ΑρχικήgamingRedfall: Ένα κακοφτιαγμένο παιχνίδι από την Arkane

Redfall: Ένα κακοφτιαγμένο παιχνίδι από την Arkane

Το Redfall, είναι ένα vampire shooter που κυκλοφόρησε αυτή την εβδομάδα για Xbox και PC, το οποίο αναπτύχθηκε από την Arkane Studios, την ίδια ομάδα πίσω από κλασικά παιχνίδια όπως το Dishonored και το Prey. Πρόκειται για μία από τις first-party αποκλειστικές κυκλοφορίες της Microsoft για το 2023 και αποτελεί μια μεγάλη κυκλοφορία για τη συνδρομητική υπηρεσία Game Pass της εταιρείας. Και σύμφωνα με τις περισσότερες εκτιμήσεις, δεν είναι και τόσο καλό.

Δείτε επίσης: Redfall: Θα κυκλοφορήσει με λειτουργία 30 fps στο Xbox

Μερικές εντυπώσεις από πηγές οι οποίες έλαβαν τον κωδικό για την κυκλοφορία του Redfall:

Η GameSpot έδωσε στο παιχνίδι μια αξιολόγηση 4/10 λέγοντας:

«Τελικά, το Redfall είναι ένα παιχνίδι που δεν θα έπρεπε να έχει κυκλοφορήσει ακόμα. Η σειρά των bugs του δυσχεραίνει τον βρόχο της εξερεύνησης του κόσμου του με φίλους και ο ίδιος ο βρόχος αυτός μοιάζει να διακυβεύεται από στοιχεία που είναι κακώς εκτελεσμένα και ακατάλληλα για την ομάδα που τα υλοποιεί. Δεν μπορώ να προσποιηθώ ότι γνωρίζω αν η Arkane επέλεξε να φτιάξει ένα loot-shooter ή αν της ανατέθηκε να φτιάξει ένα loot-shooter, αλλά μπορώ να σας πω πώς αισθάνεται: ένα από τα καλύτερα στούντιο παιχνιδιών στον κόσμο έγινε ξαφνικά ο περίγελος.»

Η GameRadar έδωσε 2,5/5:

«Το Redfall δεν φτάνει τελικά τα συνηθισμένα επίπεδα της Arkane. Το παιχνίδι μοιάζει βεβιασμένο, ημιτελές και μη ικανοποιητικό. Το single-player εμποδίζεται από μια δομή shooter ανοιχτού κόσμου που βασίζεται σε ομάδες, το multiplayer συγκρατείται από περίεργες αποφάσεις και το αξιοπρεπές gunplay πλήττεται από ανέμπνευστες δομές αποστολών. Είναι ένα παιχνίδι που προκαλεί σύγχυση, γεμάτο αντιφάσεις, και το αποτέλεσμα είναι ανικανοποίητο.»

Πρόταση: Redfall: Το game δεν θα είναι διαθέσιμο στο Playstation 5

Η Giant Bomb είπε:

«Το Redfall αποτυγχάνει να συναρπάσει σχεδόν σε κάθε επίπεδο, όχι μόνο με την αδιάφορη ιστορία του, αλλά και με το υπερβολικά οικείο gameplay του. Το Redfall όχι μόνο μοιάζει με ένα παιχνίδι κολλημένο στο χθες, αλλά ακόμα και η απόδοσή του βρίσκει τρόπο να απογοητεύσει.»

Εκτός από τις επαγγελματικές εντυπώσεις υπάρχουν και αυτές των χρηστών που το αγόρασαν:

«Αγνοώντας τα προβλήματα απόδοσης, αυτό το παιχνίδι είναι κακό. Το AI είναι αξιολύπητο, ακόμη και στην υψηλότερη δυσκολία. Τα controls είναι δύσχρηστα. Τα γραφικά είναι μέτρια. Ο κόσμος είναι άδειος. Δεν καταλαβαίνω γιατί αυτές οι εταιρείες νομίζουν ότι μπορούν να αρχίσουν να χρεώνουν 70 δολάρια για ημιτελή σκουπίδια. Δεν μπόρεσα να χωνέψω ούτε μια ώρα από αυτό το παιχνίδι.»

«Εξαιρετικά μέτριο και ημιτελές παιχνίδι. Κακή απόδοση στον υπολογιστή και γεμάτο bugs και δυσλειτουργίες.»

Redfall Arkane Studios

Δυστυχώς είναι τρομερό να βλέπουμε μια εταιρία σαν την Arkane να έχει τέτοιες κριτικές για ένα από τα παιχνίδια της μετά από όλες αυτές τις επιτυχίες.

Διαβάστε επίσης: Το λανσάρισμα του Redfall στο Xbox Game Pass είναι τρομαχτικό

πηγή πληροφοριών:kotaku.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS