ΑρχικήinetΗ Sony φέρεται να αναπτύσσει το πρώτο της foldable smartphone

Η Sony φέρεται να αναπτύσσει το πρώτο της foldable smartphone

Σύμφωνα με μια νέα φήμη, η Sony εργάζεται πάνω στο πρώτο foldable smartphone της. Για να είμαστε πιο ακριβείς, η εταιρεία αναπτύσσει μια αναδιπλούμενη συσκευή τύπου clamshell και όχι μια συσκευή με σχεδιασμό τύπου βιβλίου.

Δείτε επίσης: Οι πωλήσεις foldable smartphone μειώνονται για πρώτη φορά

Sony foldable

Η Sony φαίνεται ότι εργάζεται στο πρώτο της foldable smartphone

Με βάση τις πληροφορίες από το Sumahodigest, ένα ιαπωνικό μέσο, το κινητό της Sony θα μοιάζει με το Galaxy Z Flip 4, αλλά δεν θα περιλαμβάνει εξωτερική οθόνη. Γιατί; Γιατί, η Sony θέλει να φτιάξει μια πραγματικά συμπαγή αναδιπλούμενη συσκευή.

Στην πραγματικότητα, η πηγή υπονοεί ότι αυτό θα μπορούσε να είναι μια αναβίωση της σειράς “Xperia Compact” κατά κάποιο τρόπο. Η Sony θέλει να κάνει αυτό το smartphone το go-to smartphone για τους ανθρώπους που θέλουν μια πραγματικά συμπαγή συσκευή.

Αυτή η αναδιπλούμενη συσκευή θα μπορούσε να ονομαστεί “Xperia Fold”, με βάση κάποιες φήμες. Ο όρος ‘Fold’ χρησιμοποιείται συνήθως για αναδιπλούμενες συσκευές τύπου βιβλίου, χάρη στη Samsung, οπότε θα ήταν περίεργο να τον δούμε να χρησιμοποιείται σε μια αναδιπλούμενη συσκευή τύπου clamshell. Υπάρχει πάντα η πιθανότητα να συμβεί, φυσικά.

Δείτε επίσης: OnePlus: Έρχεται το πρώτο foldable smartphone τον Αύγουστο;

Η εταιρεία ανακοίνωσε πρόσφατα το ολοκαίνουργιο flagship της

Αυτό το smartphone, αν τελικά δημιουργηθεί, θα έχει μάλλον ισχυρές προδιαγραφές. Υπενθυμίζεται ότι η Sony ανακοίνωσε πρόσφατα τη νέα της ναυαρχίδα: το Xperia 1 V. Έχει επίσης προγραμματίσει να κυκλοφορήσει ένα άλλο smartphone υψηλής τεχνολογίας για το δεύτερο εξάμηνο του τρέχοντος έτους.

Η εν λόγω συσκευή είναι το Xperia 5 V. Πρόκειται για μια μικρότερη παραλλαγή του Xperia 1 V και επίσης μια παραλλαγή που είναι ελαφρώς κατώτερη από τη ναυαρχίδα της Sony. Αυτό συνέβαινε, τουλάχιστον, με τα προηγούμενα iterations.

Σε κάθε περίπτωση, θα ήταν φυσικά ωραίο να δούμε την οπτική της Sony για ένα foldable smartphone. Θα έφερνε επίσης περισσότερο ανταγωνισμό στην αγορά των foldable smartphone, και αυτό ακριβώς χρειαζόμαστε, ειδικά στις αγορές εκτός Κίνας.

Ο περισσότερος ανταγωνισμός θα ωθήσει τη βιομηχανία προς τα εμπρός και θα μειώσει και τις τιμές των πτυσσόμενων συσκευών με την πάροδο του χρόνου. Για να μην αναφέρουμε ότι θα ήταν υπέροχο να δούμε περισσότερες συμπαγείς συσκευές διαθέσιμες στην αγορά.

Πηγή πληροφοριών: androidheadlines.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS