ΑρχικήinetTwitter bug φαίνεται να επαναφέρει τυχαία διαγραμμένα tweets

Twitter bug φαίνεται να επαναφέρει τυχαία διαγραμμένα tweets

Πολλοί χρήστες του Twitter ανέφεραν ότι διάφορα διαγραμμένα tweets επανεμφανίζονται στον ιστότοπο με ανησυχητικό ρυθμό- ένας ειδικός σε θέματα ασφάλειας σημείωσε ότι η εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης είχε αποκαταστήσει 34.000 μηνύματα, όπως αναφέρει το ZDNET. Το Twitter bug φαίνεται να επηρεάζει και τα διαγραμμένα retweets.

Δείτε επίσης: Elon Musk: Βρήκε νέο Διευθύνοντα Σύμβουλο (CEO) για το Twitter

Twitter

Δείτε επίσης: Linda Yaccarino: Η νέα CEO του Twitter δηλώνει ενθουσιασμένη με τη νέα της θέση

Το ζήτημα φαίνεται να είναι ευρέως διαδεδομένο, αλλά όλα τα στοιχεία είναι ανεπίσημα. Φαίνεται να επηρεάζει κυρίως όσους διαγράφουν tweets μέσω μιας υπηρεσίας τρίτου μέρους όπως το Redact ή το TweetDelete, αν και όχι πάντα.

Αυτό είναι ένα ασήμαντο ζήτημα για πολλούς, αλλά αφορά τον τρόπο με τον οποίο η εταιρεία χειρίζεται και προστατεύει τα προσωπικά σας δεδομένα. Ένας πρώην Μηχανικός Αξιοπιστίας Ιστοσελίδων του Twitter πρότεινε στο Mastodon ότι “είναι σαν να μετέφεραν ένα σωρό διακομιστές μεταξύ κέντρων δεδομένων και δεν προσάρμοσαν σωστά την τοπολογία πριν τους επανατοποθετήσουν στο δίκτυο”. Δεν υπάρχει τρόπος να μάθουμε κάτι επίσημο, επειδή ο Elon Musk διέλυσε την ομάδα τύπου.

Δείτε επίσης: Ο Elon Musk θα επαναπροσλάβει ορισμένους απολυμένους εργαζόμενους του Twitter

Αυτοί ήταν μερικοί περίεργοι μήνες για την πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης. Η πόλη του Σαν Φρανσίσκο ξεκίνησε έρευνα για πιθανές παραβιάσεις του κώδικα δόμησης και ο ιστότοπος μαστίζεται από τεχνικά προβλήματα. Όλα αυτά έχουν οδηγήσει σε μια έντονη μείωση των χρηστών, με τους ανταγωνιστές να περιμένουν στα παρασκήνια για να μαζέψουν όσους εγκαταλείπουν την υπηρεσία.

Πηγή πληροφοριών: engadget.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS