ΑρχικήUpdatesDiscord: Όλοι οι χρήστες πρέπει να επιλέξουν νέο username

Discord: Όλοι οι χρήστες πρέπει να επιλέξουν νέο username

Το Discord καταργεί το τετραψήφιο tag που προσθέτει στα ονόματα χρηστών του, προκειμένου να κάνει “ευκολότερη τη σύνδεση” με άλλους χρήστες. Όπως σημειώνεται σε δημοσίευση στο blog του Discord, η αλλαγή αυτή θα απαιτήσει από τους περισσότερους χρήστες να τροποποιήσουν τα ονόματα χρήστη τους, καθώς το Discord δεν θα έχει πλέον την τετραψήφια ετικέτα που διακρίνει ένα άτομο με το ίδιο όνομα χρήστη από ένα άλλο.

Δείτε επίσης: Το νέο software update PS5 7.0 κυκλοφόρησε με δυνατότητες Discord

Discord

Αντί να έχετε έναν τετραψήφιο διακριτικό αριθμό προσαρτημένο στο όνομα χρήστη σας, θα έχετε πλέον ένα μοναδικό αλφαριθμητικό όνομα χρήστη με το σύμβολο “@” μπροστά από αυτό. Θα έχετε επίσης τη δυνατότητα να επιλέξετε ένα μη μοναδικό όνομα εμφάνισης που μπορεί να περιλαμβάνει ειδικούς χαρακτήρες, κενά, emojis και μη λατινικούς χαρακτήρες, καθιστώντας την πλατφόρμα πολύ πιο παρόμοια με άλλα κύρια κοινωνικά δίκτυα, όπως το Twitter και το Instagram.

Δείτε επίσης: Discord: Χρησιμοποιεί την τεχνολογία της OpenAI για να βελτιώσει το Clyde bot του

Δυστυχώς, αυτή η διαδικασία σημαίνει ότι όλοι στο Discord θα πρέπει να επιλέξουν ένα νέο όνομα χρήστη.

Σύμφωνα με το Discord, μπορείτε να ενημερώσετε σταδιακά το όνομα χρήστη σας “μέσα στις επόμενες εβδομάδες” και θα σας ειδοποιήσουν όταν είναι δυνατόν να το κάνετε. Η εταιρεία δήλωσε ότι θα δώσει προτεραιότητα στους μακροχρόνιους χρήστες του Discord, πράγμα που σημαίνει ότι όσο περισσότερο καιρό είστε στο Discord, τόσο πιο γρήγορα θα μπορείτε να επιλέξετε ένα νέο όνομα.

Επιπλέον, το Discord σημειώνει ότι το προηγούμενο όνομα χρήστη και το discriminator σας θα εξακολουθεί να λειτουργεί ως alias αφού αρχίσει να καταργεί την αριθμητική ετικέτα- αυτό σημαίνει ότι οι φίλοι σας μπορούν να σας βρίσκουν ακόμα με το παλιό σας όνομα χρήστη.

Δείτε επίσης: Discord: Αλλαγές στη πολιτική απορρήτου που μπερδεύουν;

Ενώ το Discοrd ξεκίνησε αρχικά με στόχο να επιτρέπει στους χρήστες να επιλέγουν όποιο όνομα χρήστη ήθελαν, οι ετικέτες τεσσάρων αριθμών τελικά “έγιναν τεχνικό χρέος” που δεν “αντιμετωπίστηκε επαρκώς”, σημειώνοντας ότι τα ονόματα χρηστών είναι συχνά “πολύ περίπλοκα ή ασαφή” για να τα απομνημονεύσουν και να τα μοιραστούν με τους φίλους τους.

Πηγή πληροφοριών: theverge.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS