ΑρχικήGamingZelda: Tears of the Kingdom το tutorial προβληματίζει τους παίκτες

Zelda: Tears of the Kingdom το tutorial προβληματίζει τους παίκτες

Zelda :Tears of the Kingdom
Zelda: Tears of the Kingdom

Αν είστε σαν πολλούς ανθρώπους που παίζουν το The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom, μπορεί να εξακολουθείτε να ταλαιπωρείστε στην πρώτη περιοχή του παιχνιδιού. Οι παίκτες έχουν αναφέρει ότι ξοδεύουν τέσσερις έως επτά ώρες στο τμήμα tutorial, το οποίο είναι ένα αρκετά εκπληκτικό χρονικό διάστημα για όποιον θέλει απλώς να μπει στην κύρια καμπάνια ή να βρει το δρόμο για τον καυτό Ganondorf.

Δείτε επίσης: Zelda: Tears of the Kingdom τελικά τι ανάλυση θα έχει;

Σε σύγκριση με το Breath of the Wild, όπου η περιοχή διδασκαλίας ήταν πολύ μικρότερη, μπορούσατε να χαλαρώσετε μόλις ο Link έπαιρνε το αλεξίπτωτό του. Ένας υπάλληλος του Kotaku που ολοκλήρωσε πρόσφατα το πρώτο παιχνίδι πιστεύει ότι του πήρε περίπου δύο ώρες για να ολοκληρώσει το tutorial στο BotW. Δυστυχώς, το TotK δεν το αντικατοπτρίζει αυτό. Μετά την κινηματογραφική ταινία έναρξης, εισέρχεστε αμέσως σε ένα δίκτυο νησιών με ουρανοξύστες. Πρέπει να εντοπίσετε και να ολοκληρώσετε τέσσερα ιερά πριν προχωρήσετε στην κύρια πλοκή. Αν και δεν ακούγεται πολύ άσχημο, πρέπει να χρησιμοποιήσετε το Ultrahand σας για να δημιουργήσετε ειδικά εργαλεία για την εξερεύνηση των νησιών. Έτσι, απαιτεί πολύ περισσότερη μηχανική για να φτάσετε σε μέρη σε σύγκριση με το BotW, το οποίο ήταν πολύ πιο χαλαρό ως προς το να εμποδίζει τους παίκτες να εξερευνήσουν τον ανοιχτό κόσμο του.

Πρόταση: Legend of Zelda: Tears of the Kingdom: Φήμες για θεματικό OLED Switch

Η περιοχή tutorial περιέχει τέσσερα υποχρεωτικά ιερά που θα δοκιμάσουν την ικανότητά σας να χρησιμοποιείτε τις λαμπερές ικανότητες του Ultrahand. Ούτε αυτά είναι σε κοινή θέα – ο τελευταίος βωμός είναι κρυμμένος και χρειάζεται λίγη εφευρετικότητα για να τον βρείτε. Σε αντίθεση με το BotW, όπου μια streamer είχε παραλείψει κατά λάθος το tutorial shrine και τελικά κατάλαβε πώς να κάνει parry μετά από 95 ώρες παιχνιδιού. Αυτό δεν θα σας συμβεί εδώ, επειδή το παιχνίδι δεν θα σας αφήσει να φύγετε μέχρι να μάθετε την τέχνη της συγκόλλησης 21 κορμών.

Zelda: Tears of the Kingdom
Zelda: Tears of the Kingdom

“200 ώρες στο BotW και πάλευα σαν τρελός στο tutorial”, σχολίασε ένας Redditor, ο οποίος το ολοκλήρωσε σε τέσσερις ώρες. Δύο επιπλέον παίκτες έμειναν στο tutorial για επτά ώρες. Ένα άλλο άτομο εργάστηκε για δέκα ώρες. Ενώ η πλειονότητα των καθηκόντων περιστρέφεται γύρω από την πλοήγηση, κάποιοι παίκτες παλεύουν να μείνουν ζωντανοί ενάντια στις στρατιωτικές κατασκευές που εξακολουθούν να περιφέρονται στο Great Sky Island. Ακόμα και οι οπαδοί του TotK αναγνώρισαν ότι το Great Sky Island ξεπέρασε τα όρια του καλωσορίσματός του ή ήταν απλά αναποτελεσματικό στο να κατευθύνει τους παίκτες εκεί που έπρεπε να πάνε. Ένας χρήστης πρότεινε να διαβάσετε πραγματικά το ημερολόγιο της αποστολής για να αποφύγετε τον εγκλωβισμό στην περιοχή tutorial για πάντα, αν και το να κολλήσετε ή να χάσετε ώρες παίζοντας με τα zonai builds είναι ακόμα πιθανό.

Παρά το τεράστιο μέγεθός του, η περιοχή διδασκαλίας του sequel μοιάζει πιο περιορισμένη στα πρώτα της στάδια.

Διαβάστε επίσης: Nintendo Direct: Λεπτομέρειες για το Zelda: Tears of the Kingdom

πηγή πληροφοριών:kotaku.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS