ΑρχικήinetΗ Samsung δοκιμάζει το One UI 6 που βασίζεται σε Android 14...

Η Samsung δοκιμάζει το One UI 6 που βασίζεται σε Android 14 για συσκευές Galaxy

Η Samsung φαίνεται να έχει ξεκινήσει τις δοκιμές του Android 14 για συσκευές Galaxy. Ένας χρήστης του Twitter, ο @tarunvats33, παρατήρησε πρόσφατα το πρώτο δοκιμαστικό build του One UI 6 για τη σειρά Galaxy S23 στους διακομιστές της εταιρείας. Επιπλέον, η κορεατική εταιρεία αξιολογεί και τη νέα έκδοση One UI για τα Galaxy Z Fold 4 και Galaxy Z Flip 4. Το One UI 6 είναι το προσαρμοσμένο λογισμικό της Samsung που βασίζεται στο Android 14.

Δείτε επίσης: Samsung: Απαγορεύει τη χρήση εργαλείων δημιουργίας AI όπως το ChatGPT

One UI 6

Δείτε επίσης: Samsung: ΟΚ από την FDA για χαρακτηριστικό του Galaxy Watch

Η Samsung δοκιμάζει ήδη το Android 14 για συσκευές Galaxy

Το Android 14 βρίσκεται ακόμα σε πολύ πρώιμο στάδιο ανάπτυξης. Η Google έχει κυκλοφορήσει μόνο ένα beta build μέχρι στιγμής, ενώ μια δεύτερη beta αναμένεται ανά πάσα στιγμή. Θα πρέπει να μάθουμε περισσότερα για την επόμενη σημαντική ενημέρωση Android στο ετήσιο συνέδριο Google I/O αργότερα σήμερα. Εν τω μεταξύ, η Samsung δεν περιμένει την άφιξη της δεύτερης build beta του Android 14. Η εταιρεία έχει ήδη ξεκινήσει να δοκιμάζει τη νέα έκδοση του Android στις συσκευές Galaxy, με το One UI στην κορυφή.

Το πρώτο δοκιμαστικό build του One UI 6 για το Galaxy S23 Ultra έχει αριθμό build S918BXXU1BWE2. Ο τύπος της ενημέρωσης επιβεβαιώνει ότι πρόκειται για μια ενημέρωση One UI και το προδίδει και ο αριθμός κατασκευής. Ο τέταρτος από τον τελευταίο χαρακτήρα υποδεικνύει αν μια ενημέρωση είναι σημαντική έκδοση λογισμικού- κάθε συσκευή Galaxy φτάνει με το “A” σε αυτή τη θέση, το οποίο αλλάζει σε B, C, D κ.ο.κ. με κάθε σημαντική ενημέρωση. Εδώ, ο τέταρτος προς το τέλος χαρακτήρας είναι “B”, υποδεικνύοντας ότι πρόκειται για την πρώτη σημαντική ενημέρωση για το Galaxy S23 Ultra. Η τελευταία ναυαρχίδα της Samsung έκανε το ντεμπούτο της με το One UI 5.1 (τρέχουσα έκδοση υλικολογισμικού S918BXXS1AWD1).

Η Samsung φαίνεται να δοκιμάζει το One UI 6 τόσο στο Galaxy S23+ όσο και στο βασικό Galaxy S23. Επιπλέον, το SamMobile σημείωσε ότι είχαν εντοπιστεί δοκιμαστικές builds του One UI 6 για τα Galaxy Z Fold 4 και Galaxy Z Flip 4. Οι αριθμοί build για τα δύο foldables είναι F936BXXU2DWE1 και F721BXXU2DWD7, αντίστοιχα- με το “D” στην τέταρτη προς τελευταία θέση να σημαίνει ότι το One UI 6 θα είναι η τρίτη σημαντική ενημέρωση για αυτά. Αρχικά έκαναν το ντεμπούτο τους με το One UI 4.1.1 που βασίζεται στο Android 12 και στη συνέχεια έλαβαν ενημερώσεις για τα One UI 5.0 και One UI 5.1 που βασίζονται στο Android 13.

Δείτε επίσης: Samsung Galaxy Tab S8: Ενημέρωση ασφαλείας Μαΐου 2023

Η σταθερή ενημέρωση One UI 6 θα πρέπει να κυκλοφορήσει μέχρι τον Οκτώβριο.

Σημειώστε ότι αυτά τα builds του One UI 6 για τη σειρά Galaxy S20 και τα δύο αναδιπλούμενα κινητά δεν είναι ακόμη διαθέσιμα στο κοινό. Η Samsung δοκιμάζει επί του παρόντος εσωτερικά τη νέα έκδοση του One UI. Αλλά η έναρξη της δοκιμής τόσο νωρίς υποδηλώνει ότι σύντομα θα ξεκινήσει και μια δημόσια beta. Αυτές οι συσκευές θα πρέπει να λάβουν ένα πρόγραμμα beta πριν από άλλες, όπως η σειρά Galaxy S22. Η σταθερή ενημέρωση Android 14 της Samsung με το One UI 6 αναμένεται να φτάσει τον Οκτώβριο του τρέχοντος έτους.

Πηγή πληροφοριών: androidheadlines.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS