ΑρχικήReviewsRoku: Ήρθε το νέο Home Monitoring System SE με 99 δολάρια!

Roku: Ήρθε το νέο Home Monitoring System SE με 99 δολάρια!

Η Roku πηγαίνει στο επόμενο επίπεδο με την κυκλοφορία του νέου της συστήματος ασφαλείας Home Monitoring System SE.

Η Roku βουτάει ακόμα περισσότερο στον έξυπνο οικιακό εξοπλισμό και η τιμή είναι και πάλι ένα σημαντικό πλεονέκτημα. Η εταιρεία παρουσίασε ένα σετ Home Monitoring System SE που περιλαμβάνει δύο αισθητήρες εισόδου, έναν αισθητήρα κίνησης, ένα hub και ένα πληκτρολόγιο με 99 δολάρια.

Δείτε επίσης: Πώς να παρακολουθήσετε Twitch στο Roku

Όπως και με τα προηγούμενα προϊόντα, η Wyze ανέπτυξε από κοινού το hardware. Μπορείτε να παρακολουθείτε τη δραστηριότητα στο τηλέφωνό σας, αλλά η Roku, όπως είναι αναμενόμενο, προβάλλει την ενσωμάτωση με τις συσκευές αναπαραγωγής πολυμέσων και τις συμβατές τηλεοράσεις της. Μπορείτε να επεκτείνετε το σύστημα ανάλογα με τις ανάγκες, ενώ μια προαιρετική επιλογή επαγγελματικής παρακολούθησης αξίας 100 δολαρίων ετησίως χρησιμοποιεί το Noonlight για να παρέχει άμεση βοήθεια από πράκτορες.

Roku: Ήρθε το νέο Home Monitoring System SE με 99 δολάρια!
Roku: Ήρθε το νέο Home Monitoring System SE με 99 δολάρια!

“Το νέο σύστημα παρακολούθησης του σπιτιού της Roku παρέχει ηρεμία και είναι πιο εύκολο από ποτέ να το ρυθμίσετε, να το ελέγξετε και να το παρακολουθήσετε”, δήλωσε ο Mark Robins, αντιπρόεδρος της Roku Smart Home. “Είμαστε υπερήφανοι που επεκτείνουμε περαιτέρω τη σειρά Smart Home της Roku με προσιτούς και ευχάριστους τρόπους για να διασφαλίσουμε την ασφάλεια κάθε σπιτιού”

Το Home Monitoring System SE είναι διαθέσιμο από σήμερα μέσω της ιστοσελίδας της Roku και των καταστημάτων Walmart, ενώ θα φτάσει στην ιστοσελίδα της Walmart στις 15 Μαΐου μαζί με μια προς το παρόν μη τιμολογούμενη λωρίδα φωτισμού (light strip) και ένα ηλιακό πάνελ εξωτερικού χώρου. Μια ενημερωμένη έκδοση του λειτουργικού συστήματος Roku OS που επιτρέπει τις ειδοποιήσεις παρακολούθησης τηλεόρασης (καθώς και το ιστορικό της κάμερας και τον φωνητικό έλεγχο) αναμένεται τις “επόμενες εβδομάδες”

Δείτε επίσης: Google Pixel Tablet: Η Amazon διέρρευσε προδιαγραφές και τιμή

Roku: Ήρθε το νέο Home Monitoring System SE με 99 δολάρια!
Roku: Ήρθε το νέο Home Monitoring System SE με 99 δολάρια!

Η επέκταση του Home Monitoring System SE μπορεί να φαίνεται περίεργη για μια εταιρεία που συνδέεται στενά με συσκευές streaming, αλλά έρχεται σε μια κρίσιμη στιγμή για την εταιρεία. Εξακολουθεί να απολύει εργαζομένους καθώς παλεύει με μια δύσκολη οικονομία και επικεντρώνεται σε έργα που πιστεύει ότι είναι πιο πιθανό να αποδώσουν. Τα προϊόντα για το έξυπνο σπίτι θα μπορούσαν να βοηθήσουν την Roku να συμπληρώσει τη βασική της δραστηριότητα ως προς τα προϊόντα, ενώ παράλληλα θα ανταγωνίζεται την Amazon και άλλους που διαθέτουν ήδη ένα ευρύ φάσμα εξοπλισμού για το σπίτι.

Το νέο σύστημα ασφαλείας της Roku είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να διατηρήσετε το σπίτι σας ασφαλές και ταυτόχρονα να παραμείνετε εντός του προϋπολογισμού.

Πηγή: engadget.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS