ΑρχικήReviewsΚυκλοφόρησαν οι εικόνες της σειράς HONOR 9

Κυκλοφόρησαν οι εικόνες της σειράς HONOR 9

Η σειρά HONOR 90 θα κυκλοφορήσει επίσημα στις 29 Μαΐου και όσο περιμένουμε να γίνει αυτό, εμφανίστηκαν live εικόνες και των δύο συσκευών (HONOR 90 και HONOR 90 Pro).

Πριν φτάσουμε σε αυτό, σημειώστε ότι οι πρώτες εικόνες τους εμφανίστηκαν πριν από μερικές ημέρες. Αυτές ήταν renders, ωστόσο, και μας έδιναν μόνο μια εικόνα και των δύο συσκευών.

Δείτε επίσης: Ποια παραλλαγή Galaxy S23 Ultra συνοδεύεται από δωρεάν αναβάθμιση μνήμης;

Δείτε επίσης: Ο σχεδιασμός του Galaxy Tab S9 Ultra παρουσιάστηκε

Τα τηλέφωνα της σειράς HONOR 90 εμφανίζονται σε κάποιες live εικόνες

Αυτές οι live εικόνες μας δίνουν μια καλύτερη εικόνα των τηλεφώνων, τόσο από μπροστά όσο και από πίσω. Θα βρείτε ένα σωρό λήψεις στη γκαλερί κάτω από το άρθρο.

Το μοντέλο με τις κυκλικές νησίδες κάμερας στο πίσω μέρος και μια απλή οπή κάμερας στο μπροστινό μέρος είναι το HONOR 90. Το HONOR 90 Pro, εν τω μεταξύ, χρησιμοποιεί ένα στρογγυλεμένο εξαγωνικό σχέδιο για τις πίσω κάμερες και έχει μια οπή κάμερας pill-shaped στην πρόσοψη.

Φαίνεται ότι και τα δύο μοντέλα θα έχουν κυρτές οθόνες και στις τέσσερις πλευρές. Το HONOR 90, ειδικότερα, φαίνεται υπέροχο εδώ, έχει πολύ λεπτά πλαίσια, ή τουλάχιστον φαίνεται να είναι λεπτά σε αυτή την εικόνα. Αυτή η εγκοπή σε σχήμα μαξιλαριού στο μοντέλο “Pro” δεν βοηθάει πραγματικά από αισθητικής άποψης.

Δείτε επίσης: Nothing Phone 2: Θα κυκλοφορήσει με τσιπ τελευταίας γενιάς

HONOR 90

Θα έρθουν σε τέσσερις χρωματικές παραλλαγές

Όλα τα φυσικά πλήκτρα θα βρίσκονται στη δεξιά πλευρά αυτών των δύο smartphone. Οι συσκευές θα κυκλοφορήσουν σε Bright Black, Dark Jade Green, Gradient Blue και Star Diamond Silver.

Σημειώστε ότι και τα δύο smartphone θα κυκλοφορήσουν και στις παγκόσμιες αγορές. Δεν είμαστε σίγουροι για το πότε, αλλά οι πιθανότητες είναι ότι δεν θα χρειαστεί να περιμένουμε πολύ μετά την κυκλοφορία τους στην Κίνα.

Το HONOR 90 λέγεται ότι προσφέρει ενσύρματη φόρτιση 66 W, ενώ το μοντέλο «Pro» θα υποστηρίζει φόρτιση 100 W. Η παραλλαγή «Pro» αναμένεται επίσης να περιλαμβάνει οθόνη OLED 1,5K και το Snapdragon 8+ Gen 1 SoC.

Και τα δύο smartphone αναμένεται να διαθέτουν κάμερα 200 megapixel με αισθητήρα ISOCELL GN3. Και τα δύο τηλέφωνα θα περιλαμβάνουν και μια “οθόνη προστασίας των ματιών με μηδενικό κίνδυνο εξασθένισης”, ό,τι κι αν σημαίνει αυτό. Μια μπαταρία 5.000mAh θα μπορούσε να περιλαμβάνεται και στα δύο smartphone, ή τουλάχιστον στο μοντέλο “Pro”.

Πηγή πληροφοριών: androidheadlines.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS