ΑρχικήReviewsΟ σχεδιασμός του Galaxy Tab S9 Ultra παρουσιάστηκε

Ο σχεδιασμός του Galaxy Tab S9 Ultra παρουσιάστηκε

Η σειρά Samsung Galaxy Tab S9 είναι καθ’ οδόν και ο σχεδιασμός του μοντέλου “Ultra” μόλις παρουσιάστηκε. Αυτό συνέβη χάρη στο @OnLeaks, το οποίο συνεργάστηκε με το MySmartPrice και μοιράστηκε renders της συσκευής που βασίζονται σε CAD.

Galaxy Tab S9 Ultra

Ο σχεδιασμός του Galaxy Tab S9 Ultra αποκαλύφθηκε μέσω CAD-based renders

Αν ρίξετε μια ματιά στις εικόνες που παρέχονται στην παρακάτω γκαλερί ή στο ενσωματωμένο βίντεο, θα μπορέσετε να δείτε το σχεδιασμό του. Αυτό το tablet διαθέτει λεπτά πλαίσια, αλλά περιλαμβάνει μια αντιαισθητική εγκοπή στην οθόνη. Αυτή η εγκοπή θα είναι κεντραρισμένη στο επάνω μέρος αν κρατάτε τη συσκευή σε οριζόντια λειτουργία. Η χρήση του σε λειτουργία κατακόρυφου προσανατολισμού θα είναι πολύ περίεργη εξαιτίας της.

Υπάρχουν δύο κάμερες στο πίσω μέρος, μαζί με ένα φλας LED. Η πηγή αναφέρει ότι η συσκευή θα διαθέτει μεταλλικό unibody σχεδιασμό, αντί να συνδυάζει μέταλλο και γυαλί. Επιπλέον, υπάρχουν υποδοχές POGO pin στην αριστερή πλευρά της συσκευής– αυτές θα χρησιμοποιηθούν για αξεσουάρ όπως ένα πληκτρολόγιο.

Αυτή η συσκευή είχε ήδη εμφανιστεί στο Geekbench πριν από λίγο καιρό. Η καταχώριση αποκάλυψε ότι ο Snapdragon 8 Gen 2 θα τροφοδοτεί τη συσκευή. Αποκάλυψε επίσης ότι εδώ θα έχουμε 8GB RAM, αν και μπορεί να προσφερθεί και ένα μοντέλο 12GB ή/και 16GB RAM.

Το Android 13 θα είναι προεγκατεστημένο, μαζί με μια μπαταρία 11.200 mAh

Το Android 13 θα είναι προεγκατεστημένο σε αυτό το tablet, μαζί με το One UI 5.1 skin της Samsung. Μια οθόνη OLED 14,6 ιντσών, 2960×1848 θα περιλαμβάνεται, με βάση τις πληροφορίες που μοιράστηκαν προηγουμένως.

Αναφέρθηκε επίσης μια μπαταρία 11.200 mAh, ενώ η συσκευή αναμένεται να υποστηρίζει ενσύρματη φόρτιση 45W. Ασύρματη φόρτιση μάλλον δεν θα προσφέρεται εδώ- τουλάχιστον ο προκάτοχός της δεν την προσέφερε.

Το Galaxy Tab S9 Ultra φέρεται να έχει διαστάσεις 208,6 x 326,4 x 5,5 mm και βάρος 737 γραμμάρια. Έτσι, δεν θα είναι ακριβώς ελαφρύ, αλλά αυτό είναι αναμενόμενο λαμβάνοντας υπόψη το μέγεθός του. Αυτό θα είναι ένα τεράστιο tablet.

Πηγή πληροφοριών: androidheadlines.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS