ΑρχικήUpdatesMicrosoft: Ανανεώνει το Home UI του Xbox

Microsoft: Ανανεώνει το Home UI του Xbox

Η Microsoft έχει επανασχεδιάσει το Xbox Home UI της για να προσαρμοστεί καλύτερα στις εικόνες φόντου και να απλοποιήσει την πρόσβαση στα βασικά μέρη του πίνακα ελέγχου του Xbox. Η εταιρεία λογισμικού είχε διακόψει τη δοκιμή ενός επερχόμενου Xbox Home UI τον προηγούμενο μήνα για να το επανασχεδιάσει και το αποτέλεσμα φαίνεται πως είναι μια μεγάλη βελτίωση για τους κατόχους του Xbox.

Ο κάτοχος της πλατφόρμας πειραματίζεται εδώ και αρκετούς μήνες με αλλαγές στην Home σελίδα του Xbox στις κονσόλες. Ο ενημερωμένος σχεδιασμός, που κυκλοφορεί στους Xbox Insiders στους Alpha Skip-Ahead και Alpha αυτή την εβδομάδα, λέγεται ότι ενσωματώνει τα σχόλια που συγκεντρώθηκαν από αυτές τις προηγούμενες δοκιμές.

“Ξεκινώντας αυτή την εβδομάδα, οι χρήστες στα rings Alpha Skip-Ahead και Alpha θα μπορούν να κάνουν προεπισκόπηση μιας νέας έκδοσης της εμπειρίας τους στο Home”, έγραψε η Ivy Krislov, Senior Product Manager Lead της Microsoft.

Microsoft: Ανανεώνει το Home UI του Xbox
Microsoft: Ανανεώνει το Home UI του Xbox

Δείτε επίσης: Microsoft: Τα Windows 10 22H2 είναι η final έκδοση των Windows 10

“Αυτός ο ανανεωμένος σχεδιασμός Xbox Home ενσωματώνει τα σχόλια που ακούσαμε από εσάς, μαζί με όλα τα συμπεράσματα από τα προηγούμενα πειράματά μας”

Η Krislov υπογράμμισε συγκεκριμένα τα σχόλια σχετικά με προηγούμενα πειράματα, δηλώνοντας ότι η κορυφή του Home ήταν γεμάτη και δεν άφηνε αρκετό χώρο “για να απολαύσετε το φόντο σας”

“Έτσι, σχεδιάσαμε εκατοντάδες επιλογές, στη συνέχεια τις βελτιώσαμε με πρωτότυπα και, τέλος, τις δοκιμάσαμε από τους χρήστες στα ερευνητικά μας εργαστήρια μέχρι να βρούμε μία που ελπίζουμε ότι θα σας αρέσει”, εξήγησε. “Εξισορροπεί την εμπειρία, την προσβασιμότητα, τη λειτουργία και τις ανάγκες της κοινότητάς μας. Είμαστε ενθουσιασμένοι να ακούσουμε τη γνώμη σας!”

Σύμφωνα με τη Microsoft, αυτή η νέα έκδοση του Home παρέχει εύκολη πλοήγηση στη βιβλιοθήκη, το Microsoft Store, το Xbox Game Pass, την αναζήτηση και τις ρυθμίσεις, εισάγοντας ένα νέο μενού γρήγορης πρόσβασης.

Απλοποιεί επίσης τη διάταξη, δημιουργώντας περισσότερο χώρο για να βλέπουν οι χρήστες τα φόντα τους, μειώνοντας το μέγεθος ορισμένων πλακιδίων και μετακινώντας τα στο κάτω μέρος της οθόνης.

Τέλος, προσθέτει μια λειτουργία game art που ανταποκρίνεται στις ανάγκες του χρήστη, ώστε να ενημερώνει το προεπιλεγμένο φόντο και να προβάλλει τη σχετική τέχνη με κάθε τίτλο όταν περνάει το ποντίκι πάνω από τα πλακίδια.

Microsoft: Ανανεώνει το Home UI του Xbox
Microsoft: Ανανεώνει το Home UI του Xbox

Δείτε επίσης: Πώς να χρησιμοποιήσετε τον Microsoft Edge για να δημιουργήσετε έναν ασφαλή κωδικό πρόσβασης

“Έχουμε επίσης ενημερώσει το πλακίδιο που ανοίγει το ‘My games & apps’ (το πρώτο πλακίδιο στη δεύτερη σειρά) για να σας ενημερώνει όταν υπάρχει κάτι νέο ή όταν χρειάζεται την προσοχή σας”, έγραψε η Krislov.

“Καθώς η εμπειρία δεν είναι ακόμη οριστική, ενδέχεται να δείτε ενημερώσεις είτε από τη βιβλιοθήκη σας είτε από το Microsoft Store. Για παράδειγμα, αν υπάρχουν αντικείμενα από τη λίστα επιθυμιών σας σε πώληση, μπορεί να λάβετε μια ενημέρωση που θα εμφανίζεται στην Home σελίδα σας σε αυτό το πλακίδιο”

Πηγή: videogameschronicle.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS