ΑρχικήGamingFinal Fantasy XVI: Δεν σχεδίαζεται Day One patch

Final Fantasy XVI: Δεν σχεδίαζεται Day One patch

Final Fantasy XVI

Από τη γενιά του PlayStation 3, οι ενημερώσεις που κυκλοφορούν την ίδια ημέρα κυκλοφορίας ενός παιχνιδιού, κοινώς γνωστές ως Day One patches ή updates, αποτελούν τον κανόνα. Ορισμένες φορές είναι μικρές, εξαλείφοντας μερικά σφάλματα της τελευταίας στιγμής, αλλά άλλες φορές είναι τεράστιες και σχεδόν απαραίτητες για να απολαύσετε την περιπέτεια που σας περιμένει. Ωστόσο, τα Day One patches προκαλούν αντιδράσεις από τους παίκτες που είναι ενθουσιασμένοι να μπουν στη δράση, αλλά μένουν να βλέπουν τη μπάρα λήψης να γεμίζει. Ορισμένοι παίκτες με πιο αργό διαδίκτυο ή περιορισμένη πρόσβαση μπορεί να μείνουν σε αναμονή για ώρες, αν όχι ημέρες, ανάλογα με τις ταχύτητες λήψης. Η ομάδα του Final Fantasy XVI ρωτήθηκε με το τι ασχολείται αυτή τη στιγμή.

Δείτε επίσης: Final Fantasy XVI: Θα υπάρχει έκδοση για PC τελικά;

Η Creative Business Unit III δεν ετοιμάζει day one patch, μια αποκάλυψη που συνεχίζει να γίνεται όλο και πιο σπάνια με κάθε νέα κυκλοφορία στα παιχνίδια. Ο διευθυντής Hiroshi Takai έδωσε μερικούς λόγους για το γιατί.

Πρόταση: Final Fantasy: Το remaster έρχεται στις κονσόλες

Ο πρώτος είναι ότι η ομάδα είναι σίγουρη για το τελικό build του Final Fantasy XVI. Ο δεύτερος είναι ότι ο ίδιος και ο παραγωγός Naoki Yoshida (καθώς και η υπόλοιπη ομάδα του CBUIII) πιστεύουν ότι το παιχνίδι θα πρέπει να είναι έτοιμο για χρήση κατά την κυκλοφορία του, αναγνωρίζοντας ότι δεν έχουν όλοι πρόσβαση στο διαδίκτυο που απαιτείται για να κατεβάσουν ένα day one patch, λόγω της παγκόσμιας και ταυτόχρονης κυκλοφορίας του Final Fantasy XVI. Έτσι, προς το παρόν, δεν θα κατεβάσουμε ένα μεγάλο patch στις 22 Ιουνίου, όταν το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει στο PlayStation 5.

Ωστόσο, ο Takai σημειώνει ότι η CBUIII δοκιμάζει το παιχνίδι καθημερινά και ψάχνει για σφάλματα και ως αποτέλεσμα τα πράγματα θα μπορούσαν να αλλάξουν, αλλά αυτή τη στιγμή, όπως στις μέρες του παλιού Final Fantasy, αυτή η έκδοση θα πρέπει να λειτουργεί πλήρως όπως αναμενόταν από την αρχή.

Διαβάστε επίσης: Final Fantasy 16: Η καταστροφή παραμένει ακόμα ένα μυστήριο

πηγή πληροφοριών: gameinformer.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS