και ότι αυτή η προσέγγιση εστιάζει σε μικρές κοινότητες και εργαλεία mod προκειμένου, να είναι καλύτερη.

Reddit

Τα κανάλια συνομιλίας διαφέρουν από τη λειτουργία ζωντανής συνομιλίας με μερικούς τρόπους, για παράδειγμα, υπάρχουν ως μόνιμος χώρος στο subreddit και όχι ως φευγαλέα ανάρτηση. Λειτουργούν επίσης από mods οι οποίοι μπορούν να επιλέξουν να μπλοκάρουν απαντήσεις, να καρφιτσώνουν μηνύματα και να συνομιλούν σε ιδιωτικό κανάλι. Οι mods ελέγχουν επίσης το ποιος επιτρέπεται στο κανάλι, που κυμαίνεται από την ανοιχτή συμμετοχή έως μόνο τα έμπιστα μέλη.

Το Reddit ισχυρίζεται ότι κατασκευάζει κανάλια συνομιλίας με χώρο για πρόσθετες ενημερώσεις, ανάλογα με τα αποτελέσματα των δοκιμών. Η εταιρεία αναφέρει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά όπως οι κανόνες automod, το slow mode και η δυνατότητα δημιουργίας προσαρμοσμένων ρόλων καναλιών ως πιθανές εξελίξεις.

Η ανακοίνωση των chat channels ήρθε μαζί με δύο άλλες μικρές ενημερώσεις του Reddit. Η εταιρεία έθεσε σε εφαρμογή ένα νέο subreddit header που συρρικνώνει τον χώρο μεταξύ της κεφαλίδας και των αναρτήσεων, κάνει τη γραμμή αναζήτησης σε ένα κουμπί και εμφανίζει καρτέλες όπως “menu” και “about” όταν κάνετε κλικ οπουδήποτε στο header. Το Reddit ισχυρίζεται ότι αυτές οι ενημερώσεις αύξησαν τις συνδρομές και τις ενέργειες της κοινότητας σε δοκιμές. Ανακοίνωσε επίσης την 9η Μαΐου ως την επίσημη ημερομηνία τερματισμού του παιχνιδιού δημοσκοπήσεων Predictions. Οι χρήστες δεν θα μπορούν πλέον να δημιουργήσουν ή να συμμετάσχουν σε ένα ενεργό τουρνουά και τα παλιά τουρνουά θα καταστούν απρόσιτα.

Προς το παρόν, τα chat channels βρίσκονται ακόμη σε πιλοτικό στάδιο, με μόνο 25 subreddits να τα δοκιμάζουν προς το παρόν – συνολικά λιγότεροι από 100.000 χρήστες. Οι mods που ενδιαφέρονται να το δοκιμάσουν μπορούν να προσθέσουν το subreddit τους σε μια λίστα αναμονής συμμετοχής.

Πηγή πληροφοριών: engadget.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS