ΑρχικήinetOxygenOS 13.1: Κυκλοφορεί στο OnePlus 11 και άλλα μοντέλα

OxygenOS 13.1: Κυκλοφορεί στο OnePlus 11 και άλλα μοντέλα

Πρόσφατα ξεκίνησε η διάθεση του OxygenOS 13.1 για το OnePlus 10T και πλέον προστέθηκαν και άλλα τηλέφωνα στη λίστα, συμπεριλαμβανομένου του ΟnePlus 11. Όπως γνωρίζουν όλοι, το OnePlus 11 είναι η τελευταία προηγμένη κυκλοφορία της εταιρείας.

Δείτε επίσης: OnePlus 7/7T: Η τελευταία ενημέρωση της συσκευής με OxygenOS

OxygenOS 13.1

Αναφέρθηκε ότι εκτός από τα OnePlus 11 και 10T και άλλες συσκευές έλαβαν την αναβάθμιση OxygenOS 13.1. Οι συσκευές που αναφέρονται είναι οι εξής: ΟnePlus 11R, ΟnePlus 8, ΟnePlus 8 Pro, ΟnePlus 8T, OnePlus 9, ΟnePlus 9 Pro, ΟnePlus 9R και ΟnePlus 10 Pro.

Τώρα, τα αρχεία καταγραφής αλλαγών διαφέρουν από συσκευή σε συσκευή. Κάποιες από τις συσκευές που αναφέρθηκαν λαμβάνουν ενημερώσεις μόνο στην Ινδία αυτή τη στιγμή. Παρόλα αυτά, αναμένεται ότι σύντομα θα συμμετάσχουν στην αναβάθμιση και παγκόσμια μοντέλα.

Θα πρέπει πρώτα να ασχοληθούμε με τις αλλαγές που είναι κοινές σε όλες τις συσκευές. Οι συσκευές έχουν αποκτήσει μια νέα δυνατότητα, το TalkBack, το οποίο μπορεί να αναγνωρίζει και να ανακοινώνει εικόνες σε εφαρμογές και φωτογραφίες. Η OnePlus πρόσθεσε μια νέα εφαρμογή που ονομάζεται Zen Space. Αυτή η εφαρμογή διαθέτει δύο λειτουργίες: την Deep Zen και την Light Zen, οι οποίες σας βοηθούν να εστιάσετε την προσοχή σας.

Δείτε ακόμα: Τα updates OxygenOS για OnePlus 7 & 7T φέρουν security patches

Η λειτουργία Championship έχει προστεθεί στο Game Assistant. Αυτή η λειτουργία στοχεύει να βελτιώσει την απόδοσή σας κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, απενεργοποιώντας τις ειδοποιήσεις, τις κλήσεις και άλλα μηνύματα. Έτσι, μπορείτε να εστιάσετε πλήρως στο παιχνίδι σας.

OnePlus

Η OnePlus πρόσθεσε έναν έλεγχο αναπαραγωγής μουσικής στο Game Assistant για τους gamers. Τώρα μπορείτε να ελέγχετε τη μουσική σας από τον βοηθό παιχνιδιού χωρίς την ανάγκη πρόσβασης στις ειδοποιήσεις ή κάποια άλλη παρόμοια λειτουργία.

Τα άλλα χαρακτηριστικά είναι διαθέσιμα μόνο σε συγκεκριμένα τηλέφωνα. Η OnePlus πρόσθεσε μια νέα λειτουργία αυτόματης σύνδεσης, η οποία επιτρέπει στα τηλέφωνα, τα tablet και τους υπολογιστές που βρίσκονται κοντά μεταξύ τους να συνδέονται αυτόματα. Αυτή η δυνατότητα είναι διαθέσιμη μόνο στα τηλέφωνα OnePlus 9 και 9 Pro.

Η εταιρεία αναβαθμίστηκε το Omoji με επιπλέον λειτουργίες και βιβλιοθήκη και το έκανε διαθέσιμο στα μοντέλα OnePlus 8 Pro, 9, 9 Pro, 9R, 11 και 11R. Η βασική λειτουργία αναβαθμίστηκε με την προσθήκη ενός νέου βοηθητικού γραφικού στοιχείου και γρήγορων ελέγχων στην αρχική οθόνη. Η αλλαγή που αναφέρεται ισχύει για τα μοντέλα OnePlus 8 Pro, 8T, 9, 9 Pro και 9R.

Δείτε επίσης: Η OnePlus κυκλοφορεί το OxygenOS 11.2.3.3 για τη σειρά OnePlus 9

Το ημερολόγιο αλλαγών του ΟnePlus 10 Pro περιλαμβάνει δύο πρόσθετες καταχωρίσεις. Υπάρχουν δύο μηνύματα: το πρώτο αναφέρει ότι η διάρκεια ζωής της μπαταρίας του OnePlus έχει βελτιωθεί σε ορισμένα σενάρια, ενώ το δεύτερο αναφέρει ότι η σταθερότητα και η απόδοση του συστήματος έχουν βελτιωθεί. Η OnePlus είναι αναγνωρισμένη για τις συσκευές της, αλλά το OxygenOS είναι εξίσου σημαντικό όταν μιλάμε για το λειτουργικό σύστημα της εταιρείας. Το OxygenOS είναι αξιόπιστο, ευέλικτο και προσφέρει μια ευχάριστη εμπειρία στους χρήστες, ενώ παράλληλα δεν θυσιάζει την ασφάλεια τους.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS