ΑρχικήUpdatesΗ Apple κυκλοφορεί το Final Cut Pro και το Logic Pro σε...

Η Apple κυκλοφορεί το Final Cut Pro και το Logic Pro σε iPad αργότερα αυτόν τον μήνα

Η Apple ανακοίνωσε την Τρίτη ότι φέρνει επιτέλους το Final Cut Pro και το Logic Pro στο iPad. Και οι δύο εφαρμογές θα είναι διαθέσιμες στο App Store για 4,99 δολάρια το μήνα ή 49 δολάρια το χρόνο με δωρεάν δοκιμή ενός μήνα.

Apple Final Cut Pro

Ο τεχνολογικός γίγαντας αναφέρει ότι τα Final Cut Pro και Logic Pro για iPad φέρνουν ολοκαίνουργιες διεπαφές αφής που επιτρέπουν στους χρήστες να βελτιώσουν τις ροές εργασίας τους με Multi-Touch. Το Final Cut Pro για iPad εισάγει ένα σύνολο εργαλείων για τους δημιουργούς βίντεο για εγγραφή, επεξεργασία, φινίρισμα και κοινή χρήση, όλα από μία φορητή συσκευή. Το Logic Pro για iPad παρέχει στους χρήστες μια πλήρη συλλογή εργαλείων για τη σύνθεση τραγουδιών, τη δημιουργία beat, την ηχογράφηση, την επεξεργασία και τη μίξη.

Το Final Cut Pro για iPad παρουσιάζει ένα νέο περιβάλλον εργασίας αφής και διαισθητικά εργαλεία. Για παράδειγμα, η εφαρμογή διαθέτει ένα νέο Job Wheel που κάνει τη διαδικασία επεξεργασίας ακόμα πιο εύκολη, επιτρέποντας στους χρήστες να αλληλεπιδρούν με το περιεχόμενο με νέους τρόπους. Με αυτό το εργαλείο, μπορείτε να περιηγηθείτε στο Magnetic Timeline, να μετακινήσετε κλιπ και να κάνετε γρήγορες επεξεργασίες με ακρίβεια καρέ με ένα μόνο πάτημα του δακτύλου σας.

Υπάρχει επίσης μια νέα λειτουργία Line Drawing που επιτρέπει τη χρήση ενός Apple Pencil για να σχεδιάζετε και να γράφετε απευθείας πάνω σε περιεχόμενο βίντεο. Στο iPad Pro με M2, το Apple Pencil hover ξεκλειδώνει τη δυνατότητα για τους χρήστες να κάνουν γρήγορη επισκόπηση και προεπισκόπηση υλικού χωρίς να αγγίξουν ποτέ την οθόνη.

Το Logic Pro για iPad έχει επίσης νέες βελτιώσεις. Οι δημιουργοί μουσικής μπορούν να παίζουν όργανα λογισμικού και να αλληλεπιδρούν με τα χειριστήρια χρησιμοποιώντας χειρονομίες Multi-Touch, καθώς και να περιηγούνται σε σύνθετα έργα με pinch-to-zoom και swipe-to-scroll. Διαθέτει επίσης ένα νέο πρόγραμμα περιήγησης ήχου που χρησιμοποιεί δυναμικό φιλτράρισμα για να βοηθήσει τους δημιουργούς μουσικής να ανακαλύψουν τον τέλειο ήχο. Το πρόγραμμα περιήγησης ήχου εμφανίζει όλα τα διαθέσιμα patches οργάνων, audio patches, προεπιλογές plug-in, δείγματα και βρόχους σε μια ενιαία τοποθεσία και οι χρήστες μπορούν να πατήσουν για να ακούσουν οποιονδήποτε ήχο πριν τον φορτώσουν σε ένα έργο, εξοικονομώντας έτσι χρόνο και παραμένοντας στη δημιουργική τους ροή.

Επιπλέον, υπάρχει ένα νέο pitch-morphing plug-in που ονομάζεται Beat Breaker, το οποίο επιτρέπει στους δημιουργούς μουσικής να σαρώνουν και να κάνουν pinch για να αναδιαμορφώνουν και να ανακατεύουν ήχους. Το Logic Pro για iPad διαθέτει και υποστήριξη Apple Pencil, επιτρέποντας στους χρήστες να σχεδιάζουν λεπτομερείς αυτοματισμούς κομματιών.

Μπορείτε να συνδυάσετε και τις δύο εφαρμογές με ένα πληκτρολόγιο Magic Keyboard ή Smart Keyboard Folio για να χρησιμοποιήσετε εντολές πληκτρολογίου. Οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να μετακινούν έργα στο Logic Pro μεταξύ της εφαρμογής στο Mac και στο iPad, καθώς και να εξάγουν τραγούδια στο Final Cut Pro για iPad.

Πηγή πληροφοριών: techcrunch.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS