ΑρχικήinetΤι χαρακτηριστικά θα έχει το αναδιπλούμενο «Ultra» της Motorola;

Τι χαρακτηριστικά θα έχει το αναδιπλούμενο «Ultra» της Motorola;

Παρά την περιορισμένη επιτυχία των αναδιπλούμενων Razr, η Motorola δεν έχει εγκαταλείψει τη σειρά. Φέτος, οι φήμες αναφέρουν ότι η εταιρεία θα επεκτείνει τη σειρά Razr 2023 με δύο νέες προσθήκες, με μια μικρή αλλαγή στο όνομα: το Razr 40 και το Razr 40 Ultra. Τα χαρακτηριστικά του τελευταίου έχουν ήδη διαρρεύσει, παρουσιάζοντας το τεράστιο cover display. Η Motorola κάνει tease και την επικείμενη κυκλοφορία αυτών των πτυσσόμενων συσκευών. Τώρα, μια νέα διαρροή παρουσιάζει λεπτομερώς τις εσωτερικές προδιαγραφές του Razr 40 Ultra.

Δείτε επίσης: Apple Maps: Νέες λειτουργίες δοκιμάζονται σε Χονγκ Κονγκ, Ταϊβάν και Σλοβακία

motorola

Μια αναφορά του XDA υποστηρίζει ότι το Razr 40 Ultra θα χρησιμοποιεί το τελευταίας γενιάς chip Snapdragon 8+ Gen 1 της Qualcomm. Αν και δεν είναι τόσο γρήγορο όσο το Snapdragon 8 Gen 2 του 2023, αυτό το SoC εξακολουθεί να είναι αρκετά ισχυρό για να εκτελεί εύκολα όλες τις βαριές εφαρμογές και παιχνίδια. Αυτό θα συνδυάζεται με έως και 12 GB μνήμης RAM και 512 GB αποθηκευτικού χώρου.

Το πιο σημαντικό είναι ότι είναι πολύ αποδοτικό, οπότε δεν θα πρέπει να υπάρχουν ανησυχίες σχετικά με τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας ή την υπερθέρμανση. Αυτό είναι σημαντικό επειδή το τηλέφωνο φημολογείται ότι θα χρησιμοποιεί μπαταρία 3.640mAh με υποστήριξη ταχείας φόρτισης 33W. Είναι ενδιαφέρον ότι η Motorola δεν χρησιμοποιεί το chip της ναυαρχίδας της Qualcomm στην αναδιπλούμενη ναυαρχίδα της. Από την άλλη πλευρά, αυτό θα πρέπει να επιτρέψει στην εταιρεία να τιμολογήσει το Razr 40 Ultra πιο ανταγωνιστικά, τουλάχιστον στις ΗΠΑ- η ευρωπαϊκή τιμολόγηση φημολογείται ότι θα ξεκινήσει από περίπου 1.200 ευρώ.

Δείτε επίσης: Οι δακτύλιοι του Κρόνου εξαφανίζονται, πόσος χρόνος τους έχει απομείνει;

Για την κύρια κάμερα, η Motorola σχεδιάζει να χρησιμοποιήσει τον αισθητήρα Sony IMX563 των 12MP, ενώ ο υπερευρυγώνιος φωτογράφος είναι ένας αισθητήρας SK Hynix Hi1336 των 13MP. Ένας αισθητήρας 32MP OmniVision OV32B40 θα κάνει καθήκον ως κάμερα selfie.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η εσωτερική οθόνη του Razr 40 Ultra θα διαθέτει ανάλυση FHD+ (2640×1080) με ρυθμό ανανέωσης 120Hz. Για το outer display, προφανώς έχει ανάλυση 1056×1066. Η Motorola έχει επιβεβαιώσει στο παρελθόν ότι η οθόνη του καλύμματος του Razr 40 Ultra θα έχει μέγεθος 3,5 ιντσών, το οποίο είναι το μεγαλύτερο για ένα flip phone. Φαίνεται ότι η εταιρεία προσφέρει και μια επιλογή που θα αναγκάζει τις ασύμβατες εφαρμογές να τρέχουν στο outer display.

motorola ultra

Τουλάχιστον μία παραλλαγή του Razr 40 Ultra θα διαθέτει dual-SIM, eSIM και πιθανώς ακόμη και υποστήριξη ultra-wideband. Επιπλέον, ένας αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων θα ενσωματωθεί στο πλευρικό κουμπί λειτουργίας.

Δείτε επίσης: Η ransomware επίθεση συνεχίζεται στο Πανεπιστήμιο Bluefield

Λαμβάνοντας υπόψη όλες τις διαρροές και τα teasers από τη Motorola, το Razr 40 Ultra και το φθηνότερο αδελφάκι του θα πρέπει να κυκλοφορήσουν αρκετά σύντομα.

Πηγή πληροφοριών: androidpolice.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS