ΑρχικήinetApple iOS 17: Διαρροή μας δείχνει το νέο UI σε Health και...

Apple iOS 17: Διαρροή μας δείχνει το νέο UI σε Health και Wallet

Οι πληροφορίες που διέρρευσαν υποδηλώνουν ότι το iOS 17 θα διαθέτει έναν ανασχεδιασμό με νέο UI στις εφαρμογές Health, Wallet και Wallpaper.

Σε περίπου ένα μήνα, η Apple θα παρουσιάσει το iOS 17 και θα δείξει σε όλους τις σημαντικές αλλαγές που θα έρθουν στα iPhone τους αυτό το φθινόπωρο. Σύμφωνα με την τελευταία διαρροή, μερικές από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές της Apple θα υποστούν πλήρη ανανέωση.

Ο Analyst941 στο Twitter, ο οποίος ήταν πολύ ενεργός πρόσφατα με τις διαρροές του WWDC, αποκάλυψε τις αλλαγές που έρχονται στις εφαρμογές Wallet και Health, οι οποίες θα φαίνονται πολύ διαφορετικές στο iOS 17. Τα “concept renders”, τα οποία παρουσιάζουν πολλά από τα νέα χαρακτηριστικά, ήταν “βασισμένα ακριβώς σε αυτό που μου έδειξαν νωρίτερα σήμερα”, σύμφωνα με τον διαρροή.

Δείτε επίσης: Apple και Google σταματούν την παρακολούθηση τρίτων με AirTag

Ξεκινώντας με την εφαρμογή Health, οι απεικονίσεις δείχνουν τη νέα οθόνη Favorites, η οποία θα εμφανίζει πλέον μια σειρά από πλακίδια με “χρωματιστά γραφήματα, πίνακες κ.λπ. γεμάτα με δεδομένα” μέσα σε κάθε ενότητα αντί για μια απλή λίστα. Υπάρχουν επίσης φήμες ότι η εφαρμογή Health θα έρθει στο watchOS 10 και στο iPadOS 17. Η βελτιωμένη διεπαφή iOS 17 έχει νόημα τόσο για μεγαλύτερες όσο και για μικρότερες οθόνες.

Η εφαρμογή Wallet φέρεται να αποκτά έναν ακόμα μεγαλύτερο επανασχεδιασμό, με αρκετές νέες λειτουργίες, όπως swipe-to-search, ταξινομημένες καρτέλες για πιστωτικές κάρτες και πάσο, μια ειδική καρτέλα για το Apple Cash και “πολλά άλλα”, σύμφωνα με τον Analyst941. Στο render iOS 17 που παρέχεται, η αρχική οθόνη της εφαρμογής έχει πολύ πιο καθαρή οργάνωση, με πιο έξυπνη και απλή πλοήγηση που υποβοηθείται από μενού και κουμπιά.

Τέλος, ο Analyst941 μοιράζεται επίσης μια εικόνα iOS 17 της νέας καρτέλας Wallpaper στα Settings με μια διάταξη πλέγματος που “εμφανίζει εννέα ή περισσότερες ταπετσαρίες ταυτόχρονα” και σας επιτρέπει να αναδιατάξετε εύκολα τα αγαπημένα σας, παρόμοια με το προσαρμόσιμο περιβάλλον της οθόνης κλειδώματος. Θα μπορείτε επίσης να μοιράζεστε εύκολα ταπετσαρίες και, πιθανότατα, οθόνες κλειδώματος παρόμοιες με τις όψεις του Apple Watch.

Apple iOS 17: Διαρροή μας δείχνει το νέο UI σε Health και Wallet
Apple iOS 17: Διαρροή μας δείχνει το νέο UI σε Health και Wallet

Ο δημοσιογράφος του Bloomberg, Mark Gurman, ένας πιο καθιερωμένος διαρροέας της Apple, ανέφερε προηγουμένως ότι η Apple σχεδίαζε να αναθεωρήσει την εφαρμογή Wallet. Είναι ενδιαφέρον ότι στις 18 Απριλίου, ο Gurman έγραψε στο Twitter ότι ήταν επιφυλακτικός σχετικά με την ακρίβεια του @analyst941.

Δείτε επίσης: Apple Watch: Το νέο WatchOS 10 έρχεται με νέα χαρακτηριστικά!

Η Apple θα παρουσιάσει το iOS 17, το iPadOS 17, το watchOS 10 και το macOS 14 στην εναρκτήρια ομιλία WWDC στις 5 Ιουνίου. Αρκετά νέα προϊόντα αναμένεται επίσης να κάνουν το ντεμπούτο τους, συμπεριλαμβανομένου ενός MacBook Air 15 ιντσών και του headset AR που φημολογείται εδώ και καιρό.

Πηγή: macworld.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS