ΑρχικήinetTesla Cybertruck: Κυκλοφόρησε το τελευταίο πρωτότυπο της εταιρείας

Tesla Cybertruck: Κυκλοφόρησε το τελευταίο πρωτότυπο της εταιρείας

Η Tesla παρουσίασε ένα νέο Cybertruck στην ετήσια συνέλευση των μετόχων της και πρόσφερε μια λεπτομερή ματιά στο τελευταίο πρωτότυπο του ηλεκτρικού φορτηγού της.

Δείτε επίσης: Elon Musk: Ένα “Tesla Cybertruck Delivery Event” θα λάβει χώρα κατά το τρίτο τρίμηνο του 2023

Tesla Cybertruck

Η παραγωγή του Cybertruck μπορεί να ξεκινήσει στις επόμενες εβδομάδες και η Tesla δοκιμάζει πιο εκλεπτυσμένα πρωτότυπα που πλησιάζουν στην έκδοση παραγωγής. Χθες πραγματοποιήθηκε η ετήσια συνέλευση των μετόχων της Tesla στο Gigafactory Texas στο Austin και εμφανίστηκε ένα πρωτότυπο Cybertruck όπως αναμενόταν.

Οι παρευρισκόμενοι είχαν ήδη ξεκινήσει να ανταλλάσσουν βίντεο και φωτογραφίες του ηλεκτρικού φορτηγού. Φαίνεται να είναι το πιο κομψό πρωτότυπο μοντέλο Cybertruck που έχουμε δει μέχρι τώρα. Ακόμα διαθέτει έναν μεγάλο υαλοκαθαριστήρα, που είναι γνωστός και ως gigawiper, αν και μπορεί να είναι λίγο μικρότερος σύμφωνα με τις εικόνες.

Το βίντεο δίνει επίσης μια καλή ματιά στο πίσω μέρος του Cybertruck. Στις εικόνες μπορούμε να δούμε τον μηχανισμό του αναδιπλούμενου καλύμματος tonneau. Το βίντεο δίνει επίσης μια γεύση από την αναστολή του Cybertruck.

Δείτε ακόμα: Tesla Cybertruck: Προσλήψεις προσωπικού για την υποστήριξη της παραγωγής του

Η Τesla πάντα σκόπευε το Cybertruck να έχει μια ισχυρή προσαρμοζόμενη αερανάρτηση. Η αυτοκινητοβιομηχανία έγραψε:

Ανυψώστε και χαμηλώστε την ανάρτηση κατά τέσσερις ίντσες προς κάθε κατεύθυνση για εύκολη πρόσβαση στο Cybertruck, ενώ οι δυνατότητες αυτοεπιπεδώματος προσαρμόζονται σε κάθε περίσταση και βοηθούν σε κάθε εργασία.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Tesla, Elon Musk, ανακοίνωσε αργότερα ότι η εταιρεία αναβαθμίζει την αερανάρτηση προκειμένου να προσφέρει ακόμη περισσότερες επιλογές εκτός δρόμου.

Τον περασμένο μήνα, στην πίστα δοκιμών του εργοστασίου Fremont, είδαν τη Tesla να δοκιμάζει την ανάρτηση του Cybertruck. Αναμένουμε σήμερα, στην εκδήλωση, να δούμε περισσότερες πληροφορίες για την κατάσταση του προγράμματος Cybertruck.

Δείτε επίσης: Tesla Cybertruck: Η παραγωγή δεν θα ξεκινήσει πριν το 2024

Η Tesla ανακοίνωσε ότι η παραγωγή του Cybertruck θα ξεκινήσει αυτό το καλοκαίρι και οι πρώτες παραδόσεις αναμένονται στο τέλος του τρίτου τριμήνου του 2023.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS