ΑρχικήUpdatesΤο Nothing OS 1.5.4 update προσφέρει βελτιωμένη απόδοση

Το Nothing OS 1.5.4 update προσφέρει βελτιωμένη απόδοση

Η Nothing άρχισε να κυκλοφορεί μια νέα ενημέρωση για το Nothing Phone (1), με την ονομασία Nothing OS 1.5.4. Η εξάπλωση έχει ήδη ξεκινήσει, αλλά καθώς πρόκειται για σταδιακή εξάπλωση, ενδέχεται να μην την λάβετε αμέσως. Παρ’ όλα αυτά, όλοι θα πρέπει να τη λάβουν αρκετά σύντομα.

Δείτε επίσης: Nothing Ear (2): Τα νέα ακουστικά του Carl Pei!

Nothing OS 1.5.4

Το Nothing OS 1.5.4 update είναι εδώ με βελτιωμένη απόδοση και διάρκεια μπαταρίας

Αυτή η ενημέρωση ζυγίζει 119MB και συνοδεύεται από ένα μάλλον μακροσκελές changelog. Ωστόσο, επικεντρώνεται κυρίως στη βελτίωση των επιδόσεων και της διάρκειας ζωής της μπαταρίας.

Η Nothing έχει βελτιστοποιήσει την εμπειρία ξεκλειδώματος με μοτίβο δακτυλικών αποτυπωμάτων. Τα Pop-up view animations είναι πλέον πιο ομαλά και το Google Safety Center είναι ενσωματωμένο. Το Nothing OS προσφέρει τώρα επίσης μια νέα δυνατότητα σχολίων, στην οποία μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση μεταβαίνοντας στο Settings -> System -> Feedback.

Η εταιρεία μείωσε την κατανάλωση ενέργειας βελτιστοποιώντας τη λειτουργία μεταγωγής δικτύου 4G/5G. Οι λειτουργίες Bluetooth στα Quick Settings έχουν επίσης βελτιστοποιηθεί, συμπεριλαμβανομένης της νέας γρήγορης πρόσβασης σε συζευγμένες συσκευές.

Δείτε επίσης: Ανακοινώθηκε χρονικό πλαίσιο κυκλοφορίας του Nothing Phone (2)

Υπάρχουν αρκετά entries στο changelog

Τώρα θα έχετε ομαλότερες μεταβάσεις κωδικών QR. Είναι πλέον δυνατή η σάρωση κωδικών UPI QR απευθείας μέσω της εφαρμογής κάμερας και, στη συνέχεια, η επιλογή μιας εφαρμογής πληρωμής στο τηλέφωνό σας για την ολοκλήρωση της συναλλαγής. Αυτή η λειτουργία είναι διαθέσιμη μόνο σε ορισμένες αγορές.

H Nothing έχει επίσης προσθέσει υποστήριξη της κυριλλικής γραμματοσειράς NDot για ορισμένες γλώσσες, όπως τα λευκορωσικά, τα βουλγαρικά, τα μακεδονικά, τα ρωσικά, τα σερβικά και τα ουκρανικά.

Η οθόνη ειδοποιήσεων στα Quick Settings έχει επίσης βελτιωθεί και η εταιρεία έχει επίσης επιλύσει το μήνυμα σφάλματος κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης ξεκλειδώματος προσώπου. Επίσης έχουν διορθωθεί οι ειδοποιήσεις εισερχόμενων κλήσεων, οπότε θα πρέπει να έρχονται χωρίς καθυστέρηση.

Η ακρίβεια time-stamp για τις φωτογραφίες έχει επίσης βελτιωθεί, ενώ η εταιρεία ανέφερε και “Άλλες γενικές βελτιώσεις” στο ημερολόγιο αλλαγών.

Το Android 14 Beta 1 έρχεται στο Nothing Phone τις επόμενες εβδομάδες.

Αυτή η ενημέρωση βασίζεται, φυσικά, στο Android 13. Το Android 14 Beta 1 θα έρθει στο Nothing Phone (1) τις επόμενες εβδομάδες. Σημειώστε ότι θα πρέπει να κάνετε opt-in αν θέλετε να το χρησιμοποιήσετε. Το Nothing Phone (2) θα φτάσει επίσης αυτό το καλοκαίρι.

Πηγή πληροφοριών: androidheadlines.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS